טדה.... !

טדה.... !

שרשור הנשים
אצלי האמת זה מחולק. מצד אחד, אני מאד מאד קיטשית ודביקה, עם כל השמאלץ המתבקש, הלבבות, הורוד, הדובונים, הפרחים, הדברים היפים האלה תמיד עושים טוב על הלב, לא משנה כמה בנאליים הם. כשאני בזוגיות, אני חיה אותה ביום יום. ההודעות הקטנות האלה במשך היום שמעלות חיוך מטופש על הפנים, סתם קניות קטנות בלי אירועים מיוחדים, או כל רעיון שעולה לי לראש אותו רגע גם סתם באמצע החיים. הדבר הכי רומנטי? יש מלא.. היתה תקופה ששלחתי לו הפתעות קטנות בדואר ( כן, בדואר! ) ועד נופש במלון .. החוכמה היא להפתיע באמצע יום רגיל ומשעמם..

DogsPCI

New member

(רק קחי בחשבון שאם אף אחת נוספת לא תכתוב, תצתרכי להתאמץ עוד קצת
) (אין מצב ששירשור הנשים יהיה רק הודעה אחת... זה ישבור לנו את הלב
)
&nbsp

DogsPCI

New member
מה? עם המחוות הרומנטיקה שסיפרנו עליהם? את

ביקשת! וגם אמרת שזה מומלץ להיות מרגרינה! אני אמרתי מראש שזה מרחיק הנשים מספר אחד העולם! אז קחי אחריות, אל תפילי את זה עלינו...

(בהומור כן? לכל מי שלא הבין... ולצערי אני מוצא שבזמן האחרון שיש יותר מידי שלא מבינים...
).

אם לא תמצא מישהי נוספת, ותסכימי לעשות עוד מאמץ ולכתוב עוד משהו רומנטי שעשית... אני אקדיש לך שיר מיוחד באמת
.

DogsPCI

New member
הלו הלו! אל תזלזלי!

יש את:
&nbsp
1. נוגע-בך-במילים.
2. לשבור-את-בנימין.
3. סאני.
4. אני. ועוד תחת לחץ! אז זה נחשב פעמיים.
5. מוטי שנתן לנו את הסיפור הטוב מכולם! בכך שהוא נתן לנו להשלים את כולו! מתחלתו ועד סופו בעזרת הדמיון שלנו! ועם הנחיה אחת בלבד - זה היה חבל על הזמן! אז גם זה נחשב פעמיים.
6. matteryou2, שסיפר על מעשה אבירות!
&nbsp
אז אם אני סופר, ואני ומוטי נחשבים כל אחד פעמיים, זה יוצא 8, לא 2.5.
&nbsp
ואת עם סיפור רציני אחד, אז זו פעם.
עם האומץ והרצון הטוב לפתוח את השרשור בעצמך ולא לחכות לנו, זה עוד פעם.
ועם זה שאת האישה היחידה כרגע שמשתתפת, אז עוד נקודה בונוס.
&nbsp
ועדיין אנחנו 8 מול 3. אז עוד סיפור אחד... ותקבלי גם שיר

רואה 6 6

New member
אוי, אני רחוקה מזה נורא...

אבל היום בן זוגי נתן לי נשיקת פרידה לפני שהלך לקורס שלו.
כרקע, אנחנו כמעט 10 שנים יחד,יש לנו שני ילדים די צעירים ולפעמים זה עול לשמור את השותפות והקירבה ובמקרה שלנו,דובונים,והודעות חמודות לא עובדים בכלל. לקבל תמיכה מימנו, להגיד לו תודה ולהראות הערכה על כך זיכה אותי ברצון לנשק אותי.
מה שנקרא,אצלנו זה הארד קור, לא הקישוטים.
זה בטח נשמע כאילו,ואו, איך את יכולה רק לשמוח בזה שהוא מנשק אותך מרצונו...אז ענין הנשיקה זה לא העיקר,זה הסמליות,שדברים נכונים מביאים למגע נכון ואת הנכונים לפעמים אפשר לאבד בגלים והמערבולות...

דווקא בכלל לא.

נשיקה היא דבר מדהים ומשמעותי, זה לא חייב להיות דובונים וכאלה, למרות שאני רוצה להאמין שגם כשאהיה נשואה עם ילדים עדיין הדברים המתוקים האלה יישמרו.
כל אחת ומה שהיא אוהבת, יש המון בחורות שממש לא קיטשיות, ולחלוטין הסטיגמות הריגשיות לא חלות עליהן.

גברת ע

New member
אני חושבת שזה מקסים באותה מידה

רומנטיות לא נמדדת ברמת הקטישיות אלא במה שמתאים לאותם אנשים ולקשר בינהם ולמי שהם.
&nbsp
בנזוגי לשעבר לא היה בנאדם מאוד רומנטי, אבל היו לו כל מיני דברים קטנים שהוא היה עושה שגרמו לי להרגיש טוב וזה היה מספיק רומנטי ומיוחד בשבילי.
&nbsp

רואה 6 6

New member
אגב,למה רק לנשים...?

לא קיבלתי מתנות אהבה מגברים? לא לקח אותי אף גבר לטיול ליילי ואמר לי,כמה יפים הכוכבים בשמים?

DogsPCI

New member
לא הבנתי את האמירה/שאלה? והלו, מה המצב?

אני דווקא מסכים עם מה שהצגת, שאכן בשלב מסויים יש סימנים אחרים, והרבה יותר משמעותיים לאהבה מאשר רומנטיקה
.
&nbsp
ואם התכוונת למה רק שרשור לנשים? אז שירשור הגברים נמצא גם פה בעמוד :).

לא נכון ולא נכון!

גם אחרי 20 שנה עדיין אשמור על כל הגינונים הקטנים והאהובים, הרומנטיקה אולי משנה טיפה סגנון, אבל לחלוטין אסור לתת לה להעלם.

DogsPCI

New member
ואם את רוצה ללכת לישון ממוטטת היום, רק תבקשי...

בינתיים אני עדיין איתך :). לא נעים להפציץ באמת :).

רואה 6 6

New member
כן,(לימור כנסי גם)גם גברים רומנטיים דובונים.

יצאתי עם גברים "דובונים" (מילת קוד) ושאלו אותי, האין הכוכבים כלכך יפים בלילה אבל אני לא הצלחתי להתלהב.זו אני שלא רומנטית (עד לרגע שיביאו לי יהלומים,חולה על האבן הזו).
אז רציתי להשוות,שחלילה לא נטעה: כולם אוהבים או לא אוהבים דובונים.
בכולופן, אני חושבת שהקושי בפילפול היחסים לאחר זמן ארוך רצוף מכשולים זה להכיר בעובדה שמה שעבד פעם לא עובד יותר .הרבה זוגות משתעממים ומתגעגעים ללהט הפגישה הראשונה אבל עלומים יש רק פעם אחת. בהמשך יש חיים וצריך להשתנות ולהתאים את הדברים.
אז אצלי,זה שתמך בי זה המון, וזה שהערכתי והודתי על כך עבורו זה המון ואז הוא נישק אותי.

למעלה