שרשור הכרויות
S SoundManBR New member 13/9/12 #2 אין פה בטח אבל ננסה.... מעוניין להכיר ביסקסואלים בטווח 15-20 בגולן... אפשר גם באזור... מקווה שיש מישהו..
אין פה בטח אבל ננסה.... מעוניין להכיר ביסקסואלים בטווח 15-20 בגולן... אפשר גם באזור... מקווה שיש מישהו..
O orald New member 14/9/12 #7 אתה יודע שאפשר לפנות אליך במסר פרטי, כן? שם תוכל לתת פרטים אישיים כראות עינייך. זו סתם אזהרה קטנה לגבי האינטרנט, ממישהי שנמצאת בו וכבר ראתה לאיזה נזק פרטים אישיים יכולים לגרום.
אתה יודע שאפשר לפנות אליך במסר פרטי, כן? שם תוכל לתת פרטים אישיים כראות עינייך. זו סתם אזהרה קטנה לגבי האינטרנט, ממישהי שנמצאת בו וכבר ראתה לאיזה נזק פרטים אישיים יכולים לגרום.
O orald New member 27/9/12 #12 אגב, סתם מסקרנות, כי עכשיו נזכרתי להתייחס... לתגובה עצמה ולא לפרסום הפרטים האישיים...אין לך חברה כבר, במקרה? לא יודעת, פשוט קיוויתי שתיקח כמה שנים לחקור מונוגמיה ונאמנות לפני שתלמד משאר הגברברים הטיפוסיים.
אגב, סתם מסקרנות, כי עכשיו נזכרתי להתייחס... לתגובה עצמה ולא לפרסום הפרטים האישיים...אין לך חברה כבר, במקרה? לא יודעת, פשוט קיוויתי שתיקח כמה שנים לחקור מונוגמיה ונאמנות לפני שתלמד משאר הגברברים הטיפוסיים.
S Someone Like YouX3 New member 14/9/12 #3 מעוניינת להכיר ביסקסואליות, מומלץ מאיזור ירושלים/ת"א, בסביבות 17-22. אין מטרה מוגדרת בנתיים במסרים אם יש מישהי
מעוניינת להכיר ביסקסואליות, מומלץ מאיזור ירושלים/ת"א, בסביבות 17-22. אין מטרה מוגדרת בנתיים במסרים אם יש מישהי
א אור מרום7 New member 15/9/12 #8 מעוניינת להכיר ביסקסואלית אני אור בת 23, סטודנטית. מחפשת להכיר ביסקסואלית לכל מטרה (בלי סטיות למינהן חחח) יש פייסבוק ומייל: [email protected]
מעוניינת להכיר ביסקסואלית אני אור בת 23, סטודנטית. מחפשת להכיר ביסקסואלית לכל מטרה (בלי סטיות למינהן חחח) יש פייסבוק ומייל: [email protected]
א אחת 27 New member 16/9/12 #9 אז.. אני בת 27 מהצפון.. דו אם נדייק.. מחפשת אנשים "כמוני" לחברות.. לשיחה.. לבילוי..