דיוני סדרות לסופ"ש

didalf

Well-known member
גם אתה לא?

גם אחותי חושבת שהיא לא ראתה את הפרקים האלה
היא לא זכרה בכלל את הסצנה הזאת, ואין מצב שמעריצה של הסדרה לא תזכור את זה, אז שלחתי אותה לראות את הפרק והיא טוענת שהיא כנראה לא ראתה.
איך לעזאזל הפסקתם באמצע העונה?

didalf

Well-known member
אבל היא כן זכרה דברים שאמרתי לה מתחילת העונה

twisted nerve1

New member
אין לי מושג, את אחותך את יכולה לשאול

נראה לי שניק גם לא ראה את עונה 4 כי הוא לא זכר משהו משמעותי שקרה שם פעם כששאלתי אותו. וגם הוא כתב שהוא לא ראה את הכל

אני חושב שראיתי לפחות חלק מעונה 4

אפילו חלק מ5.
זכור לי משהו מהאנטר וזה שהוא התחיל לצאת עם בחורה.
(זכור לי משהו נורא עצוב שקרה בעקבות זה, אולי שהוא גילה לה שהוא היה זונה)
**זכורים לי גם עוד קצת דברים, אבל זה שזכור לי בתור הדבר האחרון ביותר.
&nbsp
בעצם העניין עם הבחירות היה בעונה 4?
גם קצת זכור לי משהו לגבי זה שבריאן קנה את בבילון. איזה עונה זה היה?

didalf

Well-known member
ככה

הבחירות היו בעונה 3.
בריאן קנה את בבילון בפרק הראשון של עונה 5.
האנטר התחיל לצאת עם בחורה בעונה 4. אבל בעונה 5 אחרי שהוא דימם בבריכה ונחשף זה שהוא נשא HIV אז כולם התייחסו אליו מגעיל בבית ספר חוץ ממנה.

אז אם ככה בטוח ראיתי מעונות 4 ו5

אבל לא זכור לי למשל מה שסיפרת על האנטר מדמם בבריכה.

ייתכן שלא ראיתי בכלל את העונה

וייתכן שהפסקתי באמת באמצע.
זה היה בתקופה שבעצם ראיתי את הסדרה בטלוויזיה, ולפעמים בעצם לא היה נוח לראות פרקים ודברים כאלו.
בעונות הראשונות זה עוד היה לי חשוב. אבל בהמשך די נמאס לי מהסדרה, אז הייתי רואה, אבל לא הקפדתי. וייתכן שבשלב מסויים הפסקתי ולא טרחתי לחזור ולהשלים.

didalf

Well-known member
בשום ערוץ למרבה הצער

רק באינטרנט בדרכים שתפוז לא מרשה לדבר עליהן

אמפייר פרק 5...ספויילר

אני ממש אוהבת את הסידרה הזאת, את השחקנים ואת השירים.

לא ציפיתי שטיאנה לסבית, גם חקים לא :)
לושס ואניקה ממש חמודים למרות שדיי ברור שיש לו משהו כלפי קוקי...
לא מערבים את האבא של כלתך לעתיד במעשים לא חוקיים, זה לא יגמר טוב!!!

אנדרה ואישתו רונדה ממש מגעילים...
אם ככה הוא מתנהג עם האחים שלו והמשםפחה שלו, אני לא רוצה לדעת מה הוא עושה עם האוייבים שלו..

לא ממש הבנתי מה קרה בסוף...
קוקי חשבה שהורד שלושס השאיר הוא איום מפרנק והיא דאגה שירצחו אותו?..
מתי קרה הרצח הזה שהיא העידה עליו במשפט?...

פרק 5

הרצח שהיא הייתה עדה לו התרחש כשתפסו אותה מוכרת סמים. כנראה זה היה כשתפסו אותה ושלחו אותה לכלא לכל השנים האלו, מה שאומר שזה התרחש לפני איזה 17 שנה.
מי שרצחו בסוף הוא טדי מקנאלי, שהוא האיש של פרנק (כי פרנק הזה עדיין נמצא בכלא).
העניין הוא שעכשיו הרצח שלו דווקא אולי ימשוך יותר תשומת לב אל קוקי אם יגלו שהיא הייתה קשורה לזה.
&nbsp
גם אני לא ציפיתי לעניין הזה עם טיאנה. אהבתי את איך שלוציוס הבין איך לגרום להאקים האידיוט להיות בסדר עם זה שיש לה מישהי מהצד.
אבל השיר הזה של האקים מעצבן למוות. רק מכמות הפעמים ששמעו אותו בפרק כבר נמאס לי ממנו לחלוטין.
השיר של ג'מאל הרבה יותר טוב.
&nbsp
מה שלא ברור לי למה הם כולם כל כך בתוך הקטע התחרותי הזה. הרי הם אמנים מאוד שונים ואמנים מאוד שונים. למה הם צריכים להיות בתחרות?
אם כבר אז הם יכולים לעזור אחד לשני, לקדם זה את זה. בדיוק כמו שהשיתוף פעולה בין טיאנה והאקים עוזר לשניהם ככה זה עם האקים וג'מאל. שניהם צריכים להפסיק לעשות את התחרות הזאת רק בגלל שזה מה שלוציוס רוצה.
&nbsp
אנדרה באמת מגעיל. לפחות נראה שהוא באמת דאג לרגע כשהוא שמע שהיו יריות באמת בסטודיו של ג'מאל.

תודה...ספויילר...

אם לא הייתה תחרות, לא הייתה סידרה :)
&nbsp
אני חושבת שגמל והאקים מתחרים בינהם בעיקר בגלל התחרות בם לושס וקוקי...
וגם בגלל ההומופוביה של לושס כלפי ג'אמל....
מעניין שזה לא מפריעה לו עם לסביות...
&nbsp
אני מתארת לעצמי איזו תחרות תהיה בין הבנים של לושס כאשר הם יגלו שללושס יש מחלה והוא חי על זמן קצוב....הם ירצחו זהאת זה כדי לרשת את האימפריה...
למרות שבטח בסוף יגלו שמדובר בטעות והוא וקוקי יתאחדו וירוצו לעבר השקיעה יד ביד :)

kordilia snake

New member
מבוקש 4X13

אז שו נעדרת באופן רשמי ומעכשיו המכונה לא רוצה שהצוות ימשיך לחפש אותה. רוט עוזבת גם כן או לפחות ככה זה נראה לפני סוף הפרק. ככול הנראה קורה משהו לדעתי רצוי שיקרה במוקדם או במאוחר גם הרולד עבר דבר דומה בעונות הקודמות וזה אובדן האמון במכונה סביר להניח עד סוף העונה היא תתפכח ותחזור להאמין בה שוב אבל כרגע האבל על המוות/העלמות של שו גדול מידי ורוט לא מסוגלת לקבל את זה.
הקטעים שהם חיפשו את שו היו מותחים ולא הצלחתי לנחש עד לרגע האחרון אם אכן מדובר בשו או לא. חלק מהדברים שהם עשו היו לא ברורים ולא התאימו לדמויות כמו לחטוף את השריף הסוטה, אבל ההחלטה של ריס להציל את האישה מהבורסה ולהשאיר את מנהלת המפעל להתמודד עם המעשים שלה היו מאוד אופייניות לג'ון וטוב לדעת שעם כול מה שהולך בסדרה ג'ון נשאר ג'ון לטוב ולרע(אבל בעיקר לטוב).
&nbsp
הקטע עם העיירה היה קריפי לגמרי, אני לא אוהבת את הקטע של המד"ב אני אומרת את זה כול פעם שאני מסכמת את הפרקים בעונה הזו, ולהשתיל לאנשים שבבים במוח כדי לרגל אחריהם זה כבר יותר מיד עבורי, מצטערת. החוזק של הסדרה היה שהיא לא התעלמה מאירועים שקרו במציאות והקטע המד"בי תמיד היה שולי מאוד רק כחלק מסיפור המסגרת של הסדרה שאיתו יכולתי לחיות זה עשה את הסדרה שונה משאר הסדרות בז'אנר שלה והייתי מעדיפה שהם ימשיכו עם הקו של העונות הקודמות ולא עם הקו החדש הזה. בקצב הזה הסדרה תאבד צופים וחבל.
&nbsp
המספר,פוסקו והשוטרת ההיא היו בסדר כזה, לא הכי מעניין. זה לא הוסיף או הוריד מהפרק אבל כן נתן איזשהיא תחושה של נורמליות לפרק.

הדס178

New member
ראיתי את הפרק האחרון של סדנה לעצבים

לא מאמינה שזה נגמר!:\ כ"כ אהבתי את זה..

LeRanch

New member
הורים במשרה מלאה - פרק סיום הסדרה

אוף.
אני ממש מבואס שזה נגמר

נתחיל מהאירוע המשמעותי ביותר - המוות של זיק. נשבר לי הלב בסצנה הזאת
מצד אחד הוא היה באמת כל כך חולה ככה שזה היה הגיוני, אבל מצד שני זה הגיע בזמן כל כך שמח במשפחה וזה מסתכל אותי!
וקצת אחורה - החתונה של האנק ושרה הייתה ממש יפה ומרגשת, אני חושב שזה היה חכם לדלג על הטקס עצמו ולהתרכז בעיקר בהכנות ובמסיבה שאחרי. מקס היה נהדר ונפתח כל כך בזמן צילום התמונות (הוא אשכרה חייך כשהוא הצטלם!). היה כיף לראות שוב את האדי ובתכלס שאפו ליוצרים שהוציאו אותה מהסדרה והחזירו אותה רק כשזה חשוב לעלילה, עדיף מדמויות כמוה בסדרות אחרות שאיכשהו נשארות תמיד קרוב לבית.
הסצנה האחרונה הייתה עשויה נפלא וכללה כל כך הרבה רגעים יפים ומפתיעים - ג'וליה וג'ואל אימצו את אחות של ויקטור ונולדה להם עוד ילדה משלהם, קמיל טסה לבית המלון שזיק רצה לקחת אותה אליו, אדם מנהל את אקדמיית צ'יימברס ומקס סיים את הלימודים, אמבר פגשה בחור חדש (ג'ייסון סטריט!!!!!!!!!!!) עם ילד משלו והיא שוב בקשר עם ריאן שהביא את זיק הקטן הביתה, קרוסבי מנהל את הלאנצ'ונט וג'סמין בהיריון שלישי ומשחק הבייסבול המשפחתי לזכרו של זיק - הכל היה עשוי כל כך יפה

אני באמת ובתמים אתגעגע לסדרה הזאת, The Little Show That Could, שכמעט בוטלה כל כך הרבה פעמים ואיכשהו שרדה שש שנים על המסך. אני מודה ל-NBC וג'ייסון קטימס שהכניסו את משפחת ברייברמן למסך הטלוויזיה הקטן ומי יתן ועוד ניתקל בהם מתישהו בעתיד (מסתבר שזו באמת אופציה).
הורים במשרה מלאה, 2010-2015

M a b e l

New member
ראיתי

את התסכולים שלי על העונה האחרונה כבר הוצאתי בהודעה אחרת לפני כמה ימים - אז אם להתייחס רק לסיום, הוא באמת היה די מוצלח ועשוי יפה. עם כל הציניות אני עדיין מחבבת סופים כאלו כשהכל סגור ומסתדר (לפחות בדרמה משפחתית קלאסית כמו זו) ומראים גם קצת את העתיד שנראה שזה באמת "happily ever after".
אם אתה מתוסכל מהמוות של זיק תנסה לזכור שסהכ זו הייתה החלטה שלו והוא היה מוכן למה שיקרה, ושהוא זכה לראות את המשפחה שלו מאושרת לפני שהוא מת, והוא מת בביתו ובשנתו על כורסתו האהובה. נראה לי שאם כבר מתים, אלו התנאים הכי טובים שאפשר
.
איך הסקת שלג'וליה וג'ואל נולד עוד ילד משלהם? יכול להיות שאמא של ויקטור פשוט לא מסוגלת להפסיק להיכנס להריון (ואז בריוניון שיעשו עוד עשר שנים נראה אותם עם עוד שיבעה ילדים, כולם מאמא של ויקטור).
זה היה נחמד לראות את מקס נפתח אבל החלק עם הנערה שהוא הכיר כבר היה נראה טו מאצ' בעיני, אבל בקטנה.
עדיין קשה לי עם השם זיק לתינוק קטן, קיוויתי שאולי בפרק האחרון יראו שיש לו איזה שם חיבה או משהו...
הסיום העלה בי אסוציאציות לסיומים אחרים מסדרות שבהן השתתפו השחקנים -
למטה ספויילרים קלים לבנות גילמור ועמוק באדמה -
&nbsp
&nbsp

&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

למשל כשהבן של שרה (לעולם אני לא אזכור את השם שלו, עכשיו זה כבר באמת אבוד) לקח את המיקרופון בחתונה ודיבר על שרה זה ממש הזכיר לי את הסצנה בסיום "גילמור" כשרורי לוקחת את המיקרופון ואומרת דברים מרגשים על לורלי (אני מאוד אשמח לראות את לורן גרהם איפשהו בתפקיד חדש, אבל הפעם עם גיוון מסויים בסוג התפקיד),
והדקות האחרונות הזכירו קצת את אלו של עמוק באדמה.
&nbsp
אני לא יכולה לומר שאני ממש אתגעגע, אבל אני כן אנסה לזכור את הסדרה לא לפי העונה האחרונה, היו לה באמת ימים יפים ודמויות שחלקן לפחות נכנסות ללב.

LeRanch

New member

קראתי ראיון עם יוצר הסדרה, וכששאלו אותו איך לג'ואל וג'וליה יש 4 ילדים, הוא ענה שהוא שמע שזה משהו שקורה הרבה - הורים שמאמצים ילד ואז נכנסים להיריון בעצמם, אז זה מה שהחליטו לעשות במקרה הזה

למעלה