איילת תדבר לעצמה

o0Invisible0o

New member
איילת תדבר לעצמה

עד שמישהי תשרשר משהו יותר מעניין ונתחיל לדבר עליו.

אז התנדבתי לפסטיבל סרטי סטודנטים של האוני' לחלק של הניו מדיה. ואם עקבתן אחרי הודעותיי ראיתן שהצעתי כל מיני דברים, פלישה דיי לא תגיע וההיא שאחראית על העסק התלהבה מהצעותיי.
עכשיו אנחנו אחרי ההצבעה של מה שאר הקבוצה אשכרה רוצה להביא ואני כ"כ מופתעת!!!
הם לא אהבו את ליזי בנט בכלל! עיצבן אותם שזה וולוג, לא מעניין אותם טרנסמדיה והם לא נשארו מספיק פרקים בשביל להבין את החדשנות של הcostume theater.
נכתבו על זה הערות כמו "חסר כל ערך אומנותי" "אני שונא וולוגים" "זה עובד רק כי השחקנית טובה" ורק אחת אמרה "אוי זה חמוד אבל מדבר בעיקר לבנות"
I'll give her that - קהל היעד הוא באמת בעיקרו נשי.

מה שכן, נרשמה התלהבות רבה מMy Gimpy Life שהכי סתם הצעתי ולא חשבתי שיתלהבו מזה - הם ממש אהבו! זאת אגב סדרת הרשת בכיכובה של טיל שריר [למי שצפתה בדה גילד - וונום, המרשעת בכיסא הגלגלים.
]
וכמובן מH+ שזה לא מפתיע אותי כי זה אחלה.
גם את כריס הרדוויק הם יחסית אהבו למרות שלא הבינו את תפקידו בערוץ נרדיסט [הכל, חברים - הכל.
]

בקיצור, אלא אם אחולל קסמים בפגישה שתהיה לנו [חשבתי שאני לא אגיע אבל עכשיו ממש בא לי להשתתף בצורה יותר פעילה בפרויקט הזה] לא צפוי שברני והאנק יגיעו לכאן..אבל אני אמשיך לנסות.

ו-לא דיבורי אינטרנט:
היום היה לי שיעור ראשון בקורס של תסריטאות [כתיבה קומית] וזהו, רק מישיבה בכיתה אני מרגישה אעהעאה הצילו! הם כולם ישפטו אותי כ"זאת מעיוני שבטוח לא יכולה לכתוב" ו..היא רוצה שנפתח סדרה קומית..שזה הגיוני מהשם של הקורס אבל אני לא בטוחה שאני מוכנה לזה בכלל...ואעהעה האם זאת הייתה טעות? Should I face my fears? למה קשה?
ו- אפשר כזה יותר שעות ביקום? או שמישהו יתעדף לי את החיים? אני רוצה לעשות הכל אבל אין זמן לעשות הכל. מה עושים?

תורכן.

LemonLimeLilach

New member
הפסדנו בדרבי

אז זהו אין לי מה להגיד יותרררררררררררררררררררררררררררררררררר

dans girl

New member
+תשובה על שאר מה שאיילת כתבה
אנשים טיפשים. ואני רק חייבת לציין ש'אני שונא וולוגים' זו תגובה מחורבנת וכל כך שטחית, בלי קשר לליזי בנט. אבל כן, קהל היעד די ברור וזה לא כולם. ואני לא יודעת לגבי ברני אבל האנק הוא הכי סופרסטאר אינטרנטי בלי קשר לליזי בנט - יש לו מלא דברים שווים שהוא עושה. אבל גם אם זה לא ייצא לפועל, אני בטוחה שעדיין תביאו מישהו מגניב ויהיה לכם כיף.

ולגבי הקורס בתסריטאות, יהיה לך ממש מעניין ומגניב וזה טוב שתתמודדי עם משהו שעדיין לא עשית כי את תלמדי מזה הרבה!

לגבי תעדוף דברים ושעות ביממה - לגמרי. אני מתה. אמנם סמסטר שעבר היה לי סופר פסיכי וזה לא ייאמן שבכלל סיימתי אותו בחיים, אבל עכשיו אני צריכה לכתוב את כל העבודות האלה ואני לא יודעת אפילו איך לעשות את זה וזה מלחיץ. אני מציעה שתעשי רשימה של כל המטלות שאת צריכה לעשות ומה תאריך היעד של כולם וכמה זמן כל אחת לוקחת, ותבני לך לו"ז. זה מעצבן ומורכב אבל זה עוזר, בתנאי שיש לך מספיק משמעת עצמית כדי לעמוד במה שאת מתכננת.

LemonLimeLilach

New member
אני צריכה תמיכה נפשית

אני לא יכולה יותר עם הלימודים, פשוט אין לי כוחות... יש לי מועד ב' ביום ראשון ולהגיש הצעת מחקר ביום שלישי (היא אישרה לי להגיש במייל בסופ"ש) ואין לי שום יכולת נפשית ללמוד!!! אני יושבת מול הדפים ולא מצליחה לעשות כלום. איזו שנה מבאסת, מעבר לזה שזאת השנה האחרונה ואני צריכה רק לדחוק קצת לעבר קו הסיום זאת השנה הכי זוועתית עם הקורסים הכי זוועתיים והמרצים הכי נוראיים שפגשתי מימיי וזה פשוט נורא!!! שייגמר כבררררררררררררררררררררררררררר

limors2

Well-known member
שנה אחרונה!!!

עוד קצת סבל נוראי והכל נגמר!

o0Invisible0o

New member
את במרחק נגיעה מהסוף!!

קורסים מגעילים וחוסר חשק ללמוד - לגמרי מבינה, אבל את ממש ממש שם! יהיה בסדר!

dans girl

New member
זה באמת הסוף. אבל ממש כזה, אלא אם את רוצה להיות דוקטור, ואני לא יודעת אבל נראה לי שלא. אז אם אני צודקת, כשזה נגמר זה ממש נגמר. לגמרי כאילו. ותוכלי למצוא דברים נחמדים יותר לעשות עם חייך
.

LemonLimeLilach

New member
גם אני רוצה אני לא יכולההה

כי אני לא כותבת תזה! ביי אקדמיה! היי חיים!!!

dans girl

New member
היות וזה הפך לשרשור מרמור-לימודים
[\דברים אוניברסיטאיים
]
אני אצטרף
.

היום הייתה פגישה ראשונה לגבי הסמינריון שאנחנו צריכים להגיש. ובגלל שיש לי גם פרויקט מודרך להגיש ושאני לא רוצה לדפוק לעצמי את היומולדת, יוצא שאני מציגה את הסמינריון שלי ראשונה. אני צריכה להגיש תקציר עוד חודש וקצת. להציג עוד חודש וחצי. 40 דקות. הולי שיט. חוצמזה יש לי עוד מחקר מודרך לעשות, שזה גם תקציר עוד חודש ו-3 שבועות, גם פרזנטציה בסוף מאי וגם עבודה מתי שאני אסיים לכתוב את זה, ובנוסף לזה יש לי עוד איזושהי פרזנטציה באחד הקורסים שלי על יישומים ביולוגיים בכימיה.
למה הסמסטר הזה לא כיף כמו שהוא היה אמור להיות
.

LemonLimeLilach

New member
חה גם לי הייתה פגישה היום על הסמינריון

הכל זבל!!!
היא לא אמרה לנו מתי הרפרטים אבל זה בטוח יהיה בזמן ממש גרוע
הסמסטר הזה מזעזע!!! בואי כבר לבבט!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dans girl

New member
אז בואי נקבע
אני צריכה התראה של שבוע מראש לפחות, כדי שאני אוכל לתכנן את עצמי כמו שצריך
.

LemonLimeLilach

New member
נראה לךךך

שאני יודעת שבוע מראש באיזה שעה אני אוכל לצאת מהעבודה או כמה גמורה אני אהיה שאני ארצה ישר הביתה לישון?

LemonLimeLilach

New member
אני אגיד לך מה

יום רביעי אני הולכת לטדי ולפני זה אני הולכת לשבת במלחה איזה 4-5 שעות אז זה יום טוב לאכול שם. שבוע התרעה!

o0Invisible0o

New member

חהחה. זה נשמע כמו העומס שלי יש רק במילים אחרות!

אממ..אני אתן לך את העצה שאת משתמשת בה בעצמך אז היא לא ממש עוזרת - תארגני לעצמך הכל מראש, כל הלו"ז וזה ויהיה בסדר!

מה זה פרויקט מודרך?
ואני סומכת עליך שתצליחי גם להנות מהסמסטר, תעשי דברים מגניבים בימים ושעות פנויות!

dans girl

New member
פרויקט מודרך או כמו שהם מתעקשים לקרוא לזה 'מפגש מודרך עם המחקר המדעי', זה בעצם 5 נ"ז שאני מקבלת על לעבוד במעבדה (שאני גם ככה עושה) ולכתוב על זה עבודה מדעית ולהעביר על זה הרצאה. העבודה מוגבלת ל-10 עמודים כולל גרפים ואיורים, ואני כרגע עומדת על 5.5 (אחרי שכתבתי חצי מבוא, את רוב השיטות וקצת יותר מחצי מהתוצאות, ונשאר לי עוד לכתוב דיון, את שארית המבוא והשיטות ותקציר. בהצלחה לי עם לדחוף את זה ב10 עמודים
). הבחירה של ה-5 נקודות האלה הייתה הדבר הכי הגיוני לעשות בהתחשב בכך ש-א' כדאי שאני אדע איך לכתוב עבודה מדעית לפני תואר שני וב'- אני גם ככה עובדת במעבדה, להוסיף לזה עבודה והרצאה זה קצת מתבקש
, בעיקר כשהממוצע בקורס הוא מעל 90
.

LemonLimeLilach

New member
רגע

את צריכה להגיש את הפרוייקט הזה בעוד בערך חצי שנה, וסיימת כבר חצי ממנו.

מההה? לא שמעתם על לכתוב עבודה בלילה שלפני?!?! אני אפתח קורס בנושא "איך להתקבל לתואר שני עם מינימום לחץ ומקסימום לילות לבנים". בנוסף, "איך כתבתי סמינריון של 40 עמודים בלי להתחיל אותו חצי שנה מראש. וקיבלתי מעל 90."

RenanaD

New member
עוד 10 שעות בול אני הולכת להרצות באנגלית ואני

בחרדה

אז סלחו לי אם לא אגיב על כלום כרגע, אין לי זמן ולא ברור גם כמה שעות אשן הלילה בגלל זה...
בסוף יצאו 41 שקופיות במצגת ו-9.5 עמודים של מלל שאני צריכה להקריא, כשכרגע אני זוכרת אולי חצי מהם בע"פ. אני גם ממש לא בעניין של לעמוד ולקרוא מדף, כי זה גרוע, אז בקיצור - שאלוהים יעזור לי.

למעלה