siriusgirl

New member
מחר

חברה שלחה לי עכשיו מייל שנושאו היה "מחר". הייתי חייבת לספר את זה בפורום היחיד שבו יבינו למה התפוצצתי מצחוק

timetraveler900

New member
אז בטח כבר שמעתם על הסרט "חיי פיי"...

ביום שלישי בערב אני ואחותי היינו בהקרנה המוקדמת של תפוז לסרט "חיי פיי". Oh boy....

אקדים ואומר שאני ממליצה על הסרט הזה לכולם. אבל באמת שלכולם. לא משנה איזה ז'אנר אתם אוהבים, יש בו מהכל.
הסרט מתחיל ב - 5 דקות בהן מוצגים פלאי טבע קטנים שבסוף מסתבר שקורים בגן חיות בהודו.
פיסין הוא ילד יוצא דופן עם רעב וסקרנות גדולה לחיים. אנחנו עדים לשנות התמימות שלו, ולניפוץ האשליה הזו, מתחקים אחריו במסע החיפוש או יותר נכון הגילוי אחר אלוהים. כשהוריו נאלצים להעביר את גן החיות לקנדה, פיי נאלץ להיפרד מכל מה שהוא אי פעם הכיר ולהפליג עם משפחתו.
לילה אחד הספינה נקלעת לסופה בלב ים ומכל משפחתו, רק פיי ניצל. אבל הוא לא לבד. על סירת ההצלה איתו נמצאים מספר חיות שהצליחו להינצל ברגע האחרון - ביניהן נמר בנגלי. מפה לשם אנחנו רואים איך פיי בסופו של דבר לומד להתמודד מנול הטורף האימתני הזה ובכורח הנסיבות גם לומד לחיות איתו.
פיי והנמר, לבד בלב ים, ימים על גבי ימים. ימים של התכתשות, פחד, ייאוש, ולעיתים גם התגלויות מרהיבות של תופעות טבע מדהימות שרק בלב הים תוכלו לראות.
פיי מתמודד עם שאלות של אמונה, מוסר, וכן גם ערבות הדדית.

אני לא רוצה לספר יותר מידי כדי לא לספיילר, אבל אני יכולה להגיד שדמעתי לא פעם, נבהלתי יותר מפעמיים, וחייכתי אין ספור פעמים

אני לא אגזים כשאומר ש"חיי פיי" זה סרט לחיים.
סרט שאשמח לראות פעם אחר פעם, כי תמיד יש עוד משהו ללמוד :)

הו סליחה!

והאמת היא שאני בד"כ כן מקפידה לכתוב מה זה, אבל הפעם לא היה לי עצבים לחפש את הניסוח הרגיל אז במיוחד בשבילך -

-זהו שרשור האוף של הפורום, משמע- כאן חופרים על כל דבר שלא קשור להארי פוטר.
-מותר לפרסם בשרשור הזה קומונות ופורומים ובלוגים תפוזיים בלבד. לדוגמא- לינקים לנענע ימחקו בשמחה.
-אין לפרסם בפורום שום דבר צרכני ללא אישור מתפוז, כל פרסום כזה ימחק לאלתר.
-בשיחות על טלוויזיה שעוד לא שודרה בישראל באופן חוקי / סרטים שעדיין בקולנוע חובה לסמן
בראש ההודעה

Moiraine

New member
לאלו שקראו את "שם הרוח" מאת פטריק רות'פוס.

[ולא רק]
בעקבות בקשות חוזרות ונשנות לתרגם את המשך "שם הרוח" של פתריק רות'פוס שלא הצליחו,
התחיל פרויקט מימון להוצאת ספר ההמשך.
גם אם אתם לא מעוניינים לתמוך בספר בעצמכם, נשמח אם תעשו שיתוף כדי שנוכל להגיע לכמה שיותר אנשים בזמן הקצר המוקצב לפרוייקט...
בקישור המצורף יש את כל הפרטים אודות הפרוייקט.

למידע ותמיכה.
https://www.headstart.co.il/project.aspx?id=770
תודה רבה :)
ושבוע מצוין!
(גם אם העולם עדיין ממשיך במסלולו).

יש אייקונים תפוזיים חדשים!

ואני הולכת לנבור ולראות מה חדש בהודעה הזאת (ומתעלמת לחלוטין מהעובדה שמומלץ שאלך לישון כבר..)

(יאי! אקדמאי!)
(כלה?!)
(חחח פינוקיו!)
(שלום גם לך!)
(אכן חיוך רחב)
(ליקוק? באמת?)
(חמוד ההצדעה הזאת!)
(אוי גדול!)

(הלכו חזק על הקטע של חתונות הא?)
(לכל חובבי המגדר)

אהבתי!
(תופים? חמודי!)

- מעולה!!!

(איזה בובי!)
(יא!)
(בשביל מה אבל?..)
(טוב זה די ברור למה)
(שיט, תפוז נהיה פאקצי)
(אממ..)
(יעיל)
)פאקציות!)
(ממ.)
(אני לא מאמינה שהם נותנים לזה יד..)
(יעיל)
(מוזמנים להשתמש בזה :D)

קיצר, סבב נוסף של אייקונים?

מחפשת מישהו לראות ביחד איתו את ההוביט

או במילים אחרות - מי בעד מיני מפגש באיזה סופ"ש בקרוב באיזשהו בית קולנוע?

OKDeSign

New member
אם לא הייתי רואה פעמיים כבר..

AKA - אין לי כסף, צבא זה איכס :(

Wait For It

New member
שבוע מבאס

קודם כל נגמר מרלין, ונורא התבאסתי מהסוף - אין ספוילרים..
והיום גנבו לי את הפלאפון שלי, עד שפינקתי את עצמי במכשיר נורמלי..יש לי אותו סך הכל חודש וחצי וקניתי אותו מהמענק שחרור שלי, אנשים פשוט רעים!

למעלה