o0Invisible0o
New member
עד שמישהי תשרשר משהו יותר מעניין ונתחיל לדבר עליו.
אז התנדבתי לפסטיבל סרטי סטודנטים של האוני' לחלק של הניו מדיה. ואם עקבתן אחרי הודעותיי ראיתן שהצעתי כל מיני דברים, פלישה דיי לא תגיע וההיא שאחראית על העסק התלהבה מהצעותיי.
עכשיו אנחנו אחרי ההצבעה של מה שאר הקבוצה אשכרה רוצה להביא ואני כ"כ מופתעת!!!
הם לא אהבו את ליזי בנט בכלל! עיצבן אותם שזה וולוג, לא מעניין אותם טרנסמדיה והם לא נשארו מספיק פרקים בשביל להבין את החדשנות של הcostume theater.
נכתבו על זה הערות כמו "חסר כל ערך אומנותי" "אני שונא וולוגים" "זה עובד רק כי השחקנית טובה" ורק אחת אמרה "אוי זה חמוד אבל מדבר בעיקר לבנות"
מה שכן, נרשמה התלהבות רבה מMy Gimpy Life שהכי סתם הצעתי ולא חשבתי שיתלהבו מזה - הם ממש אהבו! זאת אגב סדרת הרשת בכיכובה של טיל שריר [למי שצפתה בדה גילד - וונום, המרשעת בכיסא הגלגלים.
וכמובן מH+ שזה לא מפתיע אותי כי זה אחלה.
גם את כריס הרדוויק הם יחסית אהבו למרות שלא הבינו את תפקידו בערוץ נרדיסט [הכל, חברים - הכל.
בקיצור, אלא אם אחולל קסמים בפגישה שתהיה לנו [חשבתי שאני לא אגיע אבל עכשיו ממש בא לי להשתתף בצורה יותר פעילה בפרויקט הזה] לא צפוי שברני והאנק יגיעו לכאן..אבל אני אמשיך לנסות.
ו-לא דיבורי אינטרנט:
היום היה לי שיעור ראשון בקורס של תסריטאות [כתיבה קומית] וזהו, רק מישיבה בכיתה אני מרגישה אעהעאה הצילו! הם כולם ישפטו אותי כ"זאת מעיוני שבטוח לא יכולה לכתוב" ו..היא רוצה שנפתח סדרה קומית..שזה הגיוני מהשם של הקורס אבל אני לא בטוחה שאני מוכנה לזה בכלל...ואעהעה האם זאת הייתה טעות? Should I face my fears? למה קשה?
ו- אפשר כזה יותר שעות ביקום? או שמישהו יתעדף לי את החיים? אני רוצה לעשות הכל אבל אין זמן לעשות הכל. מה עושים?
תורכן.