שרשור חדשות ועדכונים

snirf

Active member
איזה אוהב?

מקרים בודדים בהם אני כותב תגובה/סיכום על סדרה שאני צופה בה. לעומת כמות הסדרות בה אני צופה-זה כלום

LeRanch

New member
זו חובת צפייה לכל חובב טלוויזיה

ותמשיך לצפות בדקסטר, רק בגלל שהעונה הרביעית מתעלה על קודמותיה ובעיקר על העונה השלישית והמיותרת (זו העונה הכי גרועה בעייני).

snirf

Active member
מה הסגנון של הסדרה?

נגיד בהשוואה לדמג'ס, דקסטר...יש קשר אליהן?

אני טיפוס שלא פורש באמצע מסדרות(חוץ מGLEE נראלי, שראיתי רק את העונה ה-1
), אבל לא יודע...פשוט אין לי מוטיבציה להמשיך את דקסטר, יש מלא סדרות אחרות שמחכות לי בHOLD מהבודדות שקופצות לי לראש כרגע- סקנדל, האישה הטובה, נשות קבע(אם הוט יחזירו אותה
)...

LeRanch

New member
דרמת אקשן ופשע

אבל היא גם הרבה מעבר לזה. אין מה להשוות לדקסטר ודמג'ס, שם עסקו רק ברציחות ופשעים לא פתורים. שובר שורות היא ברמה הרבה יותר גבוהה משתיהן הן מבחינת הקאסט (ותסלח לי גלן קלוז) והן מבחינת העלילה.
ובשום פנים ואופן לא לפרוש אחרי העונה הראשונה (והמאוד איטית ומייגעת). החל מהעונה השנייה הסדרה תופסת תאוצה.

די מעצבן ה- VOD של NOT....

התחילו לעלות סדרות מעניינות בחינם, אבל את כל הסדרות כבר ראיתי בעצמי או דרך השידור בערוצי הסדרות שלהם.
את NCIS הם מתעקשים לא לשדר שוב מההתחלה אבל את חוק וסדר\מחשבות פליליות אין להם בעיה לטחון.
אז שובר שורות זה טוב ויפה אבל מי שרצה לראות אותה כבר ראה אותה ממזמן. ואני לא אראה אותה שוב אחרי חודשיים בלבד. אולי שנתיים.
סדרות ישנות, שם נמצא העניין האמיתי. תיקים באפלה, סטארגייט, סופרנוס, NYPD BLUE, סמולוויל, אלי מקביל. לא משנה מה, העיקר שזה ישאר שם.

אותי מצחיק שהוט קוראים לזה "בחינם"

הרי לא מספיק שאני משלמת להם סכום גבוה למדי בכל חודש, אני אמורה להוסיף עוד 30 שקלים כדי לקבל את שירותי ה"חינם" של ה- VOD. מה חינמי פה?

Y. Welis

New member
חבל גם שאין להם את הסדרות האלה בערוץ פתוח

ה-VOD נהפך לממיר-מקליט למי שאין להם, אבל למי שכבר יש, זה די מיותר. כפילות לא נחוצה, וטירחה לעבור דרך תפריטים איטיים.

שיפתחו ערוץ. לא חסרים להם שידורים חוזרים מיותרים (ומה עם עונה 15 והאחרונה של ER? כמו טמבל חיכיתי לה לפני 3 שנים, אבל אחרי 14 הם חזרו לאחור להתחלה. מאז לא ראיתי סיבה לחזור).

באמת?

המידע שאני יודעת עליה היא מאוד כללית, אז אם היא אלימה, אז אני מראש מוותרת. תודה על האזהרה!

אז בכלל אין על מה לדבר

ודי חבל בעצם. כל הסדרות שכולם מדברים עליהם אלימות. מה כבר אי אפשר לעשות טילוויזיה טובה בלי אלימות?

למעלה