הפארק ליד הארמון זה פארק סיינט ג'יימס וזה

מקום יפה כל כך! יש שם מאות סוגים של עופות ופשוט ישבתי שם שעתיים ושיחקתי איתם ועם הסנאים וטיילתי במדשאות המדהימות. אחד המקומות היפים שביקרתי בהם. וזה גם היה בחורף, והכל היה רגוע ואפרורי ועילאי. אין על המקום הזה. חוץ מזה, שיש שם בקתה של שומר הפארק והיא מזכירה בצורה מסוימת את הבקתה של האגריד. אני אפילו חושב שעוד יש לי את התמונה.

חוץ מזה, וויקד זה באמת מצוין! אבל עשה לעצמך טובה וקרא את הספר, גאוני פי אלף מהמחזמר. את "עלובי החיים" התחלתי לקרוא ונטשתי סתם כי זה נורא ארוך, אבל אני לחלוטין צריך לראות את המחזמר.

"עלובי החיים" מדהים כספר וכמחזמר

קראתי את הספר בתרגום האחרון שעשו לו לעברית (ככל הנראה זה הספר השני הארוך ביותר שאי פעם קראתי, אחרי משחקי הכס).
המחזמר הוא מצויין ונאמן מאוד לספר, למרות שהורידו הרבה קטעים שהיו במקור (נראה אותך מסכם 663 עמודים בשעתיים וחצי).
לדעתי זה אחד משני מחזות הזמר הטובים ביותר שאי פעם נוצרו (Wicked זה השני).
אתמול השתתפתי במופע מחווה למחזמר שביצעו בו את השירים המוכרים ביותר (אני ביצעתי את Empty chairs אם מישהו מכיר) ואפילו תרגמתי כבר חלק ממנו לעברית.

אני לא אהבתי את הספר wicked

אלפבה הייתה כזאת מקסימה ונהדרת בהתחלה אבל בכל החצי השני של הספר הוא עשה לה רצח אופי רציני.
חוץ מזה שהמחזמר הרבה יותר עדין מהספר (אהמדוקרטורדילמונדאהמ)

ראית את רייצ'ל טאקר כאלפבה? אנחנו ראינו את אחת המחליפות והבנתי שהיא יותר טובה...

נראה לי שזאת הייתה היא

מאוד אהבתי את מאט וויליס בתור פיירו, ונראה לי שלילי פלין שיחקה בגרסה שאני ראיתי את נסרוז.
דווקא התאכזבתי שלא יצא לי לראות את ראמין קארמולו כז'אן ולז'אן בעלובי החיים (למרות שהמחליף שלו היה מדהים גם כן)

ברוך השב

הייתי בלונדון לפני כמה שנים (אני חושבת שהייתי בת עשר בערך..). היה מאד כיף, כמובן.

אני זוכרת את מדאם טוסו, וגם את החלק המפחיד שהיה שם. אני לא יודעת אם זה בדיוק מה שהיה אצלך, אבל כשאני הייתי שם אז זה היה מין מסלול כזה חשוך עם בובות שעווה תלויות ומדי פעם מישהו עושה לך בוו (לא מאד מפחיד). אבל בכניסה הייתה בובה שהדגימה מין מכשיר עינויים כזה והייתי מספיק קטנה בשביל שהתמונה הזאת עדיין תהיה חקוקה במוחי....

לצערי גם לא הייתי בסטודיו של הארי פוטר (אתה יודע מתי הוא נפתח בכלל?), וגם לא בקינגס קורס למרות שאז רציתי לבוא לבקר שם. איכשהו אני תמיד מפספסת את הדברים האלו. לפני כמה שנים הייתי בדיסני וורלד, וזה היה שנה בערך לפני שפתחו שם פארק של הארי פוטר. האכזבה.

דרך אגב, גם בארצות הברית שמתי לב שהרמזורים הם רק לקישוט...(באותו טיול לדיסני וורלד)

שמחה שנהינת.

Ayelet 363

New member
מגניב!

לראות וויקד- ליטרלי החלום שלי (חח, "ליטרלי" כי חלמתי על זה בלילה בסופ"ש. זה גם היה חלום צלול בו שרתי חלק משיר משם, וזו הפעם השלישית שבה אני שרה בחלומות צלולים חלקים מהשיר הזה). ואני בכלל מאוד רוצה לראות מחזות זמר, אז גם "עלובי החיים" בטח מעולה בשבילי.

הגלוב- שייקספיר! מגניב!

מוזיאון שרלוק- גם מגניב! (טוב, כל הטיול נשמע ממש מגניב). אני הייתי במוזיאון שרלוק במרינגן שבשווייץ. אבל בטח בלונדון הוא היה מאוד גדול, ובוושייץ אני זוכרת שהוא היה קטנטן).

OKDeSign

New member
אם כבר מוזיאון שרלוק

הוא עולה כסף? וכמה זמן אפשר להעביר שם? :)

למעלה