טדה.... !

DogsPCI

New member
אני רוצה להודות לכולן... הראתן לנו שאכן יש

טעם להמשיך באווירה הרומנטית... לפחות עד גיל מסויים
בין אם בפרחים, בין אם בדובים (ובין אם ביהלומים... רק נשאיר את זה בסורגיים).
&nbsp
אז באווירה זו, וכפיצוי על השירים שאולי לא באו טוב...
&nbsp
https://www.youtube.com/watch?v=ss3148ZXwuc
&nbsp

&nbsp
(וכולנו אנושיים, גם נורה :) ).

DogsPCI

New member
יש לכן שעתיים לשם אצלינו שיר רומנטי הורס של זמר-גבר

נתנתי לשרשור שלכן גיבוי רציני עם השיר האחרון... אבל נורה היא ילדה ליד מה שמחכה אצלי לגבות את הרונטיקה הגברית
. אני מודיע לכן, לא תהיה תחרות... לא יהיה שום סיכוי לתחרות אם אף שיר אחר... זה יהיה סוף-משחק!
&nbsp
אז בשם כל מה שטוב והוגן בעולם הזה... תשימו לנו משהו השרשור בעצמכן, אחרת זה יהיה - !Lights Out
&nbsp

&nbsp
&nbsp

DogsPCI

New member
הלו את תפוסה! לא לפזול לצדדים

זה פורטוגזית נשמע, לא? אכן במדד המרגרינה הוא מקבל ציון של 90+ מתוך מאה :)
המסת אותנו פה :).

DogsPCI

New member
... אני וזיהוי שפות זרות. וסליחה,

חשבתי שסיפרת על משהו או יותר נכון מישהו קיים...
&nbsp
טוב, אז תתפרעי עליו חופשי, דווקא מחמיא לך איטלקי

גברת ע

New member
היה קיים

אבל עד לפני חודש בערך וקצת.
&nbsp
חוצמזה אם יש לנו בנזוג לא אומר שאנחנו נהיים עיוורים וכשיש בנאדם יפה מולנו זכר או נקבה אני לא רואה בזה בעיה להגיד את זה

אני כתבתי בעלומיי שיר אהבה בו אני מזמינה את האהוב לחוף הים

של יפו, שהיה החוף הקסום של ילדותי, ומתארת לו שעת שקיעה קסומה שאני רוצה לחלוק איתו שם. בפתיחת השיר אני אומרת שאני מזמינה אותו לארץ-אגדה.
לדעתי עצם כתיבת השיר עבור האהוב הוא כבר מחווה רומנטית אמיתית. ואם יש לו באמת נפש רומנטית בעצמו (לא לכל אחד יש, וגישה רומנטית מצדנו עלולה לכן לפספס לגמרי , להתבזבז לגמרי על הבנאדם), הוא באמת ילך איתי לחוף ילדותי ויתמסר לקסם אותו אני רוצה לחלוק עמו. וזו תהיה מתנה שלי לו.

DogsPCI

New member
יפה מאוד!!!

בואי נגיד שאם אני אכתוב שיר למישהי... זה לא יגמר טוב
.
&nbsp
מגיע לך שיר, לרקוד או לבכות?

כשהייתי בתחילת התיכון, מורתי האהובה לביולוגיה סיפרה לנו

שבים-אשקלון יש יצורים זערוריים זרחניים, מעין גחליליות-של-מים, ובלילה כל הים זוהר מהם. הסיפור הזה נכנס ישר ללבי. בעלומיי חיזר אחריי איזה בחור, ואני אמרתי לו: בוא ניסע בלילה לחוף ים ונשב שם מול הים. כמובן לא יכולנו לנסוע לחוף אשקלון, אלא לאחד מחופי ת"א. הוא, יצור בלתי רומנטי בעליל, פרש שמיכה על החול (אני אוהבת מאד את חול הים הלבן כשלעצמו), ואני "שיתפתי פעולה" נגד רצוני, וישבנו על השמיכה.
היה קר וחשוך. ושום גחליליות ושום בטיח. פתאום הופיעה מאי שם קבוצת שוטרים , אלה כנראה מסיירים בקביעות את החופים בלילה. הם האירו עלינו בפנס. היה לי חארה.
אני זוכרת את הזמן שישבנו שם כאחת החוויות המאכזבות והבלתי נעימות ביותר שהיו לי עם אנשים.

DogsPCI

New member
. זה לא שירשור דייטים כושלים :). למרות שאת יודעת משהו...

נתת פה רעיון ענק! נפתח אחד היום או מחר...
&nbsp

למעלה