Sparkling Mermaid
New member
אנחנו כל הזמן מחפשות לק חדש בצבע וגימור שירגשו אותנו. לפעמים אנחנו מוכנות לשלם המון עבור בקבוק לק אחד, ולפעמים אנחנו מרחיבות את החיפושים שלנו גם לאינטרנט שבו יש גישה לשוק רחב ומגוון יותר של לקים...
לפעמים אתן כאן מתלהבות מחברות של לקים [האמ אסי האמ] שאין לי מושג על מה כל המהומה. הגוונים שלהם נראים לי דיי בנאליים, לא משהו נניח שלא נמצא בשיק - ובמחיר הרבה יותר שפוי.
אתן באת חושבות שאסי כלכך מיוחדים? הם באמת שווים את העלות שלהם? הם באמת שווים את העלות של המשלוח מחו"ל ואת זמן ההמתנה? [בהנחה שהזמנתן אונליין]
ובכלל, יש בנות שיש להן באוסף המון לקים כמעט זהים לחלוטין [עיין ערך "האוסף שלי" האחרון בקטגוריית האדומים
מה שאני מנסה להגיד הוא... שדיי קשה לרגש אותי כבר. אפילו בשיטוט באינטרנט אני כבר בקושי מוצאת לקים שמלהיבים אותי, זה נראה לי כאילו כבר ראיתי הכל.
לק קרמי, שימרי, גליטר, קוויאר, אפקט סוכר, אפקט הולוגרפי, מט וכו'...
בואו נגיד, לקים שיש בהם כמה גוונים בבקבוק אחד - הם מאוד מרגשים בעיניי, אוקי?
אבל לק שהוא בסך הכל צבע אחד, ולא משנה איזה... יש מיליון ירוקים ומיליון אדומים ומיליון סגולים וכו'. בחלק הזה אני מרגישה שכבר הגעתי לגבול שלי. נניח, בשיק, שהם הכי עממיים ונגישים, לדעתי יש את רוב הצבעים הרגילים. כלומר, לפעמים בנות מספרות שהן קנו לק כלשהו, של איזו חברה כלשהי בעלת שם בחו"ל, ואני תוהה - יש בדיוק אותו הצבע בפרפומריה במרכז המסחרי הקרוב ב-10 שקל, לא?
נייל ארט הופך את העניין להרבה יותר מגוון, אבל אני אישית דיי ידיים שמאליות ולא מצליחה לעשות נייל ארטים מיוחדים ונשארת עם לק שיחסית דיי משעמם אותי. גם הלקים שלי כבר משעממים אותי...
אני יודעת שההודעה קצת מבולבלת, אז אני אסם ואומר בשורה התחתונה: אני כבר לא מצליחה להתרגש.
אתן כן? יש לכן מה להגיד בנושא?