ראיתי
את התסכולים שלי על העונה האחרונה כבר הוצאתי בהודעה אחרת לפני כמה ימים - אז אם להתייחס רק לסיום, הוא באמת היה די מוצלח ועשוי יפה. עם כל הציניות אני עדיין מחבבת סופים כאלו כשהכל סגור ומסתדר (לפחות בדרמה משפחתית קלאסית כמו זו) ומראים גם קצת את העתיד שנראה שזה באמת "happily ever after".
אם אתה מתוסכל מהמוות של זיק תנסה לזכור שסהכ זו הייתה החלטה שלו והוא היה מוכן למה שיקרה, ושהוא זכה לראות את המשפחה שלו מאושרת לפני שהוא מת, והוא מת בביתו ובשנתו על כורסתו האהובה. נראה לי שאם כבר מתים, אלו התנאים הכי טובים שאפשר
.
איך הסקת שלג'וליה וג'ואל נולד עוד ילד משלהם? יכול להיות שאמא של ויקטור פשוט לא מסוגלת להפסיק להיכנס להריון (ואז בריוניון שיעשו עוד עשר שנים נראה אותם עם עוד שיבעה ילדים, כולם מאמא של ויקטור).
זה היה נחמד לראות את מקס נפתח אבל החלק עם הנערה שהוא הכיר כבר היה נראה טו מאצ' בעיני, אבל בקטנה.
עדיין קשה לי עם השם זיק לתינוק קטן, קיוויתי שאולי בפרק האחרון יראו שיש לו איזה שם חיבה או משהו...
הסיום העלה בי אסוציאציות לסיומים אחרים מסדרות שבהן השתתפו השחקנים -
למטה ספויילרים קלים לבנות גילמור ועמוק באדמה -

למשל כשהבן של שרה (לעולם אני לא אזכור את השם שלו, עכשיו זה כבר באמת אבוד) לקח את המיקרופון בחתונה ודיבר על שרה זה ממש הזכיר לי את הסצנה בסיום "גילמור" כשרורי לוקחת את המיקרופון ואומרת דברים מרגשים על לורלי (אני מאוד אשמח לראות את לורן גרהם איפשהו בתפקיד חדש, אבל הפעם עם גיוון מסויים בסוג התפקיד),
והדקות האחרונות הזכירו קצת את אלו של עמוק באדמה.

אני לא יכולה לומר שאני ממש אתגעגע, אבל אני כן אנסה לזכור את הסדרה לא לפי העונה האחרונה, היו לה באמת ימים יפים ודמויות שחלקן לפחות נכנסות ללב.