13.5 ה"י

edenlevi2

New member
ועכשיו ההתקדמות שלי :):):)

Lvl 170 סוף סוף לאחר עבודה רבה מאוד מאוד!!!!
חזרה למשחק ללא חברים (בסרבר שלי) לאחר התחלה מאוד קשה מ-0 (כי הפעילו עלי hack שזרק לי הכל!!)
לאחר מספר רמות שאני רואה 98% ואז מתה (קרה לי בערך 9 פעמים-הפסקתי לספור *המוות בגלל לאגים מעצבנים)
אבל...............
אחרי הכל..........
Lvl 170 !!!!!
אני כל כך שמחה סוף סוף עברתי את ה-160
וכמובן תמונה!!!

edenlevi2

New member
ההאק הזה...

הייתי עם מישהו בפארטי ב-hlc הרגנו ועלינו exp פתאום הוא אומר לי עוד 5 דקות אני חוזר אמרתי לו בסדר ואז שהוא חזר הגיע עוד מישהו למסך לא כל כך התייחסתי הרי עוברים שם הרבה שחקנים.
זה שהיה איתי בפארטי שלח לי trade וחשבתי שהוא רוצה להראות לי משהו אז אישרתי ופתאום אני קולטת שהשחקנית שלי בלי בגדים עליה.... אמרתי אולי אני מדמיינת סגרתי את הtrade וראיתי את הילד השני שהגיע לסמך אוסף את כל החפצים שלי.... התחלתי להיכנס ללחץ וניסיתי לזוז כדי לאסוף חלק מהחפצים (להציל חלק מהם) אבל גם לזוז לא יכולתי כאילו מישהו הקפיא לי את השחקנית.
הם אספו הכל ואז אמרתי ננסה להשתקם אני אמכור את 2 הטבעות הנוספות שיש לי בתיק אזל פתאום אני קולטת שגם את התיק הם רוקנו לי לא נשאר לי מסוס אחד אפילו כיסאות שהיו untrade נזרקו וכך נשארתי בלי כלום ופרשתי לארבעה חודשים (זה קרה לפני 5 חודשים בערך).

שחזרתי למשחק (פני חודש בערך אפילו פחות) שיחקתי עם בישופ שיש לי וניסיתי לעלות אותה רמות כי לה היו דברים.
הלכתי ל-hlc והיה שם מישהו ששאל אותי מה ה-magic atk על החפץ שלי ובטעות כתבתי 888 ואז הוא אמר wtf ואני תיקנתי ל-88 ואז הוא אמר לי אההה טוב אז אני לא אפעיל עלייך את ההאק שזורק חפצים כדי לקחת את החפץ הזה.
מאז שאנשים שואלים אותי מה יש לי אני אומרת חפצים דפוקים הלוואי שהיה לי כסף לקנות חפצים טובים ואז עוזבים אותי למנוחתי.

אני רואה שהשתקמת מאד מהר - כל הכבוד

ב 2 במאי כבר שמת תמונה של הריינג' לך ורואים שיש לך ציוד.....

וגם חשבת שלא כדאי לך לעבור סרבר כי יש לך חפצים וכסף בברואה.

אם עדיין היית חסרת כל היתה לך פחות בעיה.....

כמה זמן היית בהפסקה מהמשחק? 3 חודשים?

כל הכבוד.

אני חשבתי שכבר מזמן עשו פטץ' לכל ההאקים האילו. בסקניה כבר אין את זה לפחות שנתיים.

edenlevi2

New member
כן יחסית מהר....

ואני הכי שמחה שאני עושה את זה בדרך קשה אבל ישרה ולא גונבת מאחרים דברים ע"י סקאמים (שונאת את הסקאמרים האלו) וסיפורים שקריים ובטח שלא על ידי שימוש באקים.

spongbob

New member
13/05/12 - מעללות הדאבל

ספרו לי, איך היה הדאבל? כמה למה איך ומה עליתם השגתם או כל דבר אחר?

אני תפסתי מקום בMP3, פירקתי למפלצות את הפרצוף ועליתי בערך 7 רמות, אני עכשיו רמה 93

היה לי מגניב, אני ממש מאוהב במרצדס שלי!

miss_t

New member
יש תמונות למרצדס?

זו דמות מהירה למיטב הבנתי
אבל עדיין לא יצא לי לשחק בדמות הזו

miss_t

New member
אתמול המכירות היו טובות ואני שמחה

אני לא יודעת אם אתם זוכרים את המגן של ה4% המסוקרל+20 אינט...
אז החלפתי אותו תמורת ELEMENT STAFF 8 והוספתי 600 מיל.
אתמול מכרתי את המטה ב-1.1B, נחמד לעבור את ה10 מיל

חבל שאין WS בשוק

לא הבנתי מה קרה לכל הWS? האקרים קיבלו באן? ומה קרה לכל מגילות ההגנה?

miss_t

New member
העדפתי להתמקד בשדרוגים אחרים

המטה בהחלט היה טוב, אבל הוא היה נקי ולא הוסיף יותר מ100 לטווח שלי.
חסרון נוסף הוא שלא יכולתי למכור את המטה שלי.
עם הניסיון שיש לי עם קוביות, אני מעדיפה לא להתעסק בזה- אני חושבת שהמטה הבא שלי יהיה אחד מסוקרל עם מעל 200 MATK (או בסביבות התקיפה הזו) עם פוטנציאל שיהיה יוניק / לגנדרי. כבר ראיתי כמה שאהבתי שעולים 2-3 ביל.
אני רוצה גם לעשות שיעורי בית בנושא ולדעת שאני לא קונה נשק משוכפל / שהופעלו עליו האקים כדי להכין אותו ולכן לוקחת את נושא הנשק לאט.

לגבי WS אצלנו הם עולים עכשיו 55 מיל, שמחתי מוקדם מידי כשהם עלו 30 מיל.... לא מצאתי מגילות הגנה בינתיים.

את מסגירה את עצמך

שאת לא קוראת את ההודעות שלי

אני כתבתי ביום ששי 2 דברים:

שנקסון מחקו 90 % מה WS שהיו אצל דופרים. (בסקניה WS עולים מעל 150 מיל) כל מי שהיה לו מעל 100 WS הם נמחקו.

וגם שמתי תמונה וכתבתי שהפרוטקשן סקרולס - (סקרולי הגנה) הם לא ניתנים למסחר והעברה בין דמות לדמות.....

miss_t

New member
אוי!!! באסה על מגילות הגנה!

באמת פספסתי את זה
לא ביקרתי בפורום מאז יום חמישי בערב....

אוף

מ י ל ר

New member
מהקופסאות שהשוות שהיו

קופסאות המוזיקה.. איפה שיצא גם הנשקי אמפרס.
זה היה נדיר ברמות על, אבל מספיק אחת שמגיעה להאקר ונגמר הסיפור D:

מ י ל ר

New member
אגב ליאת הנה ה-ESTAFF שמכרת

מנסים להפוך אותו ליוניק ללא הצלחה.. זה יחכה למחר כנראה P:

miss_t

New member
גם אני ראיתי את זה

כתבתי לו בחנות למה הוא מוכר ולא משתמש.....

בכל מקרה, אני חושבת שהוא שווה את ה400 מיל, הוא מסוקרל עם INT שזה לפחות משהו, וזה לא פשוט להגיע ל20 INT (אבל אני משוחדת מאוד כי הכנתי אותו)

למעלה