עוף ששתה ואנחנו משתכרים מהטעמים
4 חזה עוף בינוניים עם עצם
3 לימונים פרוסים דק
חופן שמיר קצוץ דק
3 כפות סוכר חום
4 שיני שום פרוס
מלח גס
2 כפות שמן
פלפל לבן
4 כפות וודקה
אופן ההכנה:
1. מערבבים היטב את השמיר, הסוכר, המלח, הפלפל, השמן והוודקה.
2. טובלים היטב את העופות משני הצדדים.
3. שמים במגש שטוח או במגש בעל שוליים נמוכים.
4. מכסים בפרוסות הלימון וגם מתחתיו.
5. משאירים שעתיים לפחות לספיגת טעמים.
6 .מחממים תנור ל-250 מעלות. מכניסים לתנור לרבע שעה. מוציאים מהתנור, מכסים בנייר אפיה ועליו נייר כסף
בערך עוד כ-40 דקות או לבדוק עם סכין אם החזה אפוי. ( חותכים חריץ עד העצם ובודקים אם השתנה צבעו של העוף מוורוד ללבן )
מוציאים מהתנור עושים חתכים בעוף ומגישים.
בטוחה שתהנו קישור לרשומה בבלוג
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=2349616