|
תל"מ אפריל בואו להתפקד!

|
תל"מ אפריל בואו להתפקד!

חלקינו בימים אלה מתחילות חודש שישי ונראה לי שזאת סיבה מספיק טובה לשרשור תל"מ!!!

אז ספרו לי!
עשיתן כבר סקירה שניה?
העמסת סוכר?
איך ההריון עובר? מרגישות שהגעתן לשלב המנוחה בהריון? או שעדיין נמצאות אי שם בחודש שלישי?
בשלב הזה בטח כבר היתה איזה טמטמת הריון או 2, אתן חייבות לספר!
מתחילות להתעניין לכיוון קינון?

וכמובן מי שעדיין לא הצטרפה מוזמנת להצטרף גם לקומונת התל"מ אפריל מאי יוני 2013, כדי שנוכל גם לחלוק חוויות יותר אישיות
!

אני מתפקדת!!! תל"מ 9/4/13

עשיתן כבר סקירה שניה? - עשיתי יצא ברוך השם תקין

העמסת סוכר? - מתוכננת לעשות עוד שבועיים בע"ה
איך ההריון עובר? מרגישות שהגעתן לשלב המנוחה בהריון? או שעדיין נמצאות אי שם בחודש שלישי? - ההריון עובר סבבה... מתחילה להרגיש את העלייה במשקל... נהיה קצת כבד... חוץ מזה ממש נהנת להרגיש את טוטיקית הקטנה בבטן זזה ובועטת.
בשלב הזה בטח כבר היתה איזה טמטמת הריון או 2, אתן חייבות לספר! - הזיכרון שלי פשוט שואף ל-0 , שוכחת מלא דברים,

תל"מ 5.4 עם

שיתן כבר סקירה שניה? כן בטח, היה נפלא

העמסת סוכר? לא צריכה לעשות מאחר ואני עם סכרת ידועה מההריון הקודם ולכן מטופלת כסכרתית כבר משמבוע 8 של ההריון הזה.
איך ההריון עובר? מרגישות שהגעתן לשלב המנוחה בהריון? או שעדיין נמצאות אי שם בחודש שלישי? סיוט! עם ילד בבית זה הריון הרבה יותר קשה. כאבי הגב הורדים אותי

בשלב הזה בטח כבר היתה איזה טמטמת הריון או 2, אתן חייבות לספר! דווקא לא, אצלי הטמטמת היא דבר קבוע

מתחילות להתעניין לכיוון קינון? יש הכל מהילד הראשון אז זה בעיקר לסדר...

netany

New member
15.04

עם בת קטנה בבטן, סקירה שניה ביום א׳.
אין תופעות מיוחדות, בעיקר עייפות. טמטמת היתה תמיד, עכשיו יש סוף סוף תירוץ...
ההריון הזה הגיע אחרי קשיים והמתנה ארוכה, אז קשה לי להרגע ואני עדיין מרגישה שהקרקע יכולה להשמט לי מתחת לרגליים.
בינתיים מנסה לא להתחרפן אם לא הרגשתי תנועות בשעות האחרונות, אני יודעת שבשלב הזה היא ישנה חלק גדול מהיום.
חוץ מזה הבטן עדיין קטנה, ובא לי כבר על בטן הריונית גדולה...
כל הנושא של קינון וציוד עדיין רחוק לי, מחכים לסוף ההריון בשביל להתעסק עם זה.

Pluplu

New member
10.04

עשיתן כבר סקירה שניה?- עשינו גם עשינו. הכל היה תקין אבל בגלל"דופן בטן עבה"-תגידו שאני שמנה וזהו
הופנתי לאקו לב-הולכים הים בערב.
העמסת סוכר?- אני לא עושה, קבלתי במקומה 2 בדיקות דם אחרות לעוד שבועיים
איך ההריון עובר? מרגישות שהגעתן לשלב המנוחה בהריון? או שעדיין נמצאות אי שם בחודש שלישי?- סוףסוף יצאה הבטן והתינוק התחיל להיות פעלתן. נראה לי שאנחנו אפילו מצליחים לתקשר איתו ברמה מסויימת.

בשלב הזה בטח כבר היתה איזה טמטמת הריון או 2, אתן חייבות לספר!- דווקא טמטמת הריון כבר מאחוריי ואפילו השלמתי את כל הפיגורים בלימודים.
מתחילות להתעניין לכיוון קינון?-היום אחרי האקו לב הולכים לסיבוב חנויות ראשון להתרשמות אבל החלטתי לא לקנות כלום עד ינואר כדי לא להעמיס על בית.

אחלה תאריך

היומולדת שלי....

שאלה... מה הקשר בין משקלך ועובי דופן הבטן
לאקו לב?
אני מכירה לא מעט נשים עגלגלות+++ שלא נשלחו בהריון.... הלחצת אותי....

Pluplu

New member
תודה רבה

שיהיה במזל טוב

לגבי עובי דופן הבטן (כלומר שכבת השומן) - זה מקשה לראות פרטים קטנים אז למרות ששתי הסקירות היו בסדר ובשניה ממש ראינו את הלב ואת החדרים החליטו ליתר בטחון להפנות גם לאקו לב. הרופא שלי אמר ש-99.9% שהכל תקין אבל רק ליתר ביטחון ולמעשה פעל לפי ההמלצה של הרופאה שעשתה את הסקירה השניה.

ממש כמוני!

עדיין לא עשינו סקירה שניה אבל גם לי יש דופן בטן עבה +++++++++ אבל בנתיים בסקירה לא אמרו לי על זה כלום
הופנתי לאקו לב מסיבות אחרות (ב"ה זה עבר והכל תקין) הבדיקה היתה ארוכה ביותר!!! שעה וחצי של א.ס בגלל תינוק פעלתן שלא נתן לד"ר לצלם ולסקור את מה שהיה צריך.
ודווקא הוא ציין בפניי שניסיתי למתוח את הבטן שזה בכלל לא קשור ושאין לי מה לדאוג בקשר לזה.
וגם אנחנו הלכנו אח"כ לסבב חנויות להתרשמות

17.04

עדיין לא עשיתי העמסת סוכר וגם לא סקירה שניה
נראה לי ששלב המנוחה לא יגיע אצלי! אבל ב"ה יחסית הבחילות המטורפות וההקאות קצת נחלשו אז זה גם משהו!
טמטמת הריון- הבעיה הגדולה שהזכרון שלי נמחק טוטאלית אז ככה שכמו שאני מכירה את עצמי היו כבר כמה אבל אני לא זוכרת אותם

ומתחילה לחשוב על דברים גם צריכים לעבור דירה והתחלנו לראות דברים ולהתעניין קצת בעגלות וממש מחכה לרגע שנתחיל לקנן באמת!

מעוןאור

New member
מתפקדת
15.4.12 בע"ה

סקירה שנייה -עשיתי
העמסת סוכר - עוד שלושה שבועות (הרופאה אמרה בשבוע 26 הכי טוב)
איך עובר? נעים בינתיים, הרבה פיפי חח..
דווקא ברוך ה' אין טמטמת הפעם ומקווה שגם לא תהייה, בפעמים הקודמות הברקתי בטמטום..
קינון - רק מסתכלת, כרגע עדיין לא תופסת שעוד ילדה הולכת לבוא הבייתה, אבל מתחילה קצת להלחץ מהמקום..
בקיצור - הכל כרגיל !! ברוך ה'..

חחח.. על הפדיחות - זה היוזר מהעבודה

רק אמרתי שאין טמטמת והנה גיליתי מה זה לפתוח פה בבבבבבעעעע..
בקיצור קטעים, אני צוחקת לעצמי פה..

שרית361

New member
21/4 בע'ה

סקירה שניה-עוד שבוע-כבר מתה שזה יגיע..
העמסה -עוד לא ידוע..
איך עובר? מעייף!! ב'ה הפסקתי להקיא פחות או יותר והתחלתי עם צרבות.. וכאבים בירך, ובצלעות.. בקיצור שמח...
מרגישה אותו המון ומתרגשת כל פעם מחדש...
בעזרת ה' זו תהיה לידה חמישית , ואני כבר מתה לראות אותו...

amitya

New member
יאללה, מצטרפת.. תל"מ 24.4

סקירה שניה והעמסת סוכר - עדיין לא.. (קבעתי סקירה שניה לתחילת ינואר אז יש עוד קצת זמן)
עכשיו בהחלט הגעתי אל המנוחה והנחלה.. הבחילות והתחושות המגעילות התחלפו להן בתחושות חמודות של הגברבר שלי שמודיע שהוא נמצא (מאוד מרגש בהריון ראשון!!).
האמת שאני מודה שאני לא ממש סובלת מטמטמת, אבל יכול להיות שגם זה עוד יגיע... ומחר אנחנו הולכים לראות עם אימא שלי ארון לחדר הילדים ואולי על הדרך גם נעבור באיזו חנות ונסתכל קצת על עוד דברים (בעיקר עגלות, שזה ממש מסקרן אותי!).. :)

אם אתם הולכים לראות ארון

במקומו שהם רשת אז אשמח אם תדווחי על מחירים!
ואכן אין על התחושת נוכחות מהעוברים!
במיוחד אחרי שביקשתי מהנסיך שלי אתמול בבוקר איך שהתעוררתי שיגיד לאמא בוקר טוב והוא ישר ענה לי!

אושמי 5

New member
איזה כיף תל"מ 4.4.13 חודש שישי זה רץ לי

עשיתי כבר סקירה שניה ביום שישי והיה ממש כיף , וזה אף פעם לא משעמם (הריון רביעי)
את העמסת סוכר עוד לא עשיתי כי אני צריכה לעשות ישר את ה100 אז אני עושה בשבוע הבא - כמה כיף לי
ההריון עובר סבבה אני מאוד אוהבת להיות בהריון חוץ מכמה קשיים זניחים של כאבי גב ועייפות וורידים במקומות שלא צריכים להיות :)
אויש טמטמת הריון שלי - אני לא מצליחה לשמור סוד בהריון הזה וזה יוצא לי מהפה ואני בשוק מעצמי למשל בתחילת ההריון רק אחותי ובעלי ידעו על ההריון והייתי אצל רוםא והייתי אמורה לעבור צילום ולא יכולתי לעשות בגלל ההריון אז אבא שלי שאל לתוצאות הבדיקה אז אמרתי שבעקרון הכל בסדר אבל אי אפשר לצלם בגלל ההריון אז אבא שלי הסתכל עלי בשוק ואני הסתכלתי על אחותי בשוק שזה יצא לי מהפה.
הקינון עוד לא כאן אבל הוא יבוא אני לא דואגת
המשך הריון קל וכיף לכולן

אפשר גם תל״מ 31/03/13

אבל מאוד מקווה להגיע לאפריל וגם לא נראה לי ללדת בערב חג שני של פסח רוצה שיעבור החג ואז....
סקירה עשיתי וקיבלתי את הבוק שלו הרופא לא קימצן בתמונות

סוכר כבר צריכה לעשות ודוחה (שבוע 24 אז יש זמן) וגם רוצה ישר לעשות את הבדיקה כדי לדעת אם אני צריכה אנטי d. ואז הזריקה וזהו...

ההריון לא משהו הפעם כבר מעל חדשיים בבית ועד סוף ההריון בעיות גב בנוסף התקבצויות שרירים וכוי וכמובן לא לשכוח את שלושת החוגגים את חופשת החנוכה שכבר רואים את הסוף

טמטמת .....כשאזכר

קינון מתחילה לחשוב על צביעת הבית ועל כל הציוד שיצטרך הרכש החדש כי מסרתי את הכל מהגדולים חוץ מהעגלות אבל ממש בא לי על חדשה אבל מה זה המחירים האלו הרכב שלנו לא עולה כמו העגלות...

sharlulu

New member
תל"מ 20.4

שבוע 21
סקירה שניה בשבוע הבא, מחכה לזה בקוצר רוח
עדיין לא קיבלתי הפניה לסוכר
הגעתי עכשיו לשלב הצרבות והן ממש ממש מבאסות
חוץ מזה, הכל די טוב, טפו טפו, קצת כאבי גב לפעמים, וגם תחושת עומס בבטן, אחרי האוכל, כאילו אין מקום לנשום
אני כבר מכורה לתזוזות של הקטנטנציק, וכשאני לא מרגישה אותו כמה שעות זה מעציב קצת, ואז כשהוא פתאום זז, זה ממש משמח
מתה מתה מתה כבר לקנות עגלה
לשמחתי הרבה, את כל הדברים האחרים כנראה נקבל, אבל החלטתי להכניס את כל הריהוט רק ממש קרוב ללידה
לגבי טמטמת, אעדכן אם אתקל במשהו

sharlulu

New member
דרך אגב

מישהי כבר נרשמה לקורס הכנה ללידה?
ממליצות על משהו ספציפי?

למעלה