איריס461

New member
התלבטות

קודם כל להיכרות קצרה.
שמי איריס,בת 46,גרושה עם 2 בנות,אחת נשואה,השניה לסבית.
בתי הקטנה,סיון בת 22 והיא מגדירה את עצמה לסבית מגיל 18.
אין לי שום בעיה עם זה כמובן,וההפך אני שמחה בשבילה,היא שמחה אז גם אני שמחה.
אני ביסקסואלית,גם בצעירותיי לפני הנישואים הייתי כך,אחרי הנישואים נמנעתי מלהתקרב לנשים אבל לאחר שהתגרשתי כן התחלתי להתקרב.יש לי ידידה שאנחנו מדי פעם עושים סקס
חברה שלה גרה איתנו באותה דירה,היא גם עוזרת לנו בבית והיא ממש כמו בת משפחה,הן כבר שנתיים וחצי ביחד.יש להן פרטיות אך גם הם לא מתביישות ממני,בקיצור נהיינו ממש כמו משפחה.

לפני יומיים רציתי לפנק אותן ובמיוחד את חברה של בתי(היא בת 24),הייתה לה יום הולדת אז לקחתי אותן לספא עם ג'קוזי,הן היו קרובות ממש וממש שמחתי בשבילם,הן יודעות אגב שאני ביסקסואלית
הן היו קרובות מאוד אחת לשניה וכולנו מאוד נהנו
חברה שלה התחילה להתקרב אליי,וגם הבת שלי הרגישה איתי מאוד חופשייה,מה שהיא אף פעם לא עשתה,הן התחילו לפנק אותי ולעשות לי מסאז' ואף לגעת באיברים המיניים,ומפה לשם חברה של בתי נישקה אותי,התנשקנו ואני מאוד נהנתי,כל זה תוך עידוד של סיון הבת שלי,שראתה שאני נהנת ולא הייתה לה בעיה,אחר כך חברה שלה הציעה לי לקיים יחסי מין ושהיא מרגישה אליי משיכה גם

אני לא אשקר,אני רוצה לעשות סקס עם חברה שלה,אני יודעת שהבת שלי מסכימה אבל אני לא יודעת אם זה יהיה מוסרי ויחשב "כגילוי עריות",שאני מקיימת סקס עם חברה של בתי,למרות שאנחנו לסביות.
אני גם פוחדת שאולי זה יצא משליטה וזה יגיע למצב של אורגיות(ועוד עם הבת שלי),או שחברה של הבת שלי תפסיק לאהוב אותה בעקבות זה.
דיברתי עם הידידה שלי,זאת שאני מקיימת איתה סקס לצורך הנאה.היא אומרת שאני לא צריכה לפחד,שהיא בעצמה קיימה סקס עם בחורה והבת שלה(אותו מצב כמו שלי) ושזה לא נורא.אני מאוד רוצה,חברה שלה גם מושכת מאוד אבל אני לא יודעת אם זה יהיה מוסרי.
יש פה נשים אולי שקרה להם סיטואציה כזאת?
ובכלל אני גם אקיים יחסי מין עם מישהי שקטנה ממני ב20 שנה,זה עוד משהו שצריך לחשוב עליו

sobeit88

New member
שני דברים:

1. אם כולם מעל גיל 18 ומסכימים אין פה שום בעיה מוסרית.
2. אני לא הייתי הולכת על זה.

איריס461

New member
תגובה

1.מוסרי אני מתכוונת להאם לשכב עם חברה של בתי
2.אוקיי,תודה

sobeit88

New member
+

אם היא מעל גיל 18, מעוניינת, הבת שלך מעל גיל 18, יודעת ומסכימה, ואת מעל גיל 18 יודעת ומסכימה אז אני לא רואה פה בעיה מוסרית.
מה ההשלכות של זה אני לא יכולה לדעת, כי אני לא מכירה לא אותך, לא את הבת שלך ולא את חברה שלה.

Kutaly

New member
אז ככה

יכלתי להתפלפל פה על שלל המשמעויות וזויות הראיה וההשלכות...
בשורה האחרונה, אם לך לא נוח עם זה אז לא עושים את זה.
אני חושב שזה תפקידך לשים את הגבול ולאמר שעד כאן ושאת לא תמשיכי במשחק הזה.

Bell4Ever

New member
don't shit where you eat

אני חושבת שיש דברים שלא צריכים לבדוק. ה"הכי גרוע שיכול להיות" במקרה שלך זו רשימה מאוד ארוכה של דברים שאת לא יכולה לקחת חזרה.
סקס לא שווה את זה.

Apikachu L

New member
שלום איריס, סליחה על האיחור בתגובה

<תקופת מבחנים וזה>
דיסקליימר: לא הייתי בסיטואציה כזו בחיי.

קודם כל - בסיטואציות כאלו - הכי חשוב להקשיב לתחושת הבטן שלך. תחושת הבטן שלך - היא פחד שזה יצא משליטה. וזו נשמעת לי כמו סיטואציה שיכולה לצאת משליטה בקלות.

הסיכון העיקרי שלך כאן הוא פגיעה ביחסים שלך עם הבת שלך, מכל מיני סיבות שבעולם.
לדעתי את צריכה לשבת עם הבת שלך, בנפרד מבת הזוג שלה, ולדבר איתה (בשיחה פרטית...)על זה. לפרוש את החששות שלך. לדבר איתה על שלה. דברו שתיכן מה אתן מרגישות בנושא.
בסיטואציה המסויימת שקרתה נשמע שדברים הלכו די מהר, וכדאי לעכל אותם קצת, וגם לחשוב על ההשלכות שלהם.
תחשבי על סיכונים מול סיכויים ואיזה מהם את מוכנה לקחת ועל אלו לוותר.
בעולם תיאורטי, אז קיום יחסים כזה יכול להיות כיפי ונפלא (כמו שקרה לחברה שלך) ויכול להיות איום ונורא, ולהרוס חברויות, זוגיות - וגרוע מזה - מערכת יחסים במשפחה.

באופן אישי, בגלל שמעורבת כאן בת זוג של הבת שלך, הייתי אומרת שכדאי להתקדם כאן בזהירות (אם בכלל) ולעצור ולבדוק כל צעד. בסיטואציות כאלו אי אפשר להיות זהירות מידי.

בקטע המוסרי: ובכן, כל עוד אף אחת לא נפגעה ולכולן היה סבבה, לא רואה בעיה מוסרית. במיוחד כי כולן בגירות. א-ב-ל: אינני יודעת מה טיב היחסים שלך עם ביתך (נשמע שטוב, אגב) - סיטואציה של אמא מול בת היא סיטואציה שלא תמיד יש בה שוויון בין הצדדים, ויחד עם לחץ מבת הזוג שגם נמשכת אלייך, יתכן והבת שלך יכולה להגיע למקומות לא נוחים, אז במקום הזה אני רואה מדרון חלקלק מסויים.

אורגיות וכאלה זה סבבה בעיניי (כל עוד כולםן מגנות על עצמםן ומתחשבות בגבולות של כולן - שזה נשמע לא פשוט), אבל כאשר מעורבים בעניין הורים, ובכן, דברים עשויים להשתבש.

מקווה שעזרתי במשהו...(לא שיש לי כזה ניסיון לייעץ ממנו...אני גדולה מהבת שלך בשנתיים...)

איריס461

New member
תגובה

תודה

אני יודעת שזאת סיטואציה מורכבת ולכן אמרתי לה שאני צריכה לחשוב,וקשה לי לחשוב לפי תחושת הבטן.
תחושת הבטן אומרת שכן,בעת הנשיקה בג'קוזי הבת שלי מאוד שמחה ואף חיבקה אותנו,והאמת חברה שלה גם ממש מדליקה אותי מינית,ובעת הנשיקה הרגשתי גם פרפרים בבטן ותחושה טובה מה שלא הרגשתי הרבה זמן.
זאת הייתה נשיקה לוהטת אני חייבת להגיד,נשיקה לוהטת של בחורה צעירה וזה אפילו החזיר אותי לעבר.
הייתי מקיימת אורגיות של 2 בנות ובן,ואף של שלושה לסביות וכל התחושה הזאת אכן מחזירה אותי לעבר.

מאז המקרה הן התקרבו אליי עוד יותר,במיוחד חברה של בתי,ואפילו לפי חצי שעה הייתה עוד נשיקה כשבתי עוד פעם "מעודדת".עושה רושם שזה באמת לא אכפת לה אבל אני לא יודעת,אני בעצמי חושבת שאולי היא קצת תמימה
אני אדבר איתה על זה כמובן בשיחה של 4 עיניים,אתן צודקות.

בנוגע לאורגיות - גם בעניין הזה אני לא ממש בעד,אבל אני לא מתנגדת לזה,אם הבנות ממש ירצו
אבל יש פה את העניין של הבת שלי - להתנשק עם הבת שלי?אני לא יודעת.
כל המקרה הזה מאוד בלבל אותי אני חייבת להגיד,ורצות לי מחשבות גם של להתנשק עם הבת שלי נשיקה צרפתית,אמיתית כדי לראות האם היא מתגרה.
אם אכן תהיה אורגיה,כי אני שמה לב להתקרבות מינית,כמובן שאני לא אעשה דברים "קינקים" עם הבת שלי כי זה חולני,אבל נשיקות תוך כדי לא נשמעות לי ביג דיל,במיוחד שהבת שלי כבר גדולה.
וזה מאוד יעזור לי גם אם מישהי פה מבנות הפורום שמעה על מקרה של קרבה מינית בין בת לאמא,כי שוב אני לא רוצה לעשות דברים לא מוסריים,אבל זה סתם מחשבה,אני עדיין חושבת שאם הן במקרה יציעו לי אורגיה אני אסרב

בכל מקרה אני אדבר עם הבת שלי ב4 עיניים ואדבר איתה על השלכות עם עניין הסקס,למרות שלי נראה שההפך,היא מאוד שמחה שאני גם זוכה לאהבה.אגב היא לא יודעת על הידידה הזאת שאני גם מקיימת איתה סקס,לא יודעת אם כדאי לספר לה כי חוץ מסקס אין שם כלום

Apikachu L

New member
הממ...

לתחושתי קרבה מינית בין ילדים והורים יכולה להיות לא בריאה, גם אם מדובר בשני בגירים...
נשמע שאת מרגישה שאת מתקרבת לגבולות שלדעתך לא כדאי לעבור. לדעתי זה סימן לעצור. לדבר עם הבת. לחשוב עם עצמך.
לדעתי להתקרב מינית לבת שלך יכול להיות לא בריא ולפתוח מדרון חלקלק למקומות שלא היית רוצה להגיע אליהם.
חברה שלה - אולי, מילא. הבת שלך? נראה לי שזה קו גבול אדום שלא כדאי לעבור, אולי גם לא בקטע של נשיקות.

איריס461

New member
יכול להיות

כמובן שאני יודעת שקרבה מינית לילדים,לא משנה הנטיות המיניות היא מזיקה.

בכל מקרה אני חושבת שבאמת כדאי שאני אדבר עם הבת שלי ברצינות על זה מחר ונראה.אני מסכימה איתך שקטעים אירוטיים עם הבת שלי זה כבר עובר גבול,את צודקת
אבל כבר עכשיו בעיקר חברה שלה התקרבה אליי,אמרתי לה שסקס כרגע לא אבל אני לא דוחה אותה בקטעים אירוטיים,למשל חברה שלה באה למיטה שלי שנחתי,הרימה לי את החולצה ונשכבה על הבטן,ואף אפילו התחילה לנשק את הבטן והטבור,ובג'קוזי גם היה מקרה שהיא פשוט נשכבה על הציצים שלי.אני שמה לב שהיא רוצה להתקרב,ואני בנתיים לא דוחה אותה.
הן אפילו רוצות שהיום כולנו נישן באותה מיטה,אני תמיד ישנה לבד כאשר הן במיטה נפרדת.אני לא רואה עם זה בעיה כל עוד לא יהיה קטעים מיניים ואולי מקסימום התכרבלות,אני מניחה שזה לא יזיק אבל,מה דעתך?
קצת חסר לי האמת הקרבה המינית הזאת,לא משנה גם אם זה גבר או אישה.

בכל מקרה תודה רבה.

איריס461

New member
עדכון

חח,כנראה צירוף מקרים

בכל מקרה,דיברתי עם הבת שלי ב4 עיניים והיא הסכימה לזה וסיכמנו בינינו(בנוגע לאורגיה,זה לא יקרה כי גם הן לא רוצות)
אני וחברה שלה קיימנו סקס אתמול.הבת שלי התעקשה להיות נוכחת במיטה בצד ולראות,אבל אני התנגדתי והיא לא הייתה בחדר
הסקס זרם טוב,חברה שלה ממש מנוסה מסתבר והיא יודעת בדיוק איך לגרות.הרגשתי כאילו אני עושה סקס עם מבוגרת מנוסה ביחד עם חתולה צעירה וזה הייתה בשבילי הרגשה מדהימה.
היא לא רוצה שזה יהיה חד פעמי,גם הבת שלי אין לה בעיה שנקיים עוד מדי פעם אבל אני עדיין לא יודעת אם אני רוצה והאם לקיים יחסי מין איתה פעם בכמה זמן זה הגזמה,בייחוד שגם הבת שלי למעשה עושה איתה סקס

למעלה