ככלל אני יכולה לעבוד מספר מסויים של שעות מהבית, אבל אני צריכה להגיע לדעתי גם למשרד מינימום של שעות בשבוע.
חוץ ממינימום שעות במשרד יש גם מינימום 16 שעות עבודה, שזה יוצא מעט יחסית (אם עובדים א-ה זה פחות מ-4 שעות עבודה ביום בממוצע) אבל במהלך הסמסטר זה יהיה מאתגר למדי
.
עושים בדיוק מה ששרי תיארה - מתייגים סרטים לפי מילות מפתח.
מתקבלים כמו לכל עבודה - ראיון, ושלבי סינון למיניהם. אבל לא משהו מטורף במיוחד..
בסופו של דבר סמסטר א' לא נורא כמו שהוא נראה במידה מסוימת, כי המעבדה ביום שלישי היא רק 4 פעמים, והמעבדה ביום שני מתחילה בשבוע הרביעי של הסמסטר... אבל כן, גם שתי מעבדות בשבוע זה עומס מספיק, אפילו בלי שתי עבודות
. אבל לפחות בשתיים מהן יש לי אחלה שותף מעבדה אז אני מקווה לטוב. הפעם אני מקווה שלא להיתקע עם שאריות כמו סמסטר שעבר בפיזיקלית...
סמסטר ב' עדיין לא וודאי - זה קורסי בחירה ותכלס חוץ מגנטיקה כל קורסי הבחירה האפשריים הם דברים שעדיין לא למדתי (בנוסף למה שסימנתי יש גם מיקרו מורחב - את כל הדברים האלה אני לומדת פעם ראשונה הסמסטר), אז אני עדיין לא בטוחה ב-100% בבחירות שלי, בטח כשהבנתי שאלה שני הקורסים הכי קשים מבין האופציות ובין הקשים בביולוגיה. גם לגבי הסמינריון אני עדיין בהתלבטות - כתמיד, נוירו או ביוכימיה, וזה כנראה יוכרע אחרי שאלמד נוירו ואחליט אם זה בשבילי או לא. אני מתחילה להרהר באפשרות שאולי לא. אבל אני עדיין לא יודעת.
ועכשיו אני חייבת ללכת לישון. אוף, אני שונאת את זה שאין לי זמן לענות לכן תגובות מפורטות על הדברים שאתן כותבות. אני ממצמצת ונהיה 12 בלילה. והיות ואני צריכה לקום ממש מוקדם בשביל לעבוד מספר ממוצע של 10 וחצי שעות ביום, ומחר עוד יותר - יש הופעה של הרד הוט צ'ילי פפרס (
!) בערב, אז אני צריכה גם ככה לצאת מוקדם מהעבודה אז אני רוצה גם להגיע מוקדם, אני פשוט חייבת ללכת לישון ואוף. אני ממש מקווה יהיה יום כלשהו השבוע שיהיה לי זמן להגיב כמו שצריך על דברים.
רייצ', איך הלימודים למבחן? וחיפוש הדירה? יש התקדמות?