game news

טריילר נהדר לmad max לps4/one

אני מתערב שרובנו שכחנו שהמשחק הזה קיים בכלל. אני ממש מרוצה ממה שאני רואה פה, מערכת קרב סטייל סליפינג דוגס/באטמן וכו', מודיפקציה של הרכבים,אחלה מרדפים :) אני קצת חשדן כי זה בכל זאת מגיע מהמפתחים של just cause, וסדרת just cause מייצגת את כל מה שאני שונא במשחקים מודרנים, שזה אומר המון משימות מעפנות והמון משחקיות שחוזרת על עצמה תוך שעה.

בכל זאת אני מתכוון לתת להם צאנס עם מקס הזועם, כי אין מצב שהמשחק לא יהיה כייפי עם מערכת הקרב הזו :))
יוצא ב1 בספטמבר.

כן סוף סוף משחק נורמלי לשחק השנה בנוסף לבאטמן.

2015 כמעט מתקרבת לרמה של 2014 ברמת הזוועה.

evilplate

New member
אל תגזים

יש BB ובאטמן והווטצ'ר 3 ו MGS5 וטומב ריידר חדש ומקס הזועם והיילו ומשחקי אינדי כמו NMS ו RIME ובקיצור, אין מצב בעולם ש 2015 לא תשאיר אבק ל 2014.

אין לנו טומב ריידר השנה, אז מה הטעם להזכיר אותו בכלל?

זה כמו להגיד ש2015 תהיה שנה שתשאיר אבק, בגלל שזיינובלייד קרוניקלס U יוצא לWII U, או בגלל שקונטום ברייק יוצא לxbox one, בשבילנו זה לא רלוונטי, אם כבר זה רק מפזר לנו מלח על הפצעים :(

BB זה כמו גפילטע פיש, זה דוחה ואנשים אוהבים את זה, לא יודע למה אבל אוהבים את זה.
הווטיצ'ר 3 יהיה משחק בינוני שקהילת הpc תעשה לו הייפ מטורף כי אין להם הרבה משחקי תפקידים נורמלים, זה יהיה משחק כמו dragon age 3 שכולם משבחים, ואחרי כמה חודשים אתה שומע איך אנשים מתחילים לדבר על החסרונות הלא נגמרים שלו.

היילו זה לא קיים בשבילנו ושנינו לא אוהבים היילו בכל מקרה, אז למי איכפת?
RIME וMMS נראים מגניבים, אבל אני מטיל ששניהם יגיעו השנה, במיוחד MMS, אם אשמח לטעות.

MGS 5 ובאטמן ומקס הזועם הם בעיני היחידים שעושים את השנה הזו ליותר טובה, אבל השנה הזו היתה צריכה להיות הרבה יותר טובה.

evilplate

New member
חשבתי שאתה בוחן את השנה בכלליות

כי 2014 לא משנה לאיפה נדדת, סוני או מייקרוסופט, היתה מסריחה :p
אני לא חושב שהוויטצ'ר 3 יאכזב, הרי הוויטצ'ר 2 עדיין אהוב והשלישי נראה שרק משפר אותו מכל בחינה, עם דראגון אייג' אנשים התלוננו על הרמה של התוכן, שיש הרבה משימות זבל, פה CDP מבטיחים שאין כמעט fetch quests, בקיצור אני חושב שהוא יקבל ביקורות מצויינות, יותר גם מדראגון אייג'.
&nbsp
וכן סוני מבחינת AAA די מבאסת, דווקא אם יש סיכוי לדחייה זה יהיה דווקא עם RIME ולא NMS לדעתי, על RIME לא שמענו כמעט כלום כבר הרבה זמן ולא ראינו בכלל הדגמת גיימפליי מסודרת, יש מצב טוב שהוא נדחה.
&nbsp
בכל אופן אם אתה מדבר אישית שהשנה הזו רעה עבורך זה משהו אחר, אבל בסכ"ה מבחינת איכות היא הרבה יותר טובה מ 2014, אני כבר מתכנן השנה על הוויטצ'ר 3, באטמן, MGS5 ונראה שגם על מקס הזועם, ואני רוצה לתת צ'אנס גם ל BB וגם בונה על ראטצ'ט וקלאנק ו RIME. בקיצור לא מעט משחקים מעניינים מבחינתי.
&nbsp

אין לנו טומב ריידר השנה, אז מה הטעם להזכיר אותו בכלל?

זה כמו להגיד ש2015 תהיה שנה שתשאיר אבק, בגלל שזיינובלייד קרוניקלס U יוצא לWII U, או בגלל שקונטום ברייק יוצא לxbox one, בשבילנו זה לא רלוונטי, אם כבר זה רק מפזר לנו מלח על הפצעים :(

BB זה כמו גפילטע פיש, זה דוחה ואנשים אוהבים את זה, לא יודע למה אבל אוהבים את זה.
הווטיצ'ר 3 יהיה משחק בינוני שקהילת הpc תעשה לו הייפ מטורף כי אין להם הרבה משחקי תפקידים נורמלים, זה יהיה משחק כמו dragon age 3 שכולם משבחים, ואחרי כמה חודשים אתה שומע איך אנשים מתחילים לדבר על החסרונות הלא נגמרים שלו.

היילו זה לא קיים בשבילנו ושנינו לא אוהבים היילו בכל מקרה, אז למי איכפת?
RIME וMMS נראים מגניבים, אבל אני מטיל ספק ששניהם יגיעו השנה, במיוחד MMS, אם אשמח לטעות.

MGS 5 ובאטמן ומקס הזועם הם בעיני היחידים שעושים את השנה הזו ליותר טובה, אבל השנה הזו היתה צריכה להיות הרבה יותר טובה.

PlayGirl3

New member
נראה מעולה

אני רק מקווה שיהיה קצת גיוון בסביבות ולא הכל יראה כמו באר שבע.

ככה זה במשחקים שלהם... מקסימום הכי גוון שיהיה

זה שיהיו להם פה ושם סביבות שנראות כמו החרמון, הם קיצונים.

PlayGirl3

New member
הסרט יוצא עוד חודש

בכל מקרה נראה שזה יהיה ככה, אבל עדיין במשחק הם לא חייבים, ואף כדאי, שלא יעקבו אחד לאחד אחר הסרט.

evilplate

New member
נראה ממש טוב

עושה רושם ש WB מתים על עולם פתוח ונראה שהם מתים במיוחד על המערכת קרב של באטמן, בכל אופן המשחק נראה מצויין, ויש דגש על קרבות מכוניות מה שמבדל אותו קצת ממליון משחקי העולם הפתוח שיוצאים השנה, האווירה והאפקטים של המזג אוויר ממש טובים. אני מקווה באמת שהמשימות יהיו טובות ולא כמו שאתה אומר על סמך הרקורד של המפתחת.
&nbsp
המכה שלו זה שהוא יוצא בדיוק בתאריך של MGS5, אני מקווה שהוא לא יפול בגלל זה, אני במקומם הייתי מקדים/ דוחה את היציאה בשבועיים לפחות.
בכל אופן אם יקבל רשמים וביקורות טובות אז זה נראה קנייה די בטוחה.

אני בסדר עם זה שהם מתים על המערכת קרבות של באטמן

כי גם אני מת על המערכת הזו, אמנם המערכת הזו קצת גרמה בסליפינג דוגס, שכמעט לא יהיה שווה להשתמש בנשק חם, אבל עדיין לא איכפת
לי אם מפיצה אחת כמו WB תקח על עצמה, את זאנר ה"עולם פתוח עם קרב מגע" כי אנחנו לא מוצפים במשחקים כאלה מספיק :)

ממה שאני שומע מאנשים למשל, גם המשימות של shadow of mordor מעפנות, אני יודע ששיחקת בו אז אתה יודע יותר טוב ממני אם זה נכון או לא, אבל אמרו לי, שיותר כייף להילחם נגד אויבים רנדומלים מאשר לעשות משימות, אז אני מקווה שבכל מקרה מערכת הקרב הבאטמנית הזו, תרים את המשחק
הזה ליותר ממוד לjust cause.

כן מבחינת מכירות, MGS 5 יאכל את מקס הזועם בלי מלח. אני חושב שWD פשוט בונים על זה, שהמשחק יקבל ביקורות טובות ושם טוב,ושהוא ימכור טוב גם ב2016. הנה אני למשל, בהתחלה שהכריזו על shadow of mordor אמרתי "איכס, מה זה החיקוי הזה לAC" ובסוף בגלל, כל המילים והמחמאות
שהמשחק הזה מקבל אני שוקל לקנות אותו.

evilplate

New member
נכון הן באמת מעפנות לרוב

לא שהן מזעזעות, אבל הן די גנריות וצפויות בסכ"ה, מה שאמור להחזיק את המשחק זו מערכת הנמסיס, הבעיה היא שהמשחק קל יחסית (בניגוד לבאטמן אין גם דרגות קושי) ומערכת הנמסיס באה פחות לידי ביטוי אם אתה לא מתקשה איתו.
&nbsp
אבל היי, זה שבמורדור היו משימות בינוניות לא מעיד על מקס, מפתחות שונות אחרי הכל, אבל אם יש לי חשש לגבי מקס הזועם זה באמת על הגיוון ורמת המשימות.
אני לא יודע אם תאהב את מורדור, הייתי ממליץ לך בכל מקרה לקנות אותו בזול שלא תתבאס, אני אישית התאכזבתי ביחס לכל המילים הטובות שאמרו עליו, הוא אחלה אבל רחוק מלהיות מדהים, בלי הנמסיס הוא היה ממש גנרי ובינוני, הנמסיס מצילה קצת את העסק ועושה אותו יותר מעניין.

איזה מחיר בעיניך מצדיק אותו?

יכולתי לקנות את המהדורה הדיגיטלית ב160 שקלים בערך אבל לא ידעתי אם הוא באמת שווה את זה, אולי אני אנסה למצוא אותו ביותר זול או משהו, או שאני אחכה עוד קצת.

בכל מקרה אני בטח אשמור אותו לתקופה שאחרי באטמן כי אני לא יודע כל כך מה יהיה יהיה לי לשחק אחרי באטמן :)
וכן היתה לי הרגשה שזה לא בדיוק GOTY כמו שעשו ממנו ושאין מצב שבשנה נורמלית הוא היה זוכה לכל התשואות הללו.

evilplate

New member
מה פתאום 160 ש"ח

אני קניתי אותו ב 30$ וזה היה חודשים ספורים אחרי היציאה שלו ביום שישי השחור ב PSN האמריקאי, חבל שאין לך חשבון שם.
תקנה ב 20$-25$ ככה לדעתי.
&nbsp
ותשחק בבאטמנים הקודמים על ה PS3, לפחות בראשון וב CITY, הם ממש ממש טובים, אל תחכה עד שיגיעו הרימאסטרים, הם לא יהיו שווים את המחיר בשביל גרסאות PC של משחקי ה PS3 שעולים גרושים עכשיו,יש לך זמן עד ל AK והם יעבירו אותו יופי.
אלא אם כן אתה מאלה שיכול להמאס עליהם לשחק באותו סגנון משחק בזמן קצר, אז אולי כדאי לשמור אותם במקרה הזה אבל לטעמי קצת חבל להתחיל ישר מהשלישי, בטח אחריו גם לא תרצה בכלל להסתכל על הישנים...

יש מצב שאלן וויק 1, יגיע לxbox one ושאלן וויק 2 יגיע גם לPS4

מיקרוסופט ורמדי שוקלים להוציא רימאסטר של אלן וויק 1 לxbox one, שום דבר לא סגור ורמדי רוצים שזה יקרה וגם מיקרוסופט, אז הייתי אומר שיש סיכוי גדול מאוד שזה יקרה.

רמדי מדגישים שכמעט ואין סיכוי שרימאסטר של אלן וויק 1 יגיע לPS4, אלן וויק 2 לעומת זאת, בטוח יגיע גם לPs4 אם מיקרוסופט לא תקנה את הבלעדיות שלו.

רמדי אפילו אומרים, שבעינהם משחק המשך, צריך להיות משחק שכולם יכולים להנות ממנו לא רק אלה ששיחקו במשחק המקורי ושאם אלן וויק 2 יפותח
כולם יוכלו להבין אותו לא רק מי שיש לו היכרות עם המשחק המקורי.
http://www.polygon.com/2015/4/21/8460967/remedy-alan-wake-port-xbox-one-ps4
בעיני רמדי גם פשוט יודעים, שחלק לא מבוטל מבעלי הxbox 360, הם היום בעלי PS4 אז בכל מקרה הם יודעים שיהיה להם קהל למשחק השני.

סקוור מבטיחה חדשות מלהיבות בE3 תעשה מסיבת עיתונאים.

שזה אומר שהם מספיק גאים בתוכן שהם הולכים להראות אם הם חושבים שזה מצדיק מסיבת עיתונאים.זה נורא מעניין מה שהולך עם סקוור, היו הדלפות לאחרונה
של איינסידר נורא אמין, שלסקוור יש כמה בלעדיים לקונסולות של סוני, אולי נראה אותם בE3? אני בכל אופן נורא מקווה שלא כל ההפתעות קשורות לKH3.
היטמן אנחנו כבר יודעים שלא יגיע לE3 ואני מת מסקרנות מה יש להם להראות.E3 מגיעה כל כך לאט!
http://na.square-enix.com/us/blog/square-enix-e3-2015-conference

PlayGirl3

New member
מעניין מה זה יכול להיות

אנחנו כבר יודעים מה קורה עם רוב ה-IP הגדולים שלהם שעתידים לצאת בקרוב- FF, DE, TR, JC והיטמן כאמור לא יגיע ל-E3. אז או שהם הולכים להציג IP חדשים או להחיות סדרות עתיקות כמו Grandia או Valkyrie Profile.

מקווה שזה לא איזה המשך ל-Thief או Murdered: Soul Suspect.

למעלה