בודלר

New member

הכל דם הכל יזע ודמעות הכל שכחה הכל מוות הכל עוטף הכל צורל מתוכי עליך '; אני מצטער שבכלל נודתי הבטיחו עולם יפה ןטהור וקבלתי ערמה של סכניםף של מכות ףשל אלימות ללא מעצורים של סידה של פצעים מדמיים של ים של שקרים אמרתם לי שיש לי לב אבל כולי דם כול רוי שמן ועודף כל כך הרבה עודף כל כך הרבה רפסיות כל כך הרבה עצב תהומי הכל סוגר הכל אוטם הכל עוטף אבל עם קוצים סליחה שאני חלש סליחה שאני דפוק סליחה שאני זה אני .

DOCTOR W H O

Member
מנהל
היי

אני חשה את הכאב שלך, ועצוב לי שזה מה שאתה צריך לעבור.
אולי תנסה מטפל אחר? גם אני עברתי הרבה עד שמצאתי את הנכון.
אני כאן אם תרצה לדבר

בודלר

New member
כן יכול להיות שאני צריך שיחות אפילו שאני לא מאמין בהם

נכוותי המון מטפלים וקראו לי בשמות כמו אל קעידה וכו וכו לא סומך אליהם הם מאוד שיפוטים לפחות מי שטיפל בי , ותודה על העזרה .

אלישבע24

New member
בודלר יקר,

בוא תהיה איתנו,
נקשיב ונהיה איתך,
נשמע שאתה מאוד סובל.

בודלר

New member
מדוכא מאוד , לא מרגיש טוב בכלל

ותודה על התעניינות זה ממש משמח שאכפת לך ממני ממש לא מה בכך .

בודלר

New member
בן עשרים ושלוש

סובל מחלות פסכוטיות ודיכאון וקווים אוטיסטים גר אצל הורים לא יודע מה יש לספר אם תרחבי ותשאלי שאלות יותר נקודתיות אני יכול לענות ביותר קלות ,

אלישבע24

New member
היי נתנאל,

תכתוב רק אם בא לך
ואם זה קצת עוזר לך,

במה באות לביטוי הבעיות הפסיכוטיות?
עד כמה הדכאון חריף?
מה אתה עושה כל היום?

שיהיה לך יום נהדר!

בודלר

New member
הזיות , מחשבות שווא תסממונת נפלאון

אני סיוכפרן ומאניה דפרסיה אז שיש דיכאון הוא נע בן בנוני לחריף ויש גם תחושות עליונות למשל בהתקף האחרון חשבתי שאני מקבל הודעות מהשמיים ואני משיח וזה לווה בחולמות חזיוינים מוזרים , ואני כל היום בבית קוורא ורואה טלווזיה לא יוצא .

למה

קראו לך אל קעידה? זו לא התנהגות מקצועית של אנשי מקצוע. בכל אופן תחליף עד שתמצא. יש עוד טיפולים חוץ מפסיכולוגים (לי אישית זה לא עוזר), אבל אם אתה בעיקר צריך שילוו אותך עם המחשבות הקשות אז כן פסיכולוג במקרה כזה עשוי להוות כתובת נכונה תרגיש טוב

בודלר

New member
כי הם טוענים שאני מאוד מאוד מסוכן

ושלא מתאים לי שום מסגרת בגלל המסוכנות , אני באופן אישי אנטי ממסדי ולא מעוניי בזה אבל אולי אין ברירה כי הורים לא מבינים ורק רוצים לאשפז ונורא שם ...

אלישבע24

New member
נתנאל,

אני הייתי מאושפזת שלש פעמים בגלל
מסוכנות עצמית,
מה המסוכנות שלך?

בודלר

New member
גבוהה מאוד בגדר של פצצה מתקתקת

נסינות רצח , אלימות קשה , הצתה מגיל צעיר מאוד , היום אני פחות אלים ומצטער שהייתי נער הייתי ממש קרימנל .

אלישבע24

New member
נתנאל יקר,

עשית נסיונות רצח במשפחה?
מתוך שנאה?
מישהו תומך ומחזק אותך?
יש משהו שאתה אוהב לעשות?

בודלר

New member
גם בתוך המשפחה וגם בחוץ

ולא אין לי אף אחד כבר שש שנים לבד ולא יוצא מהבית , ואני אוהב מאוד לקרוא וללמוד זה מה שאני עושה רוב הזמן .

למעלה