QAF 5X11
יש מצב שאני הולכת להציף את השרשור הזה הסופ"ש
טוב תתמודדו, תיכף אני אסיים את הסדרה ולא יהיה יותר בכלל
נו ראיתי רק פרק אחד עכשיו אבל לא בא לי לחכות עד מחר כדי לכתוב על שניים כי אני מתרגשת מזה

אומיגדאדד

לא בטוחה מה אני חושבת על זה, יש לי שלושה צדדים שונים.
הראשון אומר "למה לעזאזל הדבר היחיד שאנשים מחשיבים לאקט של אהבה זה תמיד חתונה?!"
השני אומר "מי אתה ומה עשית לבריאן קיני?
איך הוא עשה כזה סוויץ' בראש והחליט שבא לו להפוך לכל מה שהוא מתנגד לו?"
והפאנגירל הנלהבת אומרת "פאק איט!! בא לי לבכות מאושר!!!
"
טוב קצת ציפיתי אחרי הסוף של פרק 10 לקבל לפחות פרק אחד של בריאן וג'סטין מאוהבים ומתמזמזים לכל אורכו. אז לא. אולי הבא?
אבל אבל הוא הציע לו נישואים
מהמהמה
קצת עצבן אותי שג'סטין לא התלהב ישר אבל גם אהבתי את זה כי זה באמת מאד לא הגיוני כשזה מגיע מבריאן, אז בעצם טוב שהוא חשד קצת.
וזה נראה לי מאד קשור למה שרעות אומרת, בריאן הישן מת יחד עם בבילון. הם די הבהירו את זה בחלום הלוויה בהתחלה. (איך נבהלתי בהתחלה, חשבתי שזאת אולי באמת הלוויה של מייקל
).
ויחד עם בריאן הישן ובבילון מת גם הלופט, ובריאן בלילה אחד התבגר פתאום ומוכן לחיים חדשים עם הבנאדם שהוא אוהב. אולי טיפה OOC אבל לאדעת, כנראה שלאירוע כזה יש השפעה כזאת על אנשים.
ובכל זאת הוא בריאן, קצת נמהר אבל מקשיב כשחושבים שהוא לא שם לב, וקונה בדיוק את הבית שג'סטין חולם עליו.
ומה שהוא אמר לו שבגלל שהוא התנגד לזה בצורה כ"כ נחרצת, אז עכשיו כשהוא החליט שהוא בעד הוא fervently and passionately committed (לא בטוחה איך לתרגם את זה יפה).
אז זה משהו שחשבתי עליו מזמן, שבגלל שבריאן כזה טוטאלי בכל דבר שהוא עושה אז ביום שהוא יחליט שהוא רוצה להיות מונוגמי, הוא יהיה טוטאלי גם בזה וזה יהיה מהמם
וטוב, כשהוא אמר לו שהוא רוצה "להוכיח לאדם שהוא אוהב כמה הוא אוהב אותו" נמסתי על הרצפה
ואז ג'סטין מסכים
וסצנת סקס מהסוג הרומנטי

וטוב מיייקי - אני שמחה שהוא התעורר. למרות שהוא היה מעצבן העונה אני עדיין לא רוצה שהוא ימות.
ואיך שמחתי פתאום לראות את האנטר
הפרצוף של האחות כשהאנטר סיפר להם שכשהוא לקח טרמפים, אז בלי BJ לנהגים

אני שמחה שגם לינדז ומל חזרו, בעיקר כי הן נורא מעיקות כשהן פרודות ורבות.

ומה נסגר עם כל ההומופוביה הזאת? למה אין לאנשים משהו אחר להתעסק בו חוץ מהומואים לעזאזל?! כאילו זה הדבר היחיד בעולם שמסכן את הערכים של אמריקה.
ובכלל, פנסילבניה זאת מדינה בצפון יחסית קרוב לניו יורק, היא לא אמורה להיות מהמדינות הנאורות יותר?