דיוני סדרות לסופ"ש

איל51

New member
מכיוון ש

ראס אל גול הוא איש של כבוד, הוא כנראה ייענה ל"אתגר" של קרב אחד על אחד או אחד על שניים במקום להגיע למצב בו חצי מהחיילים שלו מתים בקרב.
חוץ מזה, גם אם אוליבר שוב יתמודד עם ראס לבדו, שוב, הוא יבוא במצב אחר לחלוטין. מרלין לא חזק יותר מראס אל גול, נכון, אבל כן יכול להיות שהוא יודע נקודות תורפה שלו, והגיוני להיות שאוליבר ומלקולם ישחקו על זה, לפני ותוך כדי הקרב העתידי. החבירה של אוליבר למלקולם משמעה שאוליבר מבין שהוא לא יכול להיות נחמד ועם עקרונות של מלחמה הוגנת ובלה בלה בלה ועדיין לנצח, הוא חייב לעשות משהו אחרת, וכרגע, אין מורה יותר טוב ל"לעשות משהו אחרת" ממלקולם.

חוץ מזה, צירפתם את הפלאש לקרב, משום מה, אז:
א. לא חושב שהוא יהיה שם.
ב. אם כן, אתם ממש ממש מזלזלים ביכולות שלו, וביכולות שיהיו לו עד סוף העונה (בהנחה שהוא ימשיך להתאמן ולהשתפר). רק הוא לבדו שווה הרבה מאוד חיילים של ראס אל גול.

טוב שלא צירפתם את סלייד ווילסון...

לא הייתי רציני בקשר

לקרב הזה. סתם תיארתי מצב דימיוני שיכול להיות מגניב ביותר.
*אגב שקלתי גם לרשום את סופרגירל כי גם היא תצטרף כנראה לעולם שלהם.
&nbsp
לגבי היכולת של הפלאש - מצד אחד ברור שהפלאש מנצח בכל קרב כזה. יש לו מהירות על לכל הרוחות. אבל בפועל העולמות של DC ומארבל תמיד איכשהו לאנשים בלי כוחות יש סיכוי נגד אנשים עם כוחות. איך הפלאש לא מביס בשניה את קפטן קולד? איך אוליבר היה לו בכלל בעיה? איך זה שבסדרות סופרמן השונות הוא הרבה פעמים התקשה עם אויב בלי כוחות על, ובפעמים רבות אפילו בלי נשק על של ממש. אז אני בטוח שאם נגיע למצב של קרב בין הפלאש וראס אל גול (ואני ממש לא מאמין שזה יקרה) לראס יהיה סיכוי טוב.

איל51

New member
מה שהתכוונתי

זה שאם כבר מתעסקים בספקולציות ובקרב המוני, אני חושב שאפשר להעלות הרבה אופציות מעניינות.
לדוגמא: אני לא חושב שהאריסון ממש ישמח אם בארי יילך לעזור לאוליבר בקרב כזה, אבל מכיוון שהוא לא רוצה שהוא ימות, יש מצב שנראה 2 פלאשים בקרב הגדול, באותו צד. וזה...זה כבר פסיכי לגמרי.

לפלאש 1X12 מעלי (וגם כאן) (וגם לArrow כמובן)

שין לב שיכול להיות שמישהו רואה רק החץ ולא הפלאש. או לפחות נמצא בפיגור של כמה פרקים בפלאש ואז לא יודע את מה שציינת.
מרגע שכתבתי על הפלאש חשבתי אם אני צריך לציין ספוילר גם לפלאש, אבל בגלל ההופעה של הפלאש בפרק הקרוסאובר רוב מידע הבסיס עליו הוא בסדר.
&nbsp
אבל כן זה יכול להיות מעניין.
ואם כבר מציינים ספוילר לפלאש, יכול להיות גם מגניב אם פלסטיק (בהנחה שהיא שרדה איכשהו) תהיה בצד שלהם. ואולי גם רוני/פיירסטורם

ואכן אין תגובה - כי אין לי מושג על מי אתה מדבר

כלומר, עכשיו שאני קורא שוב אני יכול להבין לילה + כנפיים לאן אתה הולך...
אבל זה עדיין לא ממש אומר לי משהו. תזכור שהידע DC שלי מאוד מאוד מועט.

איל51

New member
משהו ששכחתי לציין

אוליבר מתרץ את ההיעדרות שלו בפני ת'יאה בזה שהוא היה בבלאדהייבן, עם חבר טוב.

אני לא אומר שאני יודע בוודאות מי החבר הטוב שלו שגר שם (אם באמת יש כזה), אבל...יש מישהו מאוד מאוד מאוד מוכר בעולם של DC שפעיל בעיר הזו. משהו עם לילה, וכנפיים.

Just saying....

איל51

New member
The Flash עונה 1 פרק 12

אין לי יותר מידי מה להרחיב על הפרק הזה, אז...אעבור ישר ל -

Flashes -
1. "I know you said we should stop looking fot Ronnie, so...I... didn't stop lookin for Ronnie..."
2. נחמד לראות שלא שוכחים מהארטלי וממה שהוא אמר בסוף הפרק הקודם. בכלל, עניין ההמשכיות בסדרה הזו (וגם ב-Arrow) לגביי אירועים שקרו ועדיין משפיעים, מוצג לא רע בכלל.
3. ובנוגע להארטלי - לא חוכמה לנצח את סיסקו כשלך יש כוחות ולו אין. חכה חכה!
4. קייטלין נתנה את השם הראשון שלה למישהי בעלת כוחות - פיק אה בו. וכן, זה שם גרוע.
5. אם כבר מדברים עליה - דראנק קייטלין איז פאן קייטלין.
6. לא יודע איך להסביר את זה, אבל משום מה הרגשתי כאילו לשונה לא הגיע להיות שם בתא הזה. כאילו היא לא מתאימה לשם, יחד עם דמויות רעות אחרות.
7. אני רואה שגראנט גאסטין לא שכח את שיעורי פיתוח הקול שבטח היו לו ב"גלי".
8. רק אני שמתי לב לזה שהנעליים הרגילות של בארי כבר לא נשרפות כשהוא רץ איתן מהר?
9. הנרי יודע על בארי, ולוקח את זה בצורה טובה. מאוד. זאת לא חוכמה, הוא היה הפלאש בעצמו לפני 20 ומשהו שנים.
10. לבארי יש חיבור טוב לא רק עם ג'ו, אלא גם עם אבא שלו. כל פעם שהם נפגשים זה ממש מרגיש כאילו הם אבא ובן.
11. לינדה פארק היא לא המצאה של הסדרה, היא קיימת בעולם של הפלאש. היא אכן קשורה לפלאש, רק ש....לא לפלאש הזה.
12. האריסון די התרכך בזמן האחרון. כשסיסקו איבד את אקדח הקרח שלו לקפטן קולד, הוא התחרפן. עכשיו הוא "שיחרר" את הארטלי ו...לא ראינו שום תגובה עצבנית מהאריסון.
13. אייריס, בו נלמד אותך משהו בנוגע להסקת מסקנות. את יודעת...הדבר הזה שיעזור לך להיות עיתונאית רצינית כמו שחלמת. את מספרת לבארי שאת רוצה סיפור טוב
בארי אומר שהוא יעזור לך להשיג אחד כזה
הפלאש מופיע מולך ואומר שהוא רוצה לעזור לך ומביא לך סקופ בלעדי.
עכשיו, ותחשבי טוב טוב לפני שאת עונה: מה את מסיקה מזה?
14. די נו...בארי...פשוט תודה בזה! הצצת!
15. ג-ו-ר-י-ל-ה ג-ר-ו-ד!!!!
בבקשה שיחכו איתו לעונה הבאה, בבקשה!

Chandler Rulz

New member

הגורילה הזאת... WTF?!
אני מניח שזה משהו מאוד מוכר מהעולם של הפלאש, אבל היות ואני לא יודע כלום אז זה נראה ממש הזוי.
סוג של "צבי הנינג'ה" כזה רק שבמקום מוטגן וצבים יש קוף ומאיץ חלקיקים מפוצץ?
&nbsp
איכשהו פספסתי את העובדה שאבא של בארי היה הפלאש בסדרה הקודמת.. חח זה משעשע.
איך אוהבים לעשות את הליהוקים האלה.
&nbsp
באמת לא ברור איך האריסון לא הגיד יותר בתוקפנות שסיסקו פשוט נתן להארטלי לברוח.. בייחוד שהוא ניסה להרוג אותו.
אולי להאריסון יש תוכניות להארטלי והם דורשות ממנו שהוא יהיה בחוץ ואז בקטע הזה סיסקו עשה לו טובה?
&nbsp
לא מבין גם איך אייריס לפחות לא מתחילה לחשוד...
אבא של בארי הבין את זה בערך באותה דרך עם אותו סוג נתונים.
בסוף עוד עיתונאית הספורט הזאת תעלה על זה שבארי הוא הפלאש לפניה..
&nbsp
&nbsp
היה פרק כייפי מאוד. ממש נהנה מהסדרה הזאת!

איל51

New member
בעולם בו יש בחור שרץ ממש ממש ממש ממש מהר

מפריע לך שיש גורילה ש(לא אגיד לך מה קורה איתה כי אולי אתה לא רוצה לדעת)?
אבל כן, גורילה גרוד מאווווד מוכר בעולם של DC, בטח ובטח בהקשר של הפלאש.

אם להאריסון היו תוכניות שכוללות שחרור של הארטלי, אני חושב שהוא היה משחרר אותו בעצמו.

לגביי הקטע שהם מכניסים דמויות ששיחקו בפלאש של לפני 20 ומשהו שנים - הנרי לא היה האחרון.

Chandler Rulz

New member
מממ כן

כי גורילה לא יכולה לדבר או להסביר את המעשים שלה.. אולי זאת ספציפית כן, לא יודע.. אבל סתם חיה שהופכת לפראית.. זה לא נשמע מעניין [אבל בטח זה יהיה..]
&nbsp
אולי הוא לא רצה לשחרר אותו בעצמו כי זה יגרום לתהיות.. או שניסה לחשוב על דרך לעשות את זה בלי ממש ללכת ולפתוח לו את התא וסיסקו פשוט הקדים את המאוחר?
&nbsp
&nbsp
מי עוד היה בסדרה מהסדרה המקורית?

איל51

New member
אז...

מישהו שהופך את עצמו לגז, מישהי שמשגרת את עצמה ממקום למקום, מישהו ששולט במזג האוויר, מישהו שמכפיל את עצמו, 2 אנשים שהופכים להיות אחד בוער ורדיואקטיבי וכו' וכו' יותר מסתדרים מגורילה ש(שוב, לא רוצה להסביר לך מה היא יכולה ולא יכולה לעשות)?

זה לא מי היה בסדרה שהיה בסדרה המקורית, זה מי שיהיה.

Chandler Rulz

New member
הבעיה שלי זה לא סוג הכוחות

זה הדינמיקה עם האוייב.. נכון שאני לא יודע עדיין מה ומי ואיך, אבל שאר הנבלים ידעו לדבר.. להסביר למה הם משתמשים בכוחות לרעה.. איך הם גילו את הכוחות, איך הם שולטים עליהם..
&nbsp
הגורילה זאת פשוט חיה..

איל51

New member
אני אסביר

א. אני אוהב כל דמות שאני מכיר (בין אם זה גורילה גרוד, Mirror Master, הפלאש ההפוך וכו' וכו') שיופיעו בסדרה הזו.
ב. קל וחומר אם הן דמויות משמעותיות יותר.
ג. הפרצוף ששמתי התייחס לעובדה שאני בעצם לא יכול להגיד לך שום דבר על גורילה גרוד, ובהתחשב בכך, זאת התגובה הכי טובה שיש לי לטענות שלך: "זה הדינמיקה עם האוייב.. נכון שאני לא יודע עדיין מה ומי ואיך, אבל שאר הנבלים ידעו לדבר.. להסביר למה הם משתמשים בכוחות לרעה.. איך הם גילו את הכוחות, איך הם שולטים עליהם..", "כי גורילה לא יכולה לדבר או להסביר את המעשים שלה.. אולי זאת ספציפית כן, לא יודע.. אבל סתם חיה שהופכת לפראית.. זה לא נשמע מעניין [אבל בטח זה יהיה..]".

אגב, ראינו כבר

גם אני לא בקיא בעולם הDC, אם כי זכור לי משהו על כך שגורילה כזאת קיימת.
בכל מקרה ראינו את הגורילה הזאת בסוף הפרק שבו הייתה פלסטיק (הבחורה שגרמה דברים להתפוצץ - ראו בפלאשבק לעבר שהאריסון מדבר עם הגנרל על כך שהוא מתנגד לניסויים שנערכים בה (בו?)
&nbsp
לאור חוסר היכולת של אנשים מסויימים להבין שאוליבר הוא החץ, זה מאוד מתקבל על הדעת שאף אחד לא יבין שבארי הוא הפלאש.
&nbsp
לגבי למה האריסון לא כעס יותר על סיסקו הסברתי את דעתי בתגובה לאיל.

Chandler Rulz

New member
לא זכרתי את זה

קראתי קצת אח"כ בויקיפדיה ונזכרתי..
אבל לא היו רמזים שהגורילה הופכת לנבל-על..
&nbsp
לגבי אוליבר ובארי... שני הדברים מוזרים חח two wrongs don't make a right.
&nbsp
וכן, סיסקו היה יכול להזכיר שגם האריסון היה חסר אחריות, אבל שוב two wrongs.. וסיסקו היה צריך ללמוד מזה וכו'..
התגובה הייתה קיצונית לצד השני כמעט..

למעלה