איילת תדבר לעצמה

o0Invisible0o

New member
הווו..איך עבר?

אני סומכת עליך שהיה מעולה! ספרי, ספרי!

למה באנגלית, אגב?

o0Invisible0o

New member

מאוד מאכזב. זה בכלל חוקי להעסיק אותך כ"כ הרבה שעות רצוף? מה נהיה?

o0Invisible0o

New member
זה היה די גרוע.

אולי זה הרמקולים שלי [הם גוססים, באמת!] אבל זה לא היה נשמע טוב...והגרסא הייתה יותר מדי מהירה, לא? זה היה לי מוזר.

אוהבי שר הטבעות? נתקלתי בזה http://youtu.be/3FPxYDGfniM
וראיתי את זה כבר כמה פעמים

הוא עשה גם על הארי פוטר. ובכלל, הערוץ שלו נורא משעשע.. חבל שהוא הפסיק באיזשהו שלב.

וואי ראיתי את זה כבר איזה מאה פעם מה שיפה זה איך הסאונדטרק משולב..

ראית עוד סרטונים שלו?? הוא ממש טוב... ראיתי כל דבר איזה 4 פעמים חח
תראי את ה"גלי אודישן".. תראי הכל..

limors2

Well-known member
וואו, הוא אדיר!

שמרתי במועדפים שלי ואראה הכל.

o0Invisible0o

New member
$%@%$J@$%@)*

בעעעעעעעעעע.

קודם כל, נכון ניו מדיה-פסטיבל סרטי סטודנטים? היום המייל הראשון שנשלח לתפוצה הקבוצתית כשרואים את חברי הקבוצה [עד עכשיו הם היו מוסתרים] והתגובה שלי היא: @#$%!#^%#&^%&*%#@$%@#^

קצת שכחתי, כשכולנו היינו אנונימיים, שרוב הסיכויים שאני מכירה את האנשים שלוקחים חלק בקבוצה הזו.
יאפ.
ומסתבר שגם ידיד שלי בקבוצה והוא לא סיפר לי! אני די בטוחה שכן סיפרתי לו שהצטרפתי אז זה מוזר. טוב, יש מפגש ראשון מחר אז יהיה מעניין.
זאת שמארגנת את הכל עדיין מתלהבת ממני וביקשה ממני לנהל צוות באירוע ניו מדיה שהיא מפיקה בסופ"ש הקרוב.
אני גרועה בלנהל אנשים אבל אני אקח כל תפקיד עם אחריות שנותנים לי, כי..למה לא? [אני מדיימנת את הדס קוראת את זה וצוחקת עלי.
]

חוצמזה, בהמשך לקורס תסריטאות שלקחתי ואז הטלתי בעצמי ספק. ההצעה הראשונה של מישהו לסדרה קומית הייתה לסדרה אינטרנטית [גם אני רוצה להציע אינטרנטית!] אז אני מרגישה יותר טוב. ההצעה עצמה גם לא נשמעת כמו משהו מדהים במיוחד [יותר מגובש ממה שיש לי, אבל זה בסדר - אני עדיין לא צריכה להגיש את שלי] אז עוד חצי נחמה. יהיה בסדר, נכון? אפילו אם הם כולם יהיו מעפנים וישפטו את ההצעה שלי לפי "היא לא בתסריטאות אז זה לא יכול להיות טוב"?

טוב, די. אני הולכת לכתוב ביומן את שאר הגיגי.

you can't use the internet as a safety blanket!
[וכן, זה ציטוט מליזי בנט.
]

למעלה