עבור המחמאות
המנה בהחלט טעימה מאוד, האמת ששכחתי לציין שהמתכון נלקח מהתוכנית טלויזיה עם מרגלית צנעני שנכנסה לבתים בעידות שונות ובישלה עם בעלות הבית.
כמדומני שהמתכון הזה הוא ממרוקו.
אני קצת שיניתי תיבול, אך לא זוכרת כרגע כי לא רשום לי...מה ששיניתי בנוסף הוא אפיית הכרובית ולא טיגונה, כי במקור מטגנים את הכרובית.
לגבי אבקות מרק, אומר לך את דעתי האישית,
1) אני אוהבת את טעם אבקת המרק, חושבת שזה מוסיף טעם מעולה לתבשילים.
2) אני משתמשת באבקות מרק של חב' "קנור", בזמנו אודטה עשתה סקר ונאמר שהן הכי טובות מבחינת המרכיבים הטובים.
3) איך אומר גיל חובב לגבי אבקות המרק..??? .."אז שימותו הפלצנים"...אני לא אומרת כך, איש איש באמונתו יחיה, ואני אמשיך לקבל מחמאות על הבישולים...מהמשפחה והחברים...אני משתמשת הרבה באבקת מרק עוף, ובצל, מעט באב' מרק פיטריות ומרק עוף פרווה.