game news

ממש מקווה שזה לא יהיה Valkyrie Profile או Grandia

אני שונא את שתי הסדרות האלה :(. מזל שהמפתחים של VP עסוקים עם סטאר אושן 5. היו שמועות על משחק חדש בסדרת מאנה, אני מקווה שזה גם לא זה או לפחות לא רק זה.
כי גם את הסדרה הזו אני לא אוהב במיוחד (למרות שיש למשחקים האלה פסי קול מקסימים)

אני רוצה סליפינג דוגס 2 דרגון קווסט, 11, וIP חדשים, אני די בטוח שסקוור הולכים לנסות להיכנס חזק לנישה של משחקים אפיזודים בסגנון המשחקים של telltale
הם מאוד התלהבו מההצלחה של Life is Strange (שאומרים שהוא מצוין אגב)

אני לא אתנגד אם הם יעשו משחקים כאלה :) אני מוצא את עצמי מחפש עוד משחקים כאלה.

evilplate

New member
איזה E3 מפוצץ השנה

7 מסיבות עיתונאים, נראה לי לא היה דבר כזה- בנוסף ל 3 הגדולות ויובי ו EA, גם בת'סדה (שבטח תציג את פולאאוט 4) וגם סקוור.
&nbsp
וכמובן שאני מקווה לראות את דאוס אקס ולקבל תאריך יציאה! יותר מזה אני לא צריך.

תאר לך שדאוס אקס יוצא באוקטובר נובמבר :)

משהו אומר לי שהוא יהיה משחק 2016, אבל סקוור אמרו שהוא מגיע בקרוב אז לך תדע.....
מה שהכי מלהיב אותי זה שהאיינסידר הכי אמין בgaf בנוגע לסוני ומה שהולך שם מאחורי הקלעים אמר, שיש לנו בלעדיים מסקוור, בלעדיים מקפקום, בלעדי מסגה, וכמובן דברים שסוני עצמה מפתחת. יש לי הרגשה שהרבה מאוד אנשים הולכים לאכול את הכובע בנוגע לדברים שסוני מכינה לנו.

אני נורא שמח שנראה שסוני הולכת על כיוון של בלעדיים ממפתחות יפניות גדולות מאשר, בלעדיים של משחקים מערביים.
הולך להיות מדהים.

evilplate

New member
זהר מאינסיידרים

שנה שעברה היה ליל סכינים ארוכות ב GAF, גם ב E3 וגם ב PSX, האינסיידרים בנו הייפ ואמרו שמחכים מגה טונים ענקיים, בסוף התחזיות היו פלופ, הקהל דרש דם, וחלק קיבלו באן תמידי.
&nbsp
יש שם לפעמים באמת אנשים אמינים, אבל סטטיסטית הרוב לא, אני לא הייתי בונה על זה, חבל להתאכזב.

האיינסידר שאני מדבר עליו, רמז על BB וDQ לפני כולם ועוד

אז אני מאמין לו בהחלט, לפני שנים הוא אמר שיש לו מקורות על זה שסקוור הולכת להחזיר את דרגון קווסט לקונסולות של סוני, גם אני התייחסתי אליו בביטול
זה לא היה נראה הגיוני לאף אחד שסקוור תזרוק 34 מליון בעלי 3DS בשביל הPS4, ואני כל כך הייתי בטוח כמו כולם שזה יהיה המצב שאני קניתי
3DS במיוחד בגלל זה.

והבחור צדק. כנ'ל לגבי הרמיזות שלו שסוני עובדת על JRPG שיותר פונה למערב שכולם הולכים להתחרפן ממנו, וזה התברר כBB.
הוא אמר שהוא יודע שסוני הולכת לבנות IP חדשים חזקים בדור הזה הם רוצים שלכל מפתחת שלהם יהיה IP ברמה של uncharted והם לא יפסיקו לנסות.
אותו בחור, אמר גם את מה שאני חשבתי, שסוני בונה על עוד בלעדיים מקפקום.

אני מאמין לכל זה כי זה הגיוני, זה משתלב בול עם התרבות הארגונית של סוני

אני כבר לפני כל האיינסידרים האלה, חשבתי שהPS4 הולכת לנצח את הדור בענק ושסוני לא תחסום משומשים, והיא תהיה קלה לפיתוח ותדרוס את כולם.
בנתיים כל זה נכון.

אני מעבר לאופטימי אני יודע שגם אם עכשיו הPS4 מאכזבת, בסופו של יום מצפה לנו פצצה של מכשיר עם פצצה של משחקים בלעדיים

סוני רוצה שהPS4 יהיה להיט היסטרי ביפן ובכל מקום אחר. סקוור גם כן רוצים שהPS4 תהיה הקונסולה השולטת,

evilplate

New member
איך קוראים לו

לא מכיר אינסיידר ב GAF שיש לו כזה רקורד טוב אבל אולי פספסתי אותו :p
&nbsp
והלוואי שאתה צודק בקשר לתחזית שלך ל PS4, אין ספק שעד עכשיו היא מצליחה מאוד, אבל לטעמי אם הם לא ישתפרו בצד א' אתה תראה שהפער יצטמצם, יש גבול עד כמה קונסולה יכולה למכור טוב בעיקר על השם הטוב שלה מלפני ההשקה ובלי שיש לה כמעט בלעדיים שווים.

קוראים לו....

Verendus.. אין מצב שפספסת אותו כי הייתי אומר שבכל הקשור לסוני הוא האיינסידר האמין מכולם ואולי פספסת אותו רק אם ממש נמנעת משרשורים לגבי סוני/סקוור וחברות יפניות :)
וה
תעקוב קצת על הרקורד שלו, אין לי מושג מה הקשרים שלו בסוני, אבל הוא מלא ביטחון עצמי והרקורד שלו מדהים.

evilplate

New member
כן אני מכיר אותו

הוא באמת אמר את כל זה? אני כן יודע שהוא קשור איכשהו לסוני עצמה, והוא גם בעדם מן הסתם ויש לו אינטרס שיתלהבו מסוני ושיהיה להם הייפ, אבל אני מסכים שהוא לא ישקר ויסתכן בבאן ושהאמינות שלו תפגע, ככה שאם באמת הוא אמר את כל הדברים הללו אז יש סיכוי טוב שזה נכון.
&nbsp
גם שינובי יחסית אמין אבל הוא לא יודע הרבה ולא מתיימר להיות אינסיידר, אבל כשכן מגיע אליו מידע פעם ב אז זה כמעט תמיד נכון.
&nbsp
אבל בסדר, זה שסוני רוצה שכל בלעדי שלה יהיה ברמה של אנצ'רטד זה לא אומר הרבה, גם אני רוצה מליארד דולר ולגור בווילה על החוף :p
מה שכן מעניין אותי זה על איזה בלעדי של קאפקום הוא מדבר, כי מבחינת מותגים גדולים מה כבר נשאר להם חוץ מ RE שמעניין אותנו? והרי קשה להאמין שהם יוותרו על RE.

אני די בטוח שאתה סומך על המילה שלי

שהוא אמר את זה :). אתה דיי צודק שזה לא אומר הרבה שסוני רוצה IP חדשים ברמה של אנצ'רטד, כי זה נכון שהם לא בהכרח ישיגו את זה. גם הוא בעצמו אומר את זה. זה חלק מהחיים וזה משהו שאין לאף אחד שליטה עליו.

אני חושב שמה שזה כן אומר, זה שסוני תשקיע משאבים ותקציבים כדי שהIP החדשים האלה יהיו מושקעים מספיק, כדי שיהיה להם סיכוי להיות סדרות טובות.
וזה טוב שהיא לא בונה רק על נוטי דוג וinfamous.

בנוגע לקפקום זה באמת מעניין, יש להם DMC5 זה מעניין אותי :) כמובן שיש סיכוי שזה IP חדשים שאנחנו לא מכירים, חוץ מזה רזי 7 אמור להיות משחק שאפתני ואני לא אתפלא אם סוני עוזרת בפיתוח שלו בתמורה לבלעדיות. גם אם אחרי שנה הוא יגיע לOne, יכול להיות שבהתחלה הוא יגיע קודם כל לPS4
ולמחשב.

Marvel וTelltale עובדים על משחק יחד, שיגיע ב2017!

כן, Telltale באמת לוקחים על עצמם הרבה פרויקטים, אבל משחק הרפתקה בעולם של אקסמן פשוט גרם לי לזרוק כסף על המסך! גם ספיידרמן בייקום אלטרנטיבי, או אפילו משחק של הנוקמים, או קפטן אמריקה לבדו יהיה אדיר, או אפילו, הענק הירוק דאמ! כל כך הרבה דברים מגניבים, מה אתם רוצים שהמשחק הזה יהיה?
http://www.telltalegames.com/blog/discussion/94655/marvel-and-telltale-games-teaming-up-for-2017

2017 רחוקה!

PlayGirl3

New member
עד שיסיימו להוציא את כל הפרקים 2018 אז קשה לי להתלהב

אני גם לא בטוחה עד כמה הפרנצ'ייז שהזכרת מתאימים למתכונת של TellTale. אתה באמת רוצה משחק קווסט עם האלק? זה יהיה הדבר הכי מעפן מאז הסרט של האלק

לנוקמים ולספיידרמן כבר סחטו את המיץ בכל מדיה אפשרית, אשמח אם לא נקבל אותם שוב מעוד כיוון. במיוחד לא את קפטן אמריקה המשעמם והצדקני.
בכלל נראה לי שעדיף שישמרו את המותגים היותר אקשניים למשחקי אקשן.

הם יעשו בחוכמה אם יבחרו סדרה יותר צדדית עם אוריינטציה לחקירות כמו למשל Powers שפלייסטיישן משדרים עכשיו סדרת לייב-אקשן שמבוססת עליה, או Heroes for Hire (שני הגיבורים הראשיים שלה עומדים לקבל שתי סדרות נפרדות בנטפליקס, אז משחק משותף יכול לעזור לכל הצדדים). כנ"ל לגבי ג'סיקה ג'ונס. ג'סיקה דרו (ספיידרוומן) גם יכולה להיות מעולה.

לא הכרתי את heroes for hire :)

קראתי על זה קצת, נשמע מדליק :) ואני מסכים שזה הרבה יותר מתאים מספיידרמן או הדברים שהצעתי. למרות שבמקרה של אקסמן אני עדיין ממש רוצה
משחק הרפתקה שלהם ואני חושב שזה יכול להיות מגניב בטירוף. הייתי למשל רוצה משחק בסגנון שלTellTale שעוסק בכל סיפור הרקע של מגנטו.
או בכלל שהם ימציאו ביחד עם מרוול, דמות מוטנתית חדשה שלא קשורה לצוות האקסמן המוכר, אני באמת חושב שזו סדרה עם נושא מעורר מחשבה
ומסרים נוקבים שמתאימים למשחק הרפתקה. גם את הקטעים האקשנים, אפשר להמיר לקטעי QTE,
אם יש חברה אחת שאני סומך עליה שלא תשעמם אותי עם QTE אלה TellTale

חוץ מזה מותק, תסמכי עליהם שהם יידעו איך להפוך סדרה אקשנית למשהו מעניין, הרי גם בורדרלנדס זו במקור סדרת אקשן, וכולם אומרים
שהאדיפיציה מופלאה, ושהמשחק מצליח לעשות כבוד למקורות האקשנים שלו :)

מה שכן, אני מסכים שנסחפתי עם האלק חחחחחח :)

היטמן כן יהיה בE3 ֻ!!!!!!!!!!!!!!

טוב אלה לא חדשות מסקוור, אני זה שהתבלבלתי מסתבר שסקוור כן מתכוונת להראות את היטמן 6 ב2015!!!!!!!!!!!
יאיי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני מתנצל שהטעתי או ביאסתי למישהו את הציפיה E3 טעות אנוש :)

מיקרוסופט מבטיחים את הE3 הכי טוב שלהם אי פעם.

עם דגש מיוחד על משחקי צד א'. הם גם אומרים שאנחנו יכולים לצפות לIP חדשים מהם, אבל זה לא ברור מהניסוח, אם מדובר בIP חדשים לגמרי, או כותרים
חדשים בIP המוכרים שלהם.

אישית, אם מיקרוסופט רוצים, שאני אתחיל לשים לב לקונסולה שלהם, הם צריכים להשקיע במשחקי פלטפורמה 3D, ויש להם את הסדרות פלטפורמה הכי טובות מלבד מריו.

משחקי פלטפורמה תלת מימדים, זו נישה שאפילו נינטנדו כבר מזניחים, ויהיה מדהים אם למיקרוסופט, יהיה מה להציע בז'אנר הזה.
אם כי אני בטוח שיהיו בעיקר חפירות על משחקי שוטר, ואולי בלעדי חדש מרמדי, יאללה תפתיעו אותי מייקרוסופט, תעשו משהו שיגרום לי להכניס את הPS3 לארון, ולהביא במקומו את הOne.

גם לראות את המשחק של פלטיניום יהיה מדליק.
מה אתם רוצים לראות? מה יגרום לכם לקנות One אם יש דבר כזה?
http://www.express.co.uk/entertainm...rst-party-content-Phil-Spencer-Xbox-Microsoft

evilplate

New member
בטוח יהיה משהו של רייר

הם רומזים על זה יותר מדי, אם הם ירצו להיות צפויים וללכת על שוטר הם בטח יחיו את Perfect Dark, אבל אולי הם יפתיעו דווקא עם המשך לקונקר או אולי אפילו באטלטודס.
&nbsp
ובאמת שאני לא מכיר מותגים קיימים של MS שיגרמו לי לקנות ONE, הם צריכים להביא IP חדשים שיראו לי טוב כדי שאני אשקול את זה באמת או לקנות בלעדיות על צד ג' שאני אוהב, אבל זה לא הולך לקרות כי הם אמרו שהדגש הוא על צד א' ככה שמבחינתי רק מותגים חדשים שנראים מבטיח ישכנעו אותי אולי.

האם אלה משחקי הפלוס לחודש מאי?

שמועה מפוקפקת בלבד.
אתר גרמני כלשהו טוען שיש לו את הרשימה של משחקי הפלוס לחודש הבא והיא כדלקמן....
Rayman Legends (PS4/PS3)
Knack (PS4)
Need For Speed Rivals (PS3)
Shovel Knight (PS4/PS3/PSVita)
Fruit Ninja (PSVita)
Asphalt Injection (PSVita)

כן, אם השמועה הזו נכונה אז מדובר בעיקר לחודש של אוהבי משחקי פלפטורמה/אנשים אמיצים (צריך להיות אמיץ כדי לסמן קנאק) ואוהבי משחקי מירוץ.
מבאס שאם זה נכון, אנחנו הולכים לקבל משחק מירוץ גם לויטה וגם לPS3 בעע, במיוחד שגירסת הויטה של משחק הPS3 חולקה בחינם בעבר כבר.

וכאילו, פרוט נינג'ה? כאילו מה זה, אנדרואיד פה? איכס.

מצד שני, אני ממש אוהב את ריימן אני יודע שחלק מהאנשים פה כבר "שתוק כבר עם הריימן הזה יא ********** " אבל אתם באמת חייבים להוריד ת'משחק הזה. ואם תשחקו בזה אתם תבינו אותי.

אני גם רוצה לקנות את Shovel Knight לויטה שלי, ככה שאם זה נכון, זה יהיה מדליק בשבילי. מדובר במשחק הפלטפורמה האינדי הכי טוב מאז סופר מיט בוי, ובוער לי לנסות אותו כבר.

לא יודע אם להאמין לזה, הרי כבר הגרמנים מתחו ואכזבו אותנו בעבר בנוגע להדלפות פלוס. הם יודעים לגרום לזיופים שלהם להישמע אמינים,
ומה שיותר מחשיד, זה שהבחור שמפיץ את הידיעה לא שיתף את המקור הגרמני

אז... נראה...

ולפחות אם זה נכון, אז לפחות לא נצטרך לפחד יותר שנקבל קנאק.
http://www.technewstoday.com/23212-german-ps-blog-may-have-leaked-ps-plus-games-for-may-2015/

PlayGirl3

New member
נשמע מזוייף

בעיקר בגלל Shovel Knight.
בדר"כ כשנותנים לנו אינדי חדש, נותנים אותו ביום בו הוא עולה לחנות ולא שבוע-שבועיים לאחר מכן כשאלפי אנשים כבר הספיקו לקנות אותו ויהיו זועמים.

את Rayman Legends אני רואה בתור הניחוש של כולם בכל מקום לגבי המשחקים של מאי.

ואני לא מבינה מה כל כך גרוע בקנאק. הייתי שמחה לשחק בו בחינם. אני בטוחה שרוב הביקורות סתם עושות איתו עוול והוא כיפי למרות הבעיות שבו.

הבעיה שלי, היא שהם הבטיחו שהוא יהיה משחק פלטפורמה.

ולפי כל הביקורות אין כמעט בכלל קטעי פלטפורמה ואין אזורים גדולים לחקור ולהתאמץ למצוא בהם חפצים סודיים שזה בעיני ההנאה הכי גדולה
במשחק פלטפורמה. נראה שזה בעיקר משחק עם קרבות משעממים, וסיפור גרוע :(

אולי אם באים למשחק הזה עם ציפיות שזה הולך להיות גילטי פלז'ר חסר חשיבות של כמה שעות, אז אפשר אולי להנות קצת, אבל
אני קוויתי לפלטפורמר איכותי כמו ג'ק ודקסטר.

למעלה