דיוני סדרות לסופ"ש

didalf

Well-known member
QAF עד 5X10

אומייגד.
אומיגד.
אומיגד אומיגד אומיגד אומיגד אעעעעעעעעעעכענא
אני רועדת, נשבעת

&nbsp
טוב רגע בזמן שטענתי את 10 כתבתי על 9 אז לא שלמישהו אכפת כרגע מ9 אבל שיהיה:
&nbsp
פרק 9:
&nbsp
יאא דרו יצא מהארון בטלוויזיה ונישק את אמט, איזה חמודים
למה דברים כאלה לא קורים במציאות אף פעם?
והצביעות התפרצה בתחנה. כן, כולם סבבה עם אמט הקוויר גאי החביב, אבל לא כשזה מגיע לשחקן פוטובול שאמור להיות "גבר גבר".
&nbsp
כל הסיפור של טד מחפש גבר יהודי היה די דבילי
וגם היה לי ברור שזה יגמר ככה. אבל שמידט זה לא שם יהודי?
אבל זה גרם לכולם לזרוק מילים בעברית שזה תמיד משעשע אותי
במיוחד בריאן אומר "ישיבה"

&nbsp
ג'סטין באמת חוצפן, הוא מציק לאמא שלו על הפרשי גילאים?

&nbsp
יאיי שובו של הצמד דבי ובריאן, והמריחואנה

הרג אותי שהוא לא רצה את התבשיל טונה כי "זה אומר שנצטרך להתמסטל והכנס לשיחה עמוקה"
ודבי שהביאה ג'וינט משלה.
אני מתה עליהם ביחד
והפנים שלו היה כאלה יפות.
איך אני שמחה שהוא מנסה שוב לחזור למייקל וכמה החברות הזאת חשובה לו
לא יפה שמייקל ככה נפנף אותו בתערוכה.
ובסוף במועדון איך שמחתי שהם השלימו ובריאן אמר שהוא התגעגע למייקי ושהוא תמיד אהב אותו
ואז טד, ומסתבר שזה חלום

אבל נחמד שהוא סופסוף מתחיל להתייחס לטד כחבר.
&nbsp
פרק 10:
&nbsp
או-מי-גאדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

לא צוחקת אני אשכרה רועדת (טוב גם קר לי, אבל זה יותר מהתרגשות. פאקקקקקקקק)
&nbsp
ממהה זה הפיצוץ הזה? למה?

&nbsp
מייקל
אל תתנו לו למות לא!!!!

&nbsp
האאאע בריאן איך הוא ישר רץ פנימה לחפש את ג'סטיןן
ואז את מייקל כשהוא ראה שג'סטין בסדר. והוא ודב בכננסייה בבית חולים

&nbsp
והסוף.
הסוף.
סופסוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
למה אבללל הוא היה חייב כמעט למות כדי שסופפסוף תודה שאתה אוהב אותו?
טוב לא חשוב. זה היה מושלם.

אני כמעט בוכה!!

&nbsp
&nbsp
*גילוי נאות - שם הפרק היה "איי לאב יו", (תודה רבה לאתר שאני צופה בו שכמעט לכל הפרקים הוא לא כותב שם ודווקא לזה כן
) ונתקלתי בתמונות ספוילר של שניהם מתנשקים מלאים באפר ואמבולנסים מסביב אז די הסקתי מה הולך לקרות. אבל לא חשוב כי זה עדיין היה מושלםםם
*
&nbsp
אולי בהמשך אני אצליח להפיק תגובה יותר עניינית, אבל כנראה שלא

&nbsp

Reutk

Active member
את רואה קאוליפ לא כאלה מרושעים

אני זוכרת שפעם אחת, נראה לי שהיית בערך באמצע של העונה ה-2, את כתבת משהו כמו, 'מה צריך לקרות כדי שבריאן יגיד סוף סוף לג'סטין שהוא אוהב אותו?' ואני חשבתי 'אם רק היית יודעת...
'

יש לי הרבה דברים להגיד על מה שקרה בשני הפרקים האלה, אבל כרגע אני אסתפק בסצנה האחרונה בלבד
ושאר הדברים נראה כבר אם היה לי זמן.

בפעם הראשונה שראיתי את הקטע הזה הייתי כל כך אנטי בריאן/ג'סטין שלא באמת התרגשתי מהקטע הזה, גם בפעם השניה ואולי אפילו השלישית זה עדיין לא עשה לי שום דבר. תחשבי אייך את הרגשת אחרי הקטע הזה, ואיזה נורא זה לא להרגיש שום דבר
.

זה נורא כי בפעם הראשונה שהתרגשתי ממנה, הבנתי כמה זאת סצנת ה I love you הכי טובה בתולדות המסך לפחות זה הקטן, אולי אני מגזימה פה אבל אני באמת לא זוכרת I love you יותר עוצמתי ממנו. לא רק בגלל שג'סטין ועוד הרבה הרבה מעריצים אחרים חיכו במשך חמש עונות למילים האלה, אבל בעיקר כי שבריאן סוף סוף אמר אותם, לפחות בפעם הראשונה שהוא רק לחש אותם לג'סטין, הוא עשה את זה כי הוא פשוט הרגיש את המילים האלה בכזאת עוצמה שהוא היה חייב, פשוט חייב להוציא אותם. והיה שם ניגוד כל כך עמוק בין איך שהוא באמת הרגיש באותו הרגע, וזה שהלב שלו עומד להתפקע לבין איך שהוא אמר אותם בכזה לחש.

בפעם השנייה זה כבר היה סוג של 'אתה שומע מה אני אומר לך, אני אוהב אותך' וזה היה בשביל ג'סטין. אבל הפעם הראשונה
... היא הייתה כולה בשביל בריאן, הוא אמר את המילים האלה, לא כי ג'סטין היה צריך לשמוע אותם, אלא כי הוא היה צריך להגיד אותם באותו הרגע, בדיוק כמו שהוא צריך לנשום. וזה מה שהפך את זה לכל כך מרגיש ומרטיט את הלב בעיני.

didalf

Well-known member
יאא מה שכתבת

על זה שבריאן אמר את זה קודם בשביל עצמו וכל זה.
אפילו לא חשבתי על זה מרוב שהתרגשתי וזה כזה מדוייק, כל מה שכתבת שם.
וזה למה הסצנה הזאת עוד יותר מושלמת

&nbsp
תיארת את זה כזה יפה!!
"הוא עשה את זה כי הוא פשוט הרגיש את המילים האלה בכזאת עוצמה שהוא היה חייב, פשוט חייב להוציא אותם. והיה שם ניגוד כל כך עמוק בין איך שהוא באמת הרגיש באותו הרגע, וזה שהלב שלו עומד להתפקע לבין איך שהוא אמר אותם בכזה לחש. "

ו-
"הוא אמר את המילים האלה, לא כי ג'סטין היה צריך לשמוע אותם, אלא כי הוא היה צריך להגיד אותם באותו הרגע, בדיוק כמו שהוא צריך לנשום"

&nbsp
אמרתי לכן שכשזה יקרה סופסוף אני אהיה שלולית פאנגירל. אז אני שלולית כרגע. ילדים במגפיים יכולים לקפץ בי.
&nbsp

twisted nerve1

New member
סוף סוף ראית

פאתום החלטת לעשות לי איזה הפסקה של יומיים, ביום שהיית אמורה לראות את הפרק הזה וכזה כתבת שהלכת לחתונה- זה לא רק בגידה ב-QAF שלא ראית אותם באותו יום, זה גם בגידה בבריאן שהשתתפת בטקס הטרוסקסואלי מביית ומנוון
זו בושה למורשת הקינית!
&nbsp
טוב, אז.. אממ.. אני חייבת להגיד שאני קצת פחות מתלהבת מהקטע הזה ממכם. אממ... כאילו ברור שחיכיתי כ"כ הרבה זמן שהוא יגיד שהוא אוהב אותו, אבל אבל... אני פחות מתלהבת מזה. כאילו גם עכשיו התגובה שלי לזה אולי אחרת ממה שהיה כשראיתי בפעם הראשונה. וגם אני בעצם סופליירתי עם הסצנה הזאת. למעשה היא זו שגרמה לי לחזור לראות, אחרי שלא ראיתי אחרי עונה 2 במשך שנים. נתקלתי בה ואז הלכתי לראות את הכל. וגם שם הפרק דיי הורס באמת. אבל אני לא אפרט יותר מדי מה אני לא אוהבת, כי נראה לי שזה יבאס אותכם

&nbsp
משהו קטן- הקטע שג'סטין כועס על אמא שלו בגלל הבחור הצעיר באמת מטומטם נורא. וגם לא מרגיש לי קשור לדמות של ג'סטין. אני מרגישה כאילו סתם יוצרים ריבים בין דמויות בעונה הזאת, לא יודעת למה אפילו.

didalf

Well-known member
הוו לא סלח לי בריאן

איך יכולתי לבגוד בכל המורשת הקינית וללכת לחתונה
:

נוו מה אני אגיד כבר יומיים רואה את שם הפרק קורץ לי ומתה כבר לראות ודברים הפריעו לי

איך דווקא את פחות מתלהבת?
טוב אני באמת לא רוצה לדעת.

הא ואולי באמת יוצרים ריבים בין כולם כדי שאחרי הפיצוץ כולם יבינו כמה האנשים בחיים שלהם חשובים להם? זה תמיד יותר אפקיטיבי אחרי ריב.

twisted nerve1

New member
זה לא שאני לא מתלהבת בכלל

חלק מזה קשור קצת גם למה שקורה בפרקים הבאים, שאני לא יכולה לפרט. דווקא הקטע הספציפי הזה היה יחסית כן מרגש, עם החיבוק ושהוא לחש לו את זה וכל זה. אבל- אני חושבת שיש כמה דברים בזה שמרגישים לי יותר מדי "תסריטאיים" כאלה- כאילו יותר הייתי רוצה שזה לא דווקא יגיע ברגע כזה בומבסטי, לא הייתי רוצה שזה יגיע כתוצאה מאירוע חיצוני- אלא מתוך התבגרות של בריאן ויכולת שלו להיפתח ולהביע אהבה לג'סטין- ולא באמת בעקבות מה שקרה. וגם כי.. היה בזה משהו צפוי שלקראת הפרקים האחרונים הוא יגיד לו את זה, כי אי אפשר באמת לסיים את הסדרה בלי שבריאן יגיד לו שהוא אוהב אותו- אבל דווקא כי צפוי זה פחות הפתיע אותי. נניח סתם הקטע שהוא בא לרקוד איתו בנשף בסוף העונה הראשונה- נניח זה דווקא דיי הפתיע אותי- ואולי גם את זה הייתי צריכה לצפות- כי כן יש בזה משהו קצת "טלוויזיוני" כזה- אבל בשלב ההוא - בריאן הפכפך ואני אף פעם לא יכלתי לצפות בדיוק מה הוא יעשה, אז זה ריגש אותי. פה זה היה קצת ברור שבונים לזה, אז לא יודעת.
וגם נגיד אני אוהבת יותר את הרגעים הקטנים שמרגישים יותר אורגנים- נגיד שבריאן חוזר מהניתוח ואומר לג'סטין שהוא התגעגע אליו. כאלה.
&nbsp
זה לא נוראי והכל, אבל הייתי מעדיפה שזה ירגיש פחות "מתוסרט". וגם כמו שציינתי עם ג'סטין ועם שאר הדמויות- יש הרגשה שסתם גורמים לכולם לריב עם כולם- באמת כדי שאחרי הפיצוץ כולם יבינו כמה כולם חשובים להם- אבל הריבים לא ממש אמינים בעיני וזה גם מפריע לי.

didalf

Well-known member
יש בזה קצת משהו

אפילו אני הצלחתי לחשוב על זה בכל סערת הרגשות שלי (כתבתי: "למה אבללל הוא היה חייב כמעט למות כדי שסופפסוף תודה שאתה אוהב אותו?").
אבל אני חושבת שדווקא כן מתאים לבריאן שתמיד כ"כ מגונן על עצמו עם האדישות שלו, שרק כשמשהו מספיק גדול קורה זה ינער אותו מספיק בשביל להגיד מה הוא מרגיש. או בשביל להודות שיש לו רגשות בכלל.
וגם האמת זה לא היה כזה בומבסטי. אם הוא היה רץ אליו ישר ואומר לו בשניה שהוא מוצא אותו במועדון אז כן (מה שחשבתי שיקרה).
אבל דווקא בגלל שעבר קצת זמן, והוא קודם דאג למייקל, וגם איך שהוא אמר זה בשקט (וכל מה שרעות כתבה שממש אהבתי), אז זה היה לדעתי בדיוק ברמת הדרמטיות הדרושה. לא מוגזם, לא בומבסטי לדעתי, אבל מרגש מאד.

twisted nerve1

New member
את צודקת

זה לא היה בומבסטי בביצוע- ולכן לא שנאתי את זה או משהו וזה כן קצת ריגש אותי, אני קצת מגזימה כי זה באמת הרגיש מרגש כזה, אז אני נשארת רק עם הטענה שזה כתגובה למשהו כזה- חיצוני. ונכון שיכול מאוד להיות שזה כן מתאים לדמות של בריאן דווקא רק ככה. אולי זה פשוט קצת קשור לעובדה שגם כל מה שקורה בעונה 5 שקדם לזה כבר עצבן אותי שעד שזה קרה כבר פחות הייתי לחוצה לזה. נגיד בעונות 2 וגם 3- כל הזמן הייתי כזה נוו שיגיד לו כבר שהוא אוהב אותו- ואם זה היה קורה אז, אז אני חושבת שלא משנה איך הוא היה אומר לו את זה, גם אם היה בא אליו ומנגן לו עם גיטרה מתחת לחלון,- שזה הכי לא בריאן קיני והכי סרט נעורים רומנטי - הייתי מתה מזה- כי לא היה אכפת לי, העיקר שיגיד

בשלב הזה פשוט הייתי כבר טיפה פחות לחוצה שהוא יגיד את זה- לכן התגובה שלי כנראה
. אבל עדיין אני שמחה שזה קרה.

Reutk

Active member
אצלי זה היה ממש שונה

כי בכלל לא הלכתי לכיוון שהוא אמר לו את זה רק כי ג'סטין כמעט מת, הוא הרי גם כמעט מת בסוף העונה הראשונה. וגם כי מהתחלה לא חשבתי, שבריאן לא אומר לג'סטין שהוא אוהב אותו סתם מתוך התעקשות, תמיד חשבתי שזה כי שהוא פשוט לא יכול. בגלל זה ברגע שהבנתי למה דווקא עכשיו הוא כן היה יכול להגיד את זה, הרגע הזה היה מושלם בעיני.

didalf

Well-known member
נו

ואחרי שג'סטין שוב כמעט מת לו זה ניער אותו מספיק כדי סופסוף להודות בפני עצמו שהוא אוהב אותו, ואז להוציא את זה החוצה.

Reutk

Active member
כן ולא

כן, זה שג'סטין כמעט מת ניער אותו. ולא, לא רק בגלל זה. גם בגלל מה שקרה לבבילון, ומה שקרה למייקל, ולמה רק אחרי שזה קרה בריאן היה יכול סוף סוף להגיד את המילים האלה.

בפרק הראשון במונולוג שבריאן נותן בסוף הפרק, על בבילון הוא אומר "זה המקום שאני חי בו, זה מי שאני." בריב של מייקל ובריאן, שמייקל אומר שג'סטין מחכה שבריאן יגיד לו שהוא אוהב אותו, בריאן עונה "זה לא מי שאני.". עכשיו בבילון התפוצץ, "ארץ לעולם לא נחרבה", ובריאן אומר לג'סטין אני אוהב אותך, ומבחינתי כל זה קשור אחד לשני.

didalf

Well-known member
אה לא חשבתי על זה

וואו, זה אפילו יותר יפה אם מוסיפים את כל מה שאת אומרת

twisted nerve1

New member
פרשנות מעניינת

זה מתקשר לי גם לאחת הסצנות הראשונות בעונה שבה בריאן ומייקל רוקדים בבילון והם מדברים על זה שפה הזמן קופא וכלום לא משתנה- אותם בחורים, אותם ריקודים, אותה ת'מפה ת'מפה ושם הם צעירים לנצח (וכשהם מדברים על זה הרקע סביבם קופא ורק הם מדברים) ניסיתי למצוא את הסצנה לשים כאן, ולא מצאתי. היה ברור לי שזו התמה של העונה הזאת. הקונפליקט בין מייקל לבריאן בעונה הזאת זה הקונפליקט בין להתבגר לבין להיות צעיר לנצח. בריאן מרגיש שמייקל נוטש אותו וכביכול עושה את כל הדברים שמבוגרים עושים- מתחתן, קונה בית בשכונה טובה, לא הולך יותר למועדונים, מגדל ילד לעומת בריאן שרוצה להמשיך להיות צעיר הולל ורק לרקוד ולא להתמסד. זה גם מסביר למה פתאום ג'סטין לחוץ על חתונה וילדים- אני חושבת שהיוצרים גם רצו לחדד את הקונפליקט הזה בין בריאן- שכיבכול לא רוצה להתבגר לשאר. ואין ספק שבבילון מסמל עבורו את היכולת לא להתבגר.
יפה גם לשים לב שטד כל הזמן מתייחס לבבילון כ"צעצוע". כשבריאן מחליט לקנות אותו- הוא אומר- "לא קנית רק צעצוע, קנית את כל מגרש המשחקים".
ועוד משהו שזה מזכיר לי- בפרק הראשון בעונה 1, כשגאס נולד ובריאן הולך לבית חולים יש קטע שהוא מדבר עם לינזי לבד והם עושים מעין קטע שהיא וונדי והוא פיטר פן והוא אומר לה משהו בסגנון- "הבטחת שאף פעם לא נתבגר".
&nbsp
ובטח אפשר גם לפרש את השם בבילון (בבל) באופן שיתאים לזה איכשהו.

Reutk

Active member
בדיוק

ויש בעונה הזאת גם עוד שני איזכורים לפיטר פן: פעם אחת בארוחה אצל מייקל, ופעם אחרת בשיחה של בן ובריאן במכון כושר.
אבל זה לא רק בעונה הזאת הקטע הזה הוא מתוך עונה 3:

Michael: Where are you?
Brian: "We're you never grow old!"
Michael: What!?
Brian: "Where everything is beautiful!"
Michael: I should have guessed.
Brian: "C'mon Mikey, we can go beautiful together, just you and me."
Michael: I can't tonight. I've said I can't. I'm gotta go home. Home! Yeah, and when I'm be lucky he'll be there.
[Cut to Babylon. Brian dancing at Babylon, all f*cked up - between the other young studs.]

twisted nerve1

New member
אופס

קראתי בטעות את המשפט שאת כן רוצה לדעת, אז פירטתי בשבילך
סורי. מקווה שזה לא ביאס אותך יותר מדי. וזה מקסים איך שאת מתרגשת מזה. באמת

snirf

Active member
כמה חיכיתי שתגיעי לפרק של הפיצוץ

זה באמת הגיע משום מקום והיה מפתיע...
זהו הגעת ליישורת האחרונה של הסדרה

אני די בטוח שלא ראיתי את הפרקים האלו בכלל

כל מה שאת מתארת כבר לא נשמע לי זכור