דיוני סדרות לסופ"ש

Reutk

Active member
אולי כי הוא לא אמר את זה כמו פרחה

בכלל כול גילוי האהבה של בריאן נורא מרגש אותי, זה בערך כמו לראות מישהו משותק שפתאום מתחיל ללכת זה.

didalf

Well-known member
לגמרי

במיוחד כשהוא אומר את ה L-WORD, אני נמסה

Reutk

Active member
מצטערת לאכזב

בפרק הקודם שבריאן אמר "אני אוהב אותך" לא חשבתי שזה מחוץ לדמות שלו, זה נראה לי פשוט מושלם ונכון, וכבר הסברתי למה. הפרק הזה בריאן הוא בהחלט OOC, זה לא נראה לי מוזר אבל הסיבה שלי דיי שונה שלך. אני לא חושבת שהוא הפך פתאום למאמין בנישואים, אלא שהוא הפסיק להיות לא מהאמין, כי הוא פשוט הפסיק להיות כל מה שהוא היה. בריאן בעצם איבד בפרק הקודם כל מה שהיה חשוב לו חוץ מג'סטין, ואהבה שלו לג'סטין, שעד עכשיו בגלל הדברים האחרים הוא לא היה מסוגל להביע אותה בקול. הוא איבד את הזהות שלו ובגלל זה הוא לא אותו בריאן קייני שאנחנו מכירים, אבל זה לא שהוא הפך למישהו אחר כרגע אין לו בכלל זהות, והוא פשוט מנסה להיות מישהו שהוא חושב שג'סטין רוצה.

המשפט שכתבת שהוא אמר לג'סטין לדעתי את שכחת בו את החלק הכי חשוב:
"אני אתן הכול, אני אעשה הכול, אני יהיה הכול כדי להפוך אותו למאושר."

וזה שוב מתקשר אצלי לאיך שהוא אמר על בבילון, "זה מי שאני" ואח"כ על ההצהרה על האהבה לג'סטין בוויכוח עם מייקל, "זה לא מה שאני" ועכשיו "אני יהיה.."

בקשר לקטע של הלוויה זה באמת הגיוני מה שכתבת אבל אני דווקא בכלל לא חשבתי על זה ככה. אולי בגלל שאני לא חשבתי על מה שקרה כ"בריאן הישן מת" אלא כמו שכתבתי למעלה שבריאן איבד את הדברים האלה.

ובקשר לטד, זה היה ברור למה הוא התנהג ככה. הוא היה נורא מעורער וחש אשמה כבדה, כי באמת שלח את מייקל בדיוק למקום שבו הפצצה הופעלה. אפילו רואים רגע לפני הפיצוץ את מייקל אומר שלום לדסטי (החברה של מלאני ולינזי שנפטרה).

וד"א בקטע שהתקשרו למל ולינזי לבשר להם שמייקל בסדר, והן בדיוק האכילו את הילדים. כול מה שיכולתי לחשוב, וואו איזה משפחה יפיפייה
. ואפשר גם לצרף אליהן את האבות ובני הזוג שלהם
פשוט משפחה מהמהמת
.

didalf

Well-known member
אין לי כותרת

בכוונה לא כתבתי את ההמשך של המשפט, מה שאת כן כתבת "אני אתן הכול, אני אעשה הכול, אני אהיה הכול כדי להפוך אותו למאושר" כי כמה שזה היה מקסים זה גם קצת צרם לי. אני לא רוצה שבריאן יהיה מישהו אחר בשביל ג'סטין, וגם ג'סטין בטח לא.
כמו שאמרתי פעם מזמן אנחנו אוהבים את בריאן כמו שהוא, עם כל התסביכים והאסהוליות.
ונראה לי שלהגיד שהוא איבד את הזהות שלו זה די בערך "בריאן הישן מת"

בכל מקרה אני אוהבת את ההסברים שלך.
אבל אני גם רוצה להאמין שהוא לא רק מנסה להיות מה שהוא חושב שג'סטין רוצה אלא שהוא גם רוצה את זה, כי אחרת זה לא יחזיק מעמד הרבה זמן ואני לא רוצה אפילו לחשוב על זה

&nbsp
בקשר לטד האמת שבכלל לא זכרתי שהוא שלח את מייקל להביא לו מים אז באמת ממש לא הבנתי למה הוא מתנהג כזה מעצבן עד שהוא הסביר. וגם לא זכרתי בגלל שדסטי הייתה שם עד שאמרת.
&nbsp
יחד עם האבות ובני הזוג לכל ילד יש 4 הורים. וזה עוד בלי סבתא דב

באמת משפחה יפה כולם

איל51

New member
Arrow עונה 3 פרק 12

העיר מתפרקת.
הגליידס בשליטה מוחלטת של בריקוול, העסקים תחת טרור ודמי חסות, התושבים לא יוצאים מהבתים, המשטרה לא נכנסת לאיזור. האיזור הכי עני, הכי נחות, בסטארלינג סיטי שוב מופקר, שוב צריך לדאוג לעצמו. וכרגע, מול בריק אין התנגדות. טוב..כמעט ואין התנגדות. צוות של 4 אנשים שמורכב מנער רחוב לשעבר, חייל בכוחות המיוחדים, בוגרת M.I.T ועוזרת לתובע מתייצב מול צבא של פושעים. יום יום, שעה שעה, מקום אחרי מקום. בלי לנוח, בלי זמן בשביל לתת לפצעים להחלים, בלי המנהיג שלהם. אבל רוי ולורל, שנראה ששיתוף הפעולה בינהם עובד יופי, זה לא מספיק כוח ברחובות. זה לא מספיק איום. הם שניים, אבל בריק לא מתרגש מהם. ולאט לאט מחלחלת לרביעייה הזו הרגשת ייאוש. הם יודעים שהם צריכים להמשיך להילחם, אבל הם גם יודעים שזה כנראה לא יספיק.

ואז הם מקבלים הצעה מהשטן, משד הדרכים, מהקוסם. "תעבדו איתי" הוא אומר, "נעזור אחד לשני". וכאן...כאן נכנסים לאחת הדילמות הכי מסובכות שיש, הכי קשות. דילמה שלא בטוח שעברה ל-Team Arrow בראש כי זה פשוט לא נתפס מבחינתם, דילמה שרק מישהו כמו מרלין יכול לעורר -

האם המטרה מקדשת את האמצעים?

בשביל מרלין אין בכלל ספק. כן כן כן, ושוב כן. הוא כבר עשה את הצעד הזה, לעבר העולם האפל והרע. לא בטוח שהוא צריך לבחור, לא בטוח שהוא יכול לבחור. הוא עשה את הצעד הזה כשאשתו נרצחה והוא החליט לקחת את החוק לידיים. הוא עשה את הצעד הזה כשהוא נטש את הבן שלו לטובת חיזוק עצמי ולמידה מהרוצחים הטובים בעולם. הוא כבר לא שם, הוא כבר החליט לפני הרבה שנים. ועכשיו? עכשיו כשהוא מגלה שהרוצח של אשתו עוד מסתובב חופשי, אין לו כבר התלבטות. הוא יודע מה הוא צריך לעשות.
אבל הוא לא תמיד היה ככה. לפני הרצח הוא היה אבא טוב, הוא היה בעל טוב. הוא היה עם טומי, הוא אהב את אשתו. הוא דאג להם, הוא הבטיח להם שהוא יגן עליהם תמיד. אבל הוא לא עמד בהבטחה. אשתו נהרגה, הבן שלו מת בגלל פעולות שלו עצמו. הוא לא רק עבר לצד האפל לפני הרבה שנים, הוא כבר אלפי קילומטרים בתוך האיזור הזה. הוא כבר לא יכול להינצל. מלקולם זה רק שם מבחינתו, שם של מישהו שנעלם לפני שנים. הוא רוצח, הוא הקוסם.
ואם יש סיכוי קלוש, אפסי, לכך שהוא יחזור להיות מלקולם מרלין, הוא קיים אצל ת'יאה. ת'יאה שנראית אחרת לגמרי מת'יאה של העונה השנייה, ובטח מזאת של העונה הראשונה. ת'יאה שעומדת על דעתה, ת'יאה שלא מפחדת. ת'יאה שאולי, רק אולי, תעשה את מה שנחשב לבלתי אפשרי - תחזיר את מלקולם.

אבל לרביעייה ההיא זה לא מספיק. מבחינתם - לא, אין סיכוי שהם יעבדו איתו. המטרה לא מקדשת את האמצעים. והם מוצאים דרך אחרת, הם מוצאים עזרה אחרת - התושבים. עוברים בית בית, מבקשים עזרה מחבר. הם לא מוותרים, הם לא נוטשים את העיר. וככה, בנאדם אחרי בנאדם, מתארגן מרד. הגליידס, האיזור הכי גרוע בעיר, רוצה לקחת בחזרה את מה ששלו.
ועדיין, זה לא מספיק. כי בריק מנפנף את טד גראנט. טד גראנט, לא בחור קל לנפנוף. אבל אז, הקוסם כבר לא שואל שאלות, הוא כבר לא מציע עצות. הקוסם עושה את הצעד, הוא הולך לנקום. והוא היה נוקם, הוא היה הורג את בריק. הוא היה יורה את הכדור הזה לולא 2 אנשים. לולא הבת שלו, ולולא הבחור בירוק שבדיוק חזר.

החץ.

בדיוק בזמן, בדיוק הרגע הנכון. החץ עוד פצוע, החץ עוד לא חזר לכוחו המלא. אבל הוא שם. כי החץ הוא לא רק דמות, הוא לא רק בנאדם - הוא נוכחות. וברגע שהוא שם, הקרב הוכרע. והעמידה שלו מול כל האנשים הוכיחה שאולי הוא סוף סוף הבין את מעמדו. הוא כבר לא רודף אחרי השמות בפנקס שאבא שלו השאיר לו, הוא לא בנאדם שלקח את החוק לידיים. כבר שנתיים וחצי הוא אומר לנו בפתיח שהוא צריך להיות מישהו אחר, הוא צריך להיות משהו אחר, והנה - הוא הבין שהוא המשהו הזה. הוא כבר לא בנאדם, הוא שם. הוא תופעה, הוא תקווה לאנשים מסויימים, הוא פחד לאנשים אחרים.
והוא כבר לא אוליבר.

וטאטסו צדקה. כדי לנצח את ראס אל גול אוליבר צריך להשתנות. אוליבר צריך להבין שחייבים לקרות 2 דברים כדי שהוא יוכל לעמוד מול זה שזרק אותו מהצוק: הוא יאבד את הדבר שהכי יקר לו, והוא יהיה חייב ללמוד מתלמיד של ראס אל גול. אבל טאטסו לא ידעה שדבריה יובנו אחרת אצל אוליבר. היא התכוונה ללימוד אצל מסאו, היא חשבה שככה אוליבר יוכל להינצל. אוליבר הבין משהו אחר, אוליבר הבין שאין ברירה. אוליבר הבין שמסאו לא יספיק. מסאו היה מלמד את אוליבר להילחם יותר טוב, אבל לא בטוח שזה היה עוזר לו מול ראס אל גול. אוליבר צריך מישהו שישחק מלוכלך, אוליבר צריך מישהו שיעשה מעבר לללמד אותו. אוליבר צריך מישהו שיעשה את הבלתי אפשרי. אוליבר צריך קוסם.
ופה, פה גם אוליבר הגיע להחלטה. אוליבר עשה את הצעד שלא בטוח שמתישהו הוא יצליח לחזור אחורה ממנו. הוא חבר למרלין.
ומאותו רגע הוא החליט - המטרה מקדשת את האמצעים. מאותו רגע הוא חבר לאויב הכי גדול שלו. מאותו רגע הוא הבין שבשביל להציל את אחותו הוא מוכן לעשות משהו בלתי נתפס עד לפני כמה שנים מבחינתו. הוא הבין את מה שכל העונה הזו מטפטפים לנו - הוא חייב לבחור. הוא חייב לבחור מי הוא כן, הוא חייב לבחור מי הוא לא. וכמו מרלין, שילדה קטנה נתנה לו שם חדש לפני שנים, אוליבר מפסיק להיות אוליבר. אוליבר הוא המישהו האחר שהוא צריך להיות, הוא המשהו האחר. אין יותר אוליבר.
ופה מגיע התנאי השני של טאטסו, פה נכנס הרווח וההפסד. כי החץ הרוויח שותף חזק ומשמעותי, אבל הוא הפסיד משהו אחר. החץ הרוויח את הקוסם, אבל הוא הפסיד את פליסיטי.

Arrows -
1. אחרי שהבנו שקוונטין הוא לא הבלש הכי גרוע בעולם והוא יודע על רוי, קראתי איפושהו סימנים לכך שהוא גם יודע על אוליבר. אני לא ממש רוצה לדמיין איך זה ייצא לאור.
2. רק לי העלילה בפרק הזה הזכירה את העלילה של The Dark Knight rises?
3. מה יש בשרשרת של מלקולם?? יש אותה גם לצ'ייס! מה זה הנוזל הירוק הזה? האם זה מבורות לזרוס?
4. מאיזו סיבה דיגל לא יוצא להילחם (בהתחלה) עם רוי ולורל? בגלל שרה הקטנה?
5. אה ו...מישהו רוצה להסביר לי למה בהתחלה של הקרב הגדול החברה של בריק לא פשוט...נגיד...יורים בכולם לפני שהם מסתערים עליהם לקרב של פנים אל פנים?
6. מה יקרה עם טד גראנט? מה יקרה עם וויילדקאט?
7. לורל ממשיכה לחטוף מכות גם בפרק הזה. ט-ו-ב מ-א-ו-ד!
8. החזרה של אוליבר נעשתה מצוין. וגם סדר העדיפויות שלו בחזרה לעיר הודגש בצורה טובה בהתאם לשינוי שעבר עליו. קודם העיר, אחרי זה ת'יאה וההעסקה עם מרלין ואז, רק אז, לצוות.
9. "?Brick: "You that red streak I've been hearing about on TV
"Roy: "Wrong city
10. עכשיו גם קוונטין יודע שהבחורה בשחור היא לא שרה. מתי הוא יבין את כל השאר, ואיך הוא יגיב לזה?
11. "Roy:"Captain Lance
"...Quentin: "Harper
"...Roy: "I'm not sure...what you
Quentin: "Look, i've seen you with a red hoodie, i've seen you shooting arrows at people. You think I don't recognize you with a little
"?extra leather and lace
12. אז מי ימשוך את מי לצד שלו - אוליבר ות'יאה את מלקולם לעבר האור, או להיפך?

A Ar Arr Arro Arrow

לא בטוח למה עשיתי כזאת כותרת.

1. זה ממש מצחיק שכולם מבינים כאילו מיד שזה רוי. גם ת'יאה בפרק שעבר (או לפניו?). מצד אחד אני מבין איך הם מבינים את זה. מצד שני אחרי שלוש שנים זה אמור להיות הרבה יותר קל להבין שאוליבר הוא החץ. במיוחד עבור ת'יאה עכשיו שצריכה לשים לב שאוליבר והחץ נעלמו באותו זמן וחזרו באותו זמן.
אבל אולי ת'יאה כן הבינה כבר את זה לגבי אוליבר ופשוט שומרת את זה לעצמה. ואולי באמת גם קוונטין.
2. לא חשבתי על זה, אבל כן. מאוד.
3. לא שמתי לב לשום שרשרת... אולי אני אנסה לחפש חזרה.
4. גם אני תהיתי לגבי זה. אומנם אין לו תחפושת, אבל עדיין. הוא בטח יותר יעיל ברחוב מאשר לורל, ודי הגיוני שגם יותר מרוי. אני ממש רוצה שיעשו לו גם תחפושת כלשהי. אני בעד שימציאו לו זהות של משהו חדש שלא מהקומיקס.
5. גם אני לא הבנתי את זה. ממש ברמה של לצעוק על המסך "פשוט תירו בהם" למרות שקיוויתי שזה לא יקרה (כי אני בעד הטובים). ממש לא ברור.
6. אני מניח שוויילדקאט ימשיך להיות חתול פרוע. ואולי יחזור להיות ויג'ילנטי. מי יודע, אולי יצטרף לצוות החץ בשלב מסוים (יוכלו לבנות לו תצוגה לתחפושת שלו)
8. כן ולא לגבי החזרה של אוליבר. אני מסכים עם מה שאתה אומר ומה שזה מסמל... אבל כמה בעיות היו לי.
דבר ראשון הוא פצוע מאוד. איך הוא עושה את הדבר הזה עם הקפיצה עם החבל. ציפיתי שהוא ימצא דרכים לא לעשות תעלולים כאלו. דבר שני, הוא היה צריך לקחת את החליפה שלו והחץ וקשת שלו. אני מניח שהם היו במפקדה שלהם. ופליסיטי הייתה שם. אז איך הוא לא פגש אותה כשהוא לקח אותם? (*תוספת מאוחרת: אטני עכיו קולט שפליסיטי לא הייתה בבסיס בזמן התקיפה אלא יחד איתם, למרות שהיא לא יצאה מהרכב. לא ממש ברור למה היא לא נשארה בבסיס) דבר נוסף, אני יודע שיש דברים יותר חשובים, אבל ציפיתי לראות את התגובה שלו כשהוא רואה את לורל בתחפושת הקנרית. לא ממש הגיוני שהוא לא שם לב אליה שם. בטוח נראה תגובה שלו לזה בפרק הבא, אבל זה יהיה באיחור.
9. זה היה נורא מצחיק. אבל השיחה הזאת לא הייתה עם בריק, אלא עם אחד האנשים שלו.
10. הגיע הזמן שהוא יגלה ועכשיו נוכל להגיע לגילוי שלו שהיא מתה סוף סוף.
11. הדבר הכי מצחיק בזה היה ההיסוס של רוי לגבי זה.
12. פגישה באמצע?

וכמה חיצים משלי:
13. סין חזרה! איזה כיף. אני מקווה שנראה אותה עוד קצת, יש מספיק דמויות מרכזיות, אבל שתהיה דמות משנית קבועה. לא ממש הסבירו למה היא נעלמה. הרי היא הייתה חברה של רוי ות'יאה, אז הגיוני שהם ישמרו על קשר. היא יודעת שהם נמצאים במועדון. חוץ מזה שהגיוני שיספרו לה לגבי מה שקרה לשרה (ואם היו מספרים לה, אז יכלו למנוע ממנה לספר לקוונטין)
14. רוי לא היה בפרק הזה. אבל בסדר, היה יותר ממספיק.
15. גם צ'ייס לא היה. אני מניח שהוא זה שיספר לליגה שאוליבר עדיין בחיים. אם כי האיש קשר שלו הוא מסאו...
16. אני מקווה (ומניח) שטאטסו תחזור בקרוב.
17. בריק נראה די שבור בסוף. אבל אני לא אתפלא אם הוא עדיין יחזור בעתיד.
18. הילדים אוליבר, טומי וניסה די חמודים.
19. אם כבר ניסה, אני ממש מקווה שבקרוב נראה אותה שוב.
20. היה משהו שקצת בילבל אותי. ת'יאה יודעת שרוי יודע שמרלין עדיין בחיים ובקשר איתה. לא זכרתי שהיא ידעה שהוא יודע (אמרתי שזה מבלבל). בין זה שהיא גם יודעת שהוא ארסנל (שעובד עם החץ) וזה שהיא יודעת שהחץ הוא אויב של מאלקולם... היא יודעת כמעט הכל. בשלב הזה זה כמעט מגוחך כבר שאוליבר לא מספר לה שהוא החץ. הרי הוא לא מגן עליה בזה, היא גם ככה כבר נכנסה לכל העולם הזה, כבר יש לה יכולת לחימה, והליגה כנראה אחריה. והיא גם יודעת על רוי. אז אין ממש סיבה שלא לספר לה כבר הכל. זה גם לא שהיא תחשוף משהו למאלקולם. הוא גם ככה יודע הכל על הצוות.
21. הקטע בגיף האחרון שלך, זה שכתבת שרוי ולורל חקיינים – לדעתי קטע מדהים. ממש אהבתי איך שהם אמרו עשו את זה.
22. כל הקטע עם מרלין לא מרגיש לי נכון. לא ממש ברור מה גורם לו בעצם לוותר אדם שרצח את אשתו אחרי כל מה שהוא עשה. וגם כל זה שמנסים להצדיק את מה שהוא עשה ומישהו מהם אפילו אמר שהוא עשה מה שהוא עשה לגליידס כדי לנסות להציל את הגליידס. זה לא נכון, הוא רצה להציל את שאר העיר. ומה שהוא עשה לת'יאה ולשרה נעשה רק על מנת להציל את עצמו לא את ת'יאה ולא את העיר. אבל זה מרגיש שבגלל שזה לא נוח לכיוון העלילתי שהם הולכים בו אז הם מתעלמים בזה.
יחד עם זה יש משהו בלהתמקד במה שעכשיו ולא במה שהיה. האיום של הליגה וראס קיים. אז הגיוני לנצל את מרלין. אני רק מקווה שלא סתם יחליטו שבגלל זה לשכוח את מה שהוא עשה.

איל51

New member
R O's

1. חכה.
2. הגיבור שנעלם פתאום ליעד רחוק, נפצע אנושות ואז צריך לחזור בזמן שהעיר שלו עוברת טלטלה משמעותית. כמעט הכל שם תאם לעלילה של הסרט.
3. בתמונה שצירפתי.
4. בהתחלת הסדרה רצה שמועה (שלא מבוססת על כלום ושום דבר) בגלל שקוראים לו ג'ון דיגל. אתה מעוניין שאמשיך עם הסיפור הזה? (הוא לא מגלה כלום, הוא לא חשוב, הוא סתם הנפצה מופרכת והוא בעיקר תקווה של לא מעט אנשים לגביי הדמות של דיגל).
6. לא בטוח שטד יישאר בחיים, לפחות לפי הדברים שלו ללורל ("לפחות את נלחמת יותר טוב ממה שאת משקרת").
8. מה? לא אהבתי את החץ עושה ספיידרמן?
יש לי הרגשה שהוא קלט שלורל שם בתחפושת של הקנרית. ואני די משוכנע שנראה את התגובה שלו לזה בפרק הבא. בכל זאת, לא ראינו שהוא פגש אותה אחרי הקרב, אז אפשר להניח שכאילו עצרו את הצילומים לפני שזה קרה ולכן לא ראינו את התגובה שלו לזה.
11. זה היה פשוט קטע ענק.
12. יש מצב. אני ממש ממש לא רוצה לראות מצב בו מלקולם נגאל או משהו כזה, אני רוצה שיישאר בו משהו רע.
14. אני מניח שהתכוונת לריי. ד"א, ראית את התמונה החדשה שלו לכבוד פורים?
15. אולי באמת זה הוא שיספר לליגה על אוליבר, אבל אני לא חושב שזה משהו שהוא יצטרך לספר להם. אוליבר לא ממש הסתתר, אז ראס אל גול יכל פשוט לראות את זה בטלוויזיה, כשהוא יושב יחד עם ניסה לראות חדשות ב-20:00.
16. הלוואי והיא תחזור, והלוואי שטאטסו לא תחזור.
18. בהחלט. וגם נחמד לראות שניסה היא זו שנתנה את השם למרלין, ועכשיו היא זו שהכי רוצה להרוג אותו (כשבפעם הראשונה שהם נפגשו הוא אמר שהוא לא רוצה לפגוע בה כי היא ילדה, וזה לא למה הוא הגיע לשם).
19. תמיד תמיד תמיד תמיד תמיד צריך לראות אותה. מצידי שתהיה להם תמונה שלה ב-Arrow Cave.
20. כמו שאמרתי - חכה.
21. סתם צחקתי בקטע של לקרוא להם חקיינים. אני גם אהבתי את זה שהם אמרו את זה, ואמרו את זה יחד.
22. משהו לא מסתדר גם לי בתוכנית של מרלין. הרי הוא ידע שאוליבר יפסיד לראס בקרב, אז מה היה הרעיון לשלוח אותו להילחם נגדו? זה לא שראס היה מוותר על לנקום במלקולם אחרי שהוא היה מגלה שהוא אשם, גם אם הוא כבר הרג את אוליבר. ואני גם לא מבין את הסיפור של להקריב את הבת שלו, זאת שהוא טוען שהיא כל כך חשובה לו, בשביל להציל את עצמו. משהו שם לא מתחבר.
אבל אני כן מבין את זה שהולכים לכיוון שבו הדברים היחידים שיכולים להציל את מרלין, ולו במעט, הם הבת שלו ושיתוף פעולה עם האויב שלו (שיכניס בו קצת מצפון, ושהוא גם במקרה היה החבר הכי טוב של הבן שלו). זה עדיף מאשר "גאולה" מסיבה אחרת.
אני לגמרי מבין את הסיבה שאוליבר, במצב הנוכחי, מחליט לשתף פעולה עם מלקולם. הייתי מעדיף שהוא יעשה דברים אחרת מההתחלה, אבל בהתחשב בעובדה שהוא הגיע כבר למצב הזה ואין דרך חזרה, אז להיעזר במרלין (גם אם על חשבון פליסיטי) זו אולי האופציה היחידה להצליח.
מעניין איך יהיו השיעורים המשותפים שלהם, ויותר מעניין איך אוליבר יתייחס למלקולם בשנייה שהם יעברו את האיום שמרחף מעל הראש שלהם.

T o m c o

Member
מנהל
לא ממש ספוילר - תגובה ל11+14
14. אני ראיתי, עכשיו רק צריך לחכות לראות את זה בסדרה.
11. "טוב, אז כנראה שאני לא צריך את זה יותר."
&nbsp

לגבי 14

גם אני ראיתי. תמיד עם הדברים האלו זה קצת חבל לי שראיתי ולא הופתעתי בתוכנית עצמה. אבל בפועל זה לא משנה את מידת ההנאה שלי. בכל זאת אני לא יודע בעצם מתי נראה את זה, אז אולי זה כן יבוא קצת בהפתעה.
&nbsp
11 - כן זה היה גדול

Chandler Rulz

New member

רק התלוננתי שחסרים לי אנשים "רגילים" וקיבלתי שכונה שלמה של כאלה חחחח
&nbsp
הקרב הזה הזכיר לי את הקרבות בסרטים של שרה"ט או ההוביט [אם כי בקנה מידה הרבה יותר קטן, כמובן].
&nbsp
היה פרק טוב, אבל פחות מזה של הפלאש... לפחות העלילה עם בריק הסתיימה, לעת עתה בכל אופן, וזה נותן פתח לעלילה להתקדם הלאה.. הייתה לי הרגשה ששלושה פרקים היא די עצורה..

איל51

New member
באמת?

אהבת יותר את הפרק של הפלאש?
כי אני ממש אהבתי את הטרילוגייה של Arrow מאז החזרה מהפגרה. לא רק שהיא הייתה (ברובה הגדול) טובה מאוד, אלא שהיא גם הולכת להשפיע ובגדול על המשך הסדרה.
זאת אומנם הייתה סוג של טרילוגיה, אבל היא ממש לא נגמרה בפרק האחרון (12), התוצאות של אירועי הפרקים הללו ימשיכו בפרקים הקרובים. ואני חושב שבקטע הזה Arrow עבדה יותר טוב לאחרונה מ-The Flash.

Chandler Rulz

New member
היא הייתה טובה אבל.. לא יודע, פחות התחברתי

אני גם לא מצפה לשום דבר בהמשך כי אין לי מושג לאן הכל הולך אז לא ממש איכפת לי איך וכמה זה ישפיע על העתיד.
&nbsp
וכאמור, כל הקטע הזה שפתאום כולם שם הופכים לגיבורי על.. זה לא מוסיף להנאה שלי..
זה בכלל גורם לי לחשוב שאולי יש יותר מידי טבחים במטבח..

בוביץ

New member
ARROW

רק לי דבר אחד לא מסתדר?
למה מרלין לא הולך להילחם בראס אל גול?
הוא שולח את אוליבר להילחם כי הוא לא ממש מאמין שיכול להביס אותו
(בהתחלה לא היה ברור אם מרלין שלח את אוליבר כי הוא רצה שאוליבר ימות או כי הוא באמת האמין שואליבר יצליח להרוג את ראס אל גול, ולפי הפרק הזה נראה שמרלין אשכרה האמין שאוליבר יצליח)
עכשיו אוליבר הולך להתאמן אצל מרליםן שיעזור לו מול ראס אל גול.. אבל למה לא מרלין לא נלחם נגד ראס אל גול? לא הגיוני שמרלין יילחם בו?
אם מרלין לא מאמין בצעמו אז במה הוא יכול לעזור לאוליבר?

טוב שלאנס גילה מי זה הברדס האדום אבל מה את אוליבר כהחץ הוא לא זיהה?

נ"ב אני לא חושב שמסאו ממש יכול לעזור לאוליבר בהתחשב שמסאו נמצא עם ראס אל גול כל הזמן. זה סיכון גדול מדי עבור שניהם מתי יספיק מסאו לתרגל את אוליבר ולעבוד עם ראס אל גול ביחד ולא להיתפס?
אז מסוא זה לא אפשרות בכלל

גם אני חשבתי על זה

זה באמת מפתיע, אבל כנראה מרלין באמת האמין שאוליבר יכול לנצח את ראס אל גול.
אני חושב שיש שתי סיבות שמרלין לא הולך להילחם בו בעצמו:
1. היא פשוט שימור עצמי. אם אוליבר הולך להילחם בראס ונכשל, למרלין יש עוד זמן למצוא אופציה אחרת. אם הוא הולך ונכשל אז הוא מת.
2. אני חושב שמרלין לא יודה בזה ממש, אבל הוא כנראה באמת חושב שאוליבר הוא לוחם טוב יותר ממנו. והסיבה הברורה שיש לו לחשוב ככה, כלומר להאמין ביכולות של אוליבר עד כדי כך, היא שאוליבר ניצח אותו (אי שם בסוף עונה 1).
עכשיו אם אוליבר ניצח את מרלין, וראס ניצח את אוליבר, אז בטח שלמרלין אין סיכוי נגד ראס.
&nbsp
העניין הוא שבאמת יש לאוליבר סיכוי גבוה יותר אם הוא ילמד ממרלין. כי הם למדו לחימה ממקורות מאוד שונים. לאוליבר יש את כל האימונים שהוא עבר במקומות שונים ולמרלין יש את האימונים שהוא למד בליגה. אם אוליבר ילמד גם את מה שמרלין יודע מהליגה זה ישפר מאוד את הסיכויים שלו.
&nbsp
לגבי זה שקוונטין לאנס הבין שרוי הוא ארסנל אבל לא מבין שאוליבר הוא החץ - צחקנו באמת. אותו דבר נכון לגבי ת'יאה.
אבל אולי שניהם בעצם הבינו את זה כבר אבל פשוט לא מודים בזה לעצמם, או פשוט לא מספרים לאף אחד שהם הבינו את זה.
*בעצם גם עם אמא של אוליבר הבינה את זה וגילינו שהיא הבינה את זה רק הרבה זמן מאוחר יותר (באמת מעניין מתי היא הבינה את זה)

איל51

New member
בקצרה

* מלקולם, לפחות כרגע, כנראה לא מתכוון להתמודד מול ראס אל גול לבד. עכשיו יש לו שותף שיכול לעזור לו.

* מרלין הולך לאמן את אוליבר בצורה מעניינת מאוד.

* אנחנו לא באמת יודעים מה כל הדמויות יודעות או לא יודעות. אני בטוח שריי לפחות חושד שפליסיטי עובדת עם החץ, ואני בטוח שהוא לא אחד שלא יבדוק את הנושא לעומק. אני משוכנע שלת'יאה יש חשדות, ושהמבט שלה בחדשות בזמן הנאום של החץ אולי גרם לה להבין כמה דברים (במידה והיא לא הבינה אותם לפני כן). ואני כמעט בטוח (לאור משהו שקראתי לפני כמה ימים) שקוונטין, למרות שהוא לא מראה את זה, כן יודע על אוליבר והוא פשוט בוחר לא לחשוף את זה.

* מוירה גילתה על אוליבר (באופן ודאי, בטח היו לה חשדות לפני כן) בזמן רעידת האדמה בסוף העונה הראשונה. היא אמרה את זה בבמפורש.

* לגביי ת'יאה ספציפית - באמת שכדאי לכם לחכות ולראות האם היא יודעת, מה היא יודעת, מתי היא יודעת ואיך היא יודעת. בוא רק נגיד שזה קשור לאחת הנקודות שרשומות בהודעה הזו.

בוביץ

New member

1. אם מרלין פחד שאם הוא יתמודד מול ראס אל גול הו אימות ואף אחד אז לא יעזור לתיאה . מה עם אוליבר? בכל מקרה שליחת אוליבר לפניו היה משנה רק את הסדר כי אם אם אוליבר מת בסופו דבר ראס אל גול ירדוף אותו ואת תיאה
אז רק הסדר משתנה אם אוליבר ואז מרלין או מרלין ואז אוליבר.
2. ללא קשר ל1. זה לא שעכשיו מרלין ואוליבר ילחמו שניהם ביחד נגד ראס אל גול אלא הוא מאמן א את אוליבר להתמודד לבד נגד ראס אל גול...

בסופו של דבר מרלין יוצא פה פחדן....

איל51

New member
לא הבנתי

1. היה ברור שמרלין קודם כל דואג לעצמו, הוא אמר את זה לא מעט בפרקים האחרונים...
ושליחה של אוליבר להתמודד מול ראס אל גול נותנת למלקולם הזדמנות: להסיר מעליו את האיום (במידה ואוליבר איכשהו מנצח), או זמן לחשוב על פיתרון אחר יותר טוב (במידה ואוליבר מפסיד). מרלין היה ב-Lose lose situation מהרגע שהוא הוציא לפועל את רעידת האדמה. הוא פשוט בחר באופציה הכי פחות גרועה (כנראה) בשבילו.
2. מי אמר לך שהוא מאמן את אוליבר להילחם לבד נגד ראס אל גול? אולי הוא מאמן אותו כדי שהם יילחמו נגדו יחד?

נכון, מרלין פחדן. אבל הוא לא שונה מנבלים אחרים בעולם הקולנוע/טלוויזיה/קומיקס/מה שתרצה. מה ציפית? שהוא יילחם בראס אל גול לבדו, או שהוא ינסה למצוא פיתרון שלא כולל אותו נלחם במישהו כל כך מסוכן?

יש המון הקבלות בין אוליבר למרלין, והמון ניגודיות. לדוגמא: אוליבר מעדיף להקריב את עצמו ולא לסכן אחרים, מרלין מעדיף לסכן אחרים (גם קרובים אליו) ולא לסכן את עצמו. אני חושב שזה מועבר בצורה די טובה בנושא הזה של ההתמודדות מול ראס אל גול, והעובדה שעכשיו הם כאילו עושים צעד אחד לכיוון השני, רק מוסיפה לעניין הזה.

Chandler Rulz

New member
גם אני חשבתי על הקטע שהם

יילחמו יחד, אבל אז זה כבר לא דו קרב עם חוקים של ליגת המתנקשים.. אם הם יילחמו נגד ראס אל גול יחד, מה ימנע מכל ליגת המתנקשים להשיב מלחמה?

זאת נקודה טובה

ברגע שזה לא קרב של אחד נגד אחד אז ברור שלליגה יש מספרים גדולים יותר (של אנשים קטלניים)
אולי יהיה אוליבר, מרלין, רוי ולורל נגד ראס, ניסה, צ'ייס... ומסאו.
&nbsp
אבל האמת היא שאפילו אוליבר +מרלין +ת'יאה + רוי + הפלאש + לורל + מסאו + טאטסו + דיגל + ווילדקאט + ההאנטרס + ריי פאלמר (וואו, באמת יש המון אנשים) כולם נגד ליגת המתנקשים אין להם הרבה סיכוי.
אבל אני הבחלט אשמח לראות את זה.

Chandler Rulz

New member
הכי מצחיק

אם בסוף אחרי כל האנשים האלה, יבוא קוונטין עם אקדח ופשוט יירה בראס ויהרוג אותו חחח
&nbsp
כן, אין להם סיכוי נגד הליגה.. אלא אם יהיו שם אנשים שירצו לבגוד בראס..

למעלה