אוני' ומערכת שעות.

LemonLimeLilach

New member
אני לא מבינה למה מפילים עליכם כל כך

הרבה קשיים. בעיקרון, האוניברסיטה מקבלת כסף על סטודנט רק כשהוא מסיים את התואר. האינטרס של האוניברסיטה זה שתסיימי כמה שיותר מהר ותעופי להם מהפרצוף. למה הם כל כך סתומים?

דרכים לשכנע:
1. אין לי כסף לעוד סמסטר (כי יש איזשהו קנס על מי שמושך מעבר וגם על מי שלוקח קצת מדי קורסים)
2. אני רוצה להתחיל תואר שני (אפילו אם לא, הממוצע שלך מספיק טוב בשביל שהם ירצו שתמשיכי אצלם)
3. אני חייבת לסיים ולצאת לעולם האמיתי ולהתחיל לעבוד, אני בת 25 ולא יכולה לחיות על ההורים שלי די כבר תנו לי ללכתתתתת!!!
4. זה מגוחך לגמרי שאני לא אסיים בגלל שלושה קורסים תנו לי!!

בנוסף: בוודאי שדמעות, האשמות שהם הורסים לך את החיים ואת לא מבינה למה כל כך מקשים עלייך כשאת רק רוצה ללמוד, את כזאת סטודנטית טובה ורוצה לעשות הכל כמו שצריך.

לדבר עם אנשים מעבר למזכירות. ראש חוג. דיקן פקולטה. כל אחד שהוא לא מזכירה.

o0Invisible0o

New member
תודה על העצות!

אנסה את הכלללל...

לא יודעת למה, אולי הם רגילים שאנשים מהחוג הזה פשוט לא מסיימים את התואר? כי מלא לא מסיימים כי הם לא מצליחים ליצור כדי לסיים [לצלם סרט גמר/לכתוב פיצ'ר או פרק פיילוט זה דברים שקשה ליוצרים המתוסבכים של החוג לסיים ואני לגמרי יכולה להבין..]
חוצמזה מלא משתלבים בעשייה הקולנועית בארץ ופשוט משהים את סיום הלימודים עד להודעה חדשה [להיות שנה 5 או לחזור אחרי כמה שנים כדי לסיים זה נפוץ!]

לא יודעת בתכלס, אני סתם מתרצת בשבילם..הם צריכים שיהיו יותר קורסי בחירה כי באמת שהיצע מביך והם צריכים לעודד ולאפשר לאנשים לסיים...

dans girl

New member
המערכת שלי... בהצלחה לי עם לחיות בסמסטר א'...
בסמסטר א' יש 3 מעבדות - אמנם חלק מהן קצרות יחסית (יש אחת רק של 4 מפגשים), אבל עדיין מלאן עבודה. לפחות תרגולים יש מעט - ורק באי אורגנית צריך אשכרה להגיש תרגילים.
אם אני אצליח לשמור על העבודה באניקליפ זה יהיה בגדר נס.
סמסטר ב' כבר יותר סביר, אבל אז גם יש לי את הסמינריון ואת המחקר המודרך לכתוב.

ואז נגמר התואר, אללי
. איך זה הגיע כל כך מהר?!

Rachel47

New member
בקשר לעבודה באניקליפ

איך זה עובד בדיוק?

את עובדת מהבית?
יש מינימום צריך לעשות?
ומה עושים שם בדיוק?
אויך מתקבלים?

והמערכת
ואו סמסטר א אומייגאד
ב' נראה מעולה דווקא
אני עוד לא יודעת איך יראה ב' שלי אבל לא פרסתי אותו במיוחד אז הוא יהיה די שואתי...
ולא אני מוסיפה כנראה קורס ביום שני ב10 בבוקר מה שמקצר את הסופש הנחמד שהיה לי, אבל יוריד לחץ משנה הבאה
בעצם אני עוד צריכה לראות שבאמת יתנו לי לעשות את הקורס הזה ושהמבחן שלו לא מתנגש לי עם מבחנים אחרים (לא רוצה יותר מועדי ג)

dans girl

New member
ככלל אני יכולה לעבוד מספר מסויים של שעות מהבית, אבל אני צריכה להגיע לדעתי גם למשרד מינימום של שעות בשבוע.
חוץ ממינימום שעות במשרד יש גם מינימום 16 שעות עבודה, שזה יוצא מעט יחסית (אם עובדים א-ה זה פחות מ-4 שעות עבודה ביום בממוצע) אבל במהלך הסמסטר זה יהיה מאתגר למדי
.
עושים בדיוק מה ששרי תיארה - מתייגים סרטים לפי מילות מפתח.
מתקבלים כמו לכל עבודה - ראיון, ושלבי סינון למיניהם. אבל לא משהו מטורף במיוחד..

בסופו של דבר סמסטר א' לא נורא כמו שהוא נראה במידה מסוימת, כי המעבדה ביום שלישי היא רק 4 פעמים, והמעבדה ביום שני מתחילה בשבוע הרביעי של הסמסטר... אבל כן, גם שתי מעבדות בשבוע זה עומס מספיק, אפילו בלי שתי עבודות
. אבל לפחות בשתיים מהן יש לי אחלה שותף מעבדה אז אני מקווה לטוב. הפעם אני מקווה שלא להיתקע עם שאריות כמו סמסטר שעבר בפיזיקלית...
סמסטר ב' עדיין לא וודאי - זה קורסי בחירה ותכלס חוץ מגנטיקה כל קורסי הבחירה האפשריים הם דברים שעדיין לא למדתי (בנוסף למה שסימנתי יש גם מיקרו מורחב - את כל הדברים האלה אני לומדת פעם ראשונה הסמסטר), אז אני עדיין לא בטוחה ב-100% בבחירות שלי, בטח כשהבנתי שאלה שני הקורסים הכי קשים מבין האופציות ובין הקשים בביולוגיה. גם לגבי הסמינריון אני עדיין בהתלבטות - כתמיד, נוירו או ביוכימיה, וזה כנראה יוכרע אחרי שאלמד נוירו ואחליט אם זה בשבילי או לא. אני מתחילה להרהר באפשרות שאולי לא. אבל אני עדיין לא יודעת.

ועכשיו אני חייבת ללכת לישון. אוף, אני שונאת את זה שאין לי זמן לענות לכן תגובות מפורטות על הדברים שאתן כותבות. אני ממצמצת ונהיה 12 בלילה. והיות ואני צריכה לקום ממש מוקדם בשביל לעבוד מספר ממוצע של 10 וחצי שעות ביום, ומחר עוד יותר - יש הופעה של הרד הוט צ'ילי פפרס (
!) בערב, אז אני צריכה גם ככה לצאת מוקדם מהעבודה אז אני רוצה גם להגיע מוקדם, אני פשוט חייבת ללכת לישון ואוף. אני ממש מקווה יהיה יום כלשהו השבוע שיהיה לי זמן להגיב כמו שצריך על דברים.
רייצ', איך הלימודים למבחן? וחיפוש הדירה? יש התקדמות?

Rachel47

New member
טוב אני מניחה שאין להם

משרדים באילת

איזה קטע שאת לומדת מדעי הצמח ומיקרו רק עכשיו
אני בדיוק לומדת לקורס השני שלי במיקרו, שהוא ימי
ו...איכס מיקרו!!!!

התחום שאני הכי שונאת!
גם ביוכימיה למען האמת
גנטיקה אני חושבת שאוהב אבל דחיתי אותו להשנה אז, נחיה ונראה

תנו לי לשחק עם דולפינים!! מה כבר ביקשתי??!?!?!!?!?

הלימודים למבחן
וול זה מיקרו, וזה קורס כזה נוראי ומבולגן ולא ברור והמרצים כאלה גרועים ואת יכולה לשבת ולדעת את החומר בעפ ועדיין לא תצליחי
אז..די חרא
אבל כבר תכלס לא אכפת לי
בשאר הדברים הוצאתי אחלה ציונים
אני רוצה להוציא בזה כמה שיותר גם כדי שלא יפגע בממוצע (פחחח אפשר לחשוב איזה ממוצע כבר יש לי) וגם כדי לא לעשות אותו שוב שנה הבאה
אבל אני לא בונה על זה נכון למצבי כרגע ולעובדה שהמבחן ביום שלישי

אמממ התחלנו לעבור על מודעות וכאלה
ויום חמישי אנחנו יורדות לאילת לראות כבר דירות
בתקוווווווווווווווווווווה שנסגור את העניין כבר באותו יום ולא תהיה מאושרת ממני
כי אחכ זה חגים וזה בלאגן...
תחזיקו לי אצבעות...

Kill Bernard

New member
בהצלחה!

ראיתן שיש מספיק אפשרויות ליום אחד כדי שבאמת יהיה סיכוי לצאת עם משהו?
וגם אם לא, לומדים מכל דבר ובסוף יבוא משהו, בטוח. אפילו אם זה רחוק ומסובך ובאמצע מבחנים.

Rachel47

New member
יש אפשרויות

ושם העניין הוא שזו עיר קטנה ומבודדת וכל המשכירים הם משם, זה פשוט להתקשר ולקבוע..

Kill Bernard

New member
אררר הלישון הזה!!

זה לגמרי נתקע לא בזמן. לא בזמן כי מרגע שמסיימים לעבוד ומגיעים לשלבים המהנים של היום, הזמן צריך לעבוד אחרת, ולא לעבור בלי שאתה שם לב שאתה משחק באקס בוקס במשך שלוש שעות!

יש הופעה של הצ'ילי פפרס (
!) - וזה אומר, אצלי, שאני אצטרך לצאת מהעבודה ממש מוקדם - והטיפוס האחראי החדש שלי, זה שעובד 10 שעות כל יום בשתי עבודות שונות, נורא רוצה להיות בסדר ולהגיע גם הרבה יותר מוקדם. אבל מהיכרותו עם הטיפוס הישן שלי, זה שלא קם מחמישה שעונים מעוררים אלא אחרי שעה וחצי, הוא יודע שהלך עליו

dans girl

New member
איילת והדס, נראה לי שהברכה האולטימטיבית שאני צריכה לברך אתכן לראש השנה היא - ואמן שתקבלו את כל מה שאתן רוצות בבידינג
.

בכל מקרה, הקורסים האלה נראים מגניבים ממש, ואני מחזיקה לך אצבעות שתקבלי את כולם.
האוניברסיטה טיפשה, והרעיונות שלילך העלתה מצוינים בעיניי וממצים למדי. איזה ארגון אטום וגרוע. אני ממש מקווה שייאשרו לך הכל.
ולגבי סמסטר נוסף - אני מחזיקה לך אצבעות גם פה שאם את לא רוצה למשוך את התואר אז תצליחי לסיים השנה, אבל כמו שהדס העלתה, ללמשוך את התואר יש גם יתרונות, אז תעשי את המקסימום וממה שייצא make lemonade.

ועכשיו אני באמת הולכת לישון
.

Kill Bernard

New member
אמ, אני לא צפויה להצטרך את שירותי הבידינג,

היות ושלוש לימודי קקה זה די והותר

אם הם לא יהיו חצופים במידה מוגזמת (ויתנו לי את הציון מסמסטר א') והשני סמינרים (כולל זה שעוד לא התחלתי) יעברו בשלום - סיימתי את התואר וביי.

o0Invisible0o

New member
תודה!

בדיוק עכשיו אני מתיישבת לעשות אותו..בערב האחרון.

יאללה, היום בידינג וביום רביעי בקשת הרשמה ידנית לקורסים של הפקה [ותחנונים שיאשרו לי 2 יותר מהמותר..]
וכן, הדס לגמרי סיימה את הלימודים!
מה אני אעשה שנה הבאה?
עם מי אשב בדשא?

אגב הדס, קיבלתי את הציון החסר מסמסטר א'..הייתי משוויצה אבל הוא לא משהו.
מקווה שתקבלי את שלך בקרוב ובטוחה שהוא יהיה טוב יותר! תציקי להם!!

Rachel47

New member
מבחן אחרון!!!!

ווווווווווווההההההההההההההווווווווווווווווווווווו

Rachel47

New member
אז שינו שעות

של קורסי בחירה אצלנו
ועכשיו פתאום זה נהיה יותר מסובך לבנות את המערכת
בעיקר בגלל שאני עדיין לא יודעת אם אני בכלל אוכל לעשות את הקורסי בחירה האלה, או את הקורס חובה של שנה מעליי
כרגע יש 3 קורסים שבסימן שאלה אצלי שהאידיאלי הוא שאני אעשה את זה שיש ביום שלישי, שהוא הכי הרבה נקודות, מה שיכול לחסוך לי לעשות אחד מהשניים האחרים או אפילו את שניהם וזה יהיה יותר נחמד ומערכת לבי חלונות שמתחילה רק באמצע השבוע...

שונאת אי וודאות!

RenanaD

New member
איזו קריזה שמשנים פתאום

מתי תדעי?
והוריי על המבחן האחרון!

Rachel47

New member
הקטע בקורסים

של שנה ג' זה שאני לא יודעת אם יש לי את כל קורסי הקדם אליהם
אז הפיתרון הוא לשלוח מייל ולקבל מהם אישור
אממה, איזה מייל? איפה בדיוק כתובים המיילים האלה? כי אנחנו מנסות למצוא ולברר ואין
אז אפשרות אחרת תהיה פשוט להרשם לכל הקורסים האלה
ולגשת למרצה בשבוע הראשון לשאול את כל השאלות
ואם יש אז אמשיך איתם
ואם לא אוריד אותם מהמערכת
אז אני אדע עוד הרבה מאוד זמן

Rachel47

New member
זה לא נורא מגוחך

בעיקרון אם לא הייתי פורסת את התואר ברור שאני "קווליפייד" לעשות כל קורס שאני רוצה ששייך לשנה האחרונה

בגלל שפרסתי יש סיכוי שחסרים לי קורסי קדם שיפריעו לי להבין את הקורס

נניח הקורס על הטוקסינים מהים (שנשמע מענייייייייייייין רצח! וזה בחירה וזה שנה ראשונה שלו ואולי לא יהיה אותו שנה הבאה!!!) אז לפי הסילבוס נראה שמדובר בהרבה ביוכימיה. עכשיו אני עשיתי את ביוכימיה א', אבל את ב' ואת המעבדה בביוכימיה לא עשיתי עדיין ויש מצב שזה יהפוך את זה לבלתי אפשרי להבין את הקורס, ולא כזה בא לי נכשל , מה גם שנכשל בקורס בחירה זו בעיה

והקטע עם המיילים
כן
נורא מעצבן חוסר הסדר
והעובדה שבאמת אני לא מוצאת את המיילים האלה
מחר אשלח מייל למזכירות של קמפוס אילת ואבקש ממנה אם היא יודעת איפה אני יכולה למצוא את המיילים של המרצים האלה..ונראה מה הלאה
אם לא, שבוע ראשון, אין מה לעשות

RenanaD

New member
הדס!

יכול להיות שקראתי באיזה אתר שראיין ובלייק לייבלי התחתנו?

(מי ידע שהם ביחד בכלל
)

למעלה