טדה.... !

בקושי ראיתי את הסרט הראשון, נרדמתי באמצע

היה לי ברור שזה מאוד ישמח אותו ולכן הצעתי לו את זה.
האמת שעם הזמן ככל שהכינו את ההזמנה- התלהבתי גם אני מזה.
&nbsp
ציירו אותי ואותו בתור פרינסס ליאה ודארת ווידר וצירפו להזמנה מלאה בכוכבי לכת למיניהם.
ממש אוהבת את ההזמנה. יש שם את השמות שלנו אז לא מעלה אבל אם מישהו ממש ירצה-אפשר במסרים
.
&nbsp
&nbsp

לימור מה זה טדה.... ?

שום דבר לא קיטש ודביק..הכל מקובל וטוב
באם את אוהבת ונהינת מזה בסבבה
גם ההודעות הקטנות וכו. הכל טוב
אני מאד אוהב לקבל כאילו מבחורה
ולא מעניין בכלל מה יגידו השכנים

גברת ע

New member
אפשר להתפרץ גם ?

גיליתי במקרה על יום הולדת של בנזוג שהיינו ביחד רק חודשיים בערך באותו הזמן.ארגנתי לו פיקניק בהפתעה על גג של בניין עם נוף למושבים ותאורה של אורות רחוקים, כוכבים ונרות. כשהוא נכנס התנגנה מוזיקה של אומנים ישראליים שהוא אוהב, אחרי ארוחה קלה, קצת יין , ישבנו ביחד על מזרן מתנפח לראות סרט שאני יודעת שהוא אוהב ואז הפתעתי אותו בעוגת יום הולדת קטנה ושתי מתנות קטנות (אחת בדיחה ואחת אמיתית) אחכ ישבנו מחובקים ועשינו עוד דברים

היה ערב מושלם, גם מבחינתי וגם מבחינתו (לפחות נדמה לי לפי התגובה שלו במהלך ואחרי ).
&nbsp

DogsPCI

New member
גברת ע' !!! גם רומנטית וגם שובבה גדולה?

באמת את מעלה את הרף פה, ואת הניקוד הסופי של שרשור הבנות (שמתחיל לעבור מזמן את שרשור הבנים...
).
&nbsp
לצערי ולשמחתי אני נאלץ להודיע שעדיין "פרפרי אהבה" שהציעה לעצב את ההזמנות לחתונה ברוח "מלחמת הכוכבים" כדי לשמח את בן-זוגה, היא המנצחת האולטימטיבית!!! (לא שיש תחרות, כן :) אבל את האמת, היית מסכימה? אני לא הייתי מסכים!
).
&nbsp
ומגיע לך שיר... נחשוב, וננסה לפגוע :). רמז יתקבל בברכה :).

DogsPCI

New member
זכית כבר! בהזמנות מעוצבות לחתונה, וקיבלת שיר שאם

לצליליו לא רקדת, אז אני לא יודע למה כן...
&nbsp
וכן קיבלת הערכה עצומה וכבוד רב, והינה קבלי גם
.
&nbsp
עוד משהו שאת רוצה?

DogsPCI

New member
את יכולה לעשות כמה גברים בעולם למאוד-מאוד שמחים

גדולה את :)
&nbsp

פילפולה

New member
הכי בולטת שלי היא עדיין 20 דרגות מתחת לכל מה שכתוב פה

ובשרשור הגברים.
אז לפני שאני מפרטת-אני בחורה לא קיטשית בעליל! לפני חתיכי לא ראיתי בזה טעם גם אצל בחורים והסיבה היחידה שהתחלתי לחבב קיטש זה בגלל שהבחור שלי עושה את זה בטוב טעם.
המחווה הכי גדולה שלי התחילה כאסון. עשיתי אצלו סופ"ש בקרית גת המשמימה [נורא שם כשאין רכב] וב12 בלילה איחלתי לו מזל טוב והבאתי לו זר פרחים [עלוב ומפלסטיק] לראש ואני חושבת שסוכריה על מקל עם לב [או משהו טיפשי אחר] והתנצלתי מיליון פעם שזו רק המתנה ושאני מרגישה רע אבל הוא יודע המ המצב הכלכלי שלנו [כזוג] וכו' וכו'. ואז עשיתי סצינה גדולה שהוא לא באמת נהנה מהמתנה ורבתי איתו על זה וכשהוא התחיל להרגיש ממש רע עם עצמו וניסה לשכנע אותי שהכוונה והאהבה זה מה שחשוב אז כאילו התרצתי ונתתי לו כרטיס ברכה שהיה רשום בו שנוסעים לאילת.
&nbsp
פיל
העיקר שהרגשתי מגניבה

DogsPCI

New member
את רעה!

מסכן חתיכי
, טוב שלא קיבל התקף-לב
.
&nbsp
ומה זה לא מתמודד? הכי יחודי כרגע... לריב איתו כדי ליצור רגע רומנטי? זה עוד לא היה...

&nbsp
ושיר גם לך עכשיו. לא קיטשית, עושה סרטים לחבר (שהו בסך הכל נשמה טובה
)..., ועם זאת אוהבת...
. יקח איזה חודש :)
&nbsp
ובעצם יש לי אחד בול!
... לפחות כנסיון ראשון :) לה לי לה לי, לה לי לה לו .... קבלי

&nbsp
https://www.youtube.com/watch?v=LWD30iw7Diw

sani48

New member
פיל

ברוכה הבאה לפורום
(או ברוכה השבה כי היכנוי שלך מאוד מוכר לי :)),שמח מאוד שמצאת את האחד שלך,זה ניראה כאילו אתם ממש זיווג משמים :),תקפצי לבקר פה מדי פעם,את נותנת תיקווה לכל אלה שעדיין לא מצאו את האחד/אחת שלהם,ביי בנתיים

למעלה