אוני' ומערכת שעות.

LemonLimeLilach

New member
הם התחתנו כן!

גם אני ישר חשבתי על הדס. מה עובר על הריאן הזה שהוא כל כך נואש לנישואים??

RenanaD

New member
כנראה שהוא ממש מאמין במוסד הזה

ובא לו להתחתן עם כל בלונדיניות הוליווד

o0Invisible0o

New member
אמממ...

אז קיבלתי כמעט כל מה שרציתי בבידינג! לא קיבלתי שני קורסים שלפחות לאחד מהם יש לי סיכוי להכנס במקצה השני [אולי לשניהם??
]
לא קיבלתי שני קורסים מחוץ לחוג
אבל זה בסדר, אני יכולה להתפשר על אחרים, פשוט להתאים אותם למערכת החדשה.
בהפקה - נתנו לי להרשם לשלושה קורסים שרציתי - כתיבה לטלוויזיה לצערי הרב נסגר, כתיבה לאינטרנט זה דרך ראש מגמת תסריטאות אז כבר שלחתי לו מייל עם עוד כמה בקשות ואני שומרת על אופטימיות רבה. די בטוחה שלכתיבה באינטרנט עוד יהיו מקומות..שנה שעברה אנשים נרשמו לכתיבה לטלוויזיה בשבוע שינויים אז אמממ..אני לא מבינה איך לא היה מקום אבל נו, נראה. גם ביקשתי קורס אחד שהוא ב8 בבוקר, בדוק יש בו מקומות!!

שני קורסים נוספים לא היו פתוחים לי בבידינג בגלל שהם לשנה ב' אבל בגלל שהפסדתי סמסטר ביקשתי להרשם אליהם בכל זאת ועכשיו המזכירות הודיעה לי שהם העבירו את הבקשה לוועדת ההוראה, יאיי. אני מקווה שיאשרו לי חריגה כי אני ממש ממש ממש רוצה את חרל"פ בסמסטר ב'. ממש אבל. [וזה אפילו לא קורס קל, כן? כולם התלוננו שלכתוב עבודה שתעמוד בדרישות שלו זה כמו פרו"ס והוא גם נתן חרא ציונים.
]
וגם את ביקורת קולנוע אני רוצה כי הוא נקודות מתנה. ^^ כלומר, קל וכיפי.
אזזזזזזז..תחזיקו אצבעות, תאחלו לי בהצלחה במקצה השני ומי יודע, אולי עוד נסיים את התואר הזה השנה!

o0Invisible0o

New member

אבל למה אתה מגעיל.
"לידיעתך, לרוב, אין מקומות פנויים בשעורי מגמת תסריטאות, מחמת מיעטו השעורים לא הייתי בונה על זה שתקבלי מקום בקורסים שרשמת"

ובכלל ביקשתי אחד של הפקה שהוא אחראי עליו. :( ואמרתי שאשמח לעוד אחד מתוך...אמממ..ארבעה?!?! נתתי אופציות.

טוב די, בקורס כתיבה לאינטרנט בטוווווווווווחחחחחחחח יהיה מקום. בטוח. אין מצב שלא.
זה בכלל לא קורס של תסריטאות.
וקורס אחר בסמסטר ב' ב8 בבוקר? חייב להיות. אמממ.
טוב, אני אציק לו שוב במועד מאוחר יותר כמו שהוא אמר.

RenanaD

New member
לא נורא! עדיין קיבלת כמעט הכל בבידינג!

אלה בשורות טובות

o0Invisible0o

New member
כן!

האמת שזה היה מאוד משמח..
גם קיבלתי הפקה שרציתי וגם כמעט הכל בבידינג, רק שיתנו לי קורס כתיבה אחד ויהיה מושלם [אבל אני לא סיים השנה.
]

LemonLimeLilach

New member
קיטור רגעי

מחר אני צריכה ב8 בבוקר לקחת את האוטו לטיפול "תקופתי" ועכשיו אני צריכה לשלם 1000 ש"ח על חידוש רשיון ועוד איזה 4000 על ביטוח
מזל שאני לא צריכה לעשות טסט.

מישהי יודעת כמה הטיפול הזה אמור לעלות?????????

o0Invisible0o

New member
הצפתי אבל די, אני לא יכולה..

אני שונאת את נטוויז'ן ודומיהם.

אחותי דיברה איתם היום על שיחות לחו"ל - הציעו איזשהי שטות של 3.90 לחודש בלהבלהבלה
היא אמרה סבבה, אני אתחבר עוד מעט מכרטיס אשראי אחר כי את שלה היא צריכה לבטל - ואח"כ היא תחבר את ההורים שלי על החבילה הזאת שיתקשרו אליה כשהיא בלונדון וכאלה [עוברת לשנתיים.
]

היא התקשרה יותר מאוחר היום לעשות את החבילה שהציעו שלה של ה3.90 > לא מכירים חבילה כזאת! אין להם משהו כזה זול רק יותר מזה... 4 ומשהו וגם כל דקת שיחה יותר בלהבלהבלה.
התייאשה וניתקה את השיחה ממש במשבר כי היא כתבה בדף את כל המחירים שאמרו לה וחשבה שהיא השתגעה או משהו.

בכל מקרה היא ניתקה את השיחה ואמרה שיהיה, אני מתקשרת לנציג חדש, כאילו אני לא לקוחה ושואלת על שיחות לחו"ל - עשתה את זה ונחשו מה הציעו לה? 3.90 כמו בבוקר. היא התחברה כי זה הכי זול שמציעים אבל ואוו. הבדיחה, הייאוש.

חוצמזה כמו שהתלוננתי בטוויטר הם עושים לנו תרגילים שלא רוצים לנתק אותנו וחייבו את אבא שלי [שהוא גם כן, משלם לכולם על הכל ללא כל הצדקה] 15 ש"ח בחודש על אנטיוירוס שהוא לא משתמש בו.
הוא גם משלם לספק על 30 מגה גלישה. 30. הוא מדליק את המחשב פעם בשבוע כדי לחפש משהו בגוגל.
התשתית שלו בכלל תומכת עד 10 מגה. מה?
[הוא גם משלם לשני ספקי אינטרנט, למקרה שתהיתם. לשניים בינתיים]

אני ואחותי במסע לגלות את כל החברות שאליהן הוא מחוייב ומשלם.
למה אבא, למה??

Rachel47

New member
אקויי מרמורי אינטרנט

אני מורידה עכשיו משהו
וזה לא יציב
זה קופץ בין 40 ל120 ל550
כשאני מחוברת לאינטרנט שהוא 10 מגה
ובבדיקות מהירות נותן 10 מגה (רק בספידטסט נט לא)
ויש לי פרימיום
הצילו

o0Invisible0o

New member
בעעע..

אין לי יותר מדי מה להגיד על זה..למזלי כמעט ואין לי בעיות בהורדה אבל אני אף פעם לא לחוצה על משהו שירד סופר מהר..

RenanaD

New member
אוי! למה הוא לא בדק את זה קודם?

או הפיל על מישהו אחר לבדוק? תקלה

o0Invisible0o

New member
ממש תקלה. בסוף היום אחרי שיחה של

רבע שעה הצלחנו להתנתק מהם. הרגשתי לרגע בדיקטטורה כשהם פשוט סרבו לנתק.
זה היה נורא. בסוף הסכימו, עדיין נורא.

למעלה