לדעתי...
תודה על הדיון המעניין, לפני שאענה בהרחבה כי זה נושא שמעסיק את כולנו, אני אצטרף ל-lilo4 ואומר שייתכן וההערה לגבי האוסף הייתה לא במקום.
אני חושבת שכל אחת וראות עיניה בנוגע לכמות הלקים והגוונים שברשותה, וייתכן שחלק מאיתנו פחות שמות לב להבדלים בין הגוונים, ולחלק זה יותר חשוב, כמו בכל דבר בעצם.
אני למשל ככה באיפור, יש לי מס' צלליות בודד, מסקרה אחת באוסף, ובערך מוצר אחד מכל דבר שאני צריכה, אבל זאת אני, וככה אני מתחברת לזה, אבל עם לקים אני אחרת לגמרי.
וכל אחת מתחברת לזה אחרת, כל אחת מבטאת את עצמה אחרת.
לגבי לקים כמובן, שני הדעות והעמדות כאן בפורום מקובלות, והתנסחת סכ"ה בסדר, אבל חשוב לי לנצל את ההזדמנות ולהעיר ולהאיר לכל בנות הפורום, שחשוב לי מאוד שנשמור כאן על אווירה טובה, ולכן חשוב לי שננסה כמה שיותר להתנסח בצורה לא שיפוטית ולא פוגענית אחת כלפי השניה.
זה שלא מבינים למה האחר עושה משהו מסוים, לא מקנה לנו הזכות לשפוט.
וזהו, אסיים את המונולוג בנושא זה, ואחזור שוב ואומר תודה על הדיון המעניין - זה בהחלט נורא שמעסיק את כולנו כמכורות לקים
אני חושבת שאני כנראה מהבנות שהאוסף לקים שלהן יותר גדול בפורום, ואני אישית מאוד אוהבת שיש לי הרבה צבעים, הרבה גימורים ומרקמים שונים (חוץ מפרווה וקוויאר שאני פחות מתחברת). אני אוהבת שיש לי מבחר, שאני באה לעשות נייל ארט שיש לי מגוון לבחור ממני ושיש לי בדיוק את הגוונים שאני רוצה.
אני מאוד משתדלת לא לקנות גוונים שכבר יש לי, אבל לפעמים שמזמינים מחו"ל לא תמיד רואים את הגוון ויצא לי לפספס כמה פעמים. אבל נדיר שיוצא לי ממש אותו גוון בדיוק, ואני אישית כן רואה הבדל בגוונים, גם אם זה הבדלים קטנים, אני שמה לב אליהם ולכן חשוב לי שאם אני רוצה אדום חם יותר או קר יותר, חשוב לי שיהיה לי את שניהם.
באיזשהו שלב ההתרגשות יורדת כי כבר יש בערך כל מה שצריך באוסף, ואז מתחדשים רק בדברים הבאמת מיוחדת שיוצאים כמו גליטרים מיוחדים או חידוש כזה או אחר.
אני אישית בשלב הזה, שיש לי מלא מלא דברים כבר (אני חושבת שהאוסף שלי נושק ל-300 לקים כרגע)
אני בעיקר מתרגשת מעיצובים ומנייל ארט. אני לא בנאדם בהכרח מאוד כשרוני, אבל יש לי סבלנות ללמוד טכניקות חדשות ולהשקיע, כי זה הכיף שלי, זה התחביב שלי. ואני חולה על זה!
לגבי לקים יקרים, אין לי הרבה לקים יקרים באוסף, הרוב מחברות "עממיות" יותר, בארץ ובחו"ל. גוונים קרמיים בסיסיים אעדיף לרכוש מחברות זולות יותר ומהחברות היקרות לרכוש את הגוונים המיוחדים יותר. קרה כן שראיתי גוון ממש מיוחד, למשל של a-england הייתי מוכנה לשלם הרבה יחסית, כי זה גוונים ממש מיוחדים שנכון לאותו זמן לפחות (לפני שנה +) לא ראיתי במקומות אחרים וקניתי. אבל אני חושבת שאם יש את האפשרות לקנות, אז שיבושם למי שיכולה. גם יש משהו כיף בחברות בינלאומיות שכולן מכירות.
אז זו דעתי, כתבתי באריכות הפעם

וזהו, שמחתי לקרוא גם דעתכן וזה נחמד לקרוא את הדעות השונות