Nחמן

New member
אנא ממך!

לפני שאתה מתלהם, בדוק היטב. בתורה כתוב: "ואת זכר לא תשכב משכבי אשה". לא כתוב, שאסור להיות הומו, כי הנטייה איננה רצונית בהכרח.
לשם כך אינני זקוק לויקיפדיה.

אם יקום אדם, שיכנה עצמו דתי, ויאמר, שמותר לרצוח הומואים, אזיי דע לך, שאם יעשה זאת בגלוי בפני שני עדים והתראה, עונשו יהיה מוות מן התורה.

מה אתה צריך עוד? להפסיק עם הגזענות ועם שנאת החינם. תופתע לדעת, שהחברה הדתית של היום סובלנית הרבה יותר כלפי השונה. עוד יש מה לתקן והרבה, אבל בוא נסתכל גם על חצי הכוס המלאה ונקווה, שגם החצי השני תתמלא במהרה.

Apikachu L

New member
למה אתה כותב אל אורלד בלשון זכר?

אגב, לא חסרים אנשים דתיים שאומרים, וקוראים לרצח להט"ב. אני יכול לתת לך שמות בלי בעיה, אבל הם עדיין חיים, נושמים ומקבלים תקציב מהעיריה.

ההתקדמות בחברה הדתית כרגע כלפי להט"ב היא הכרה בזה שיש כאלו, לעומת התעלמות. לא יודע, לאור ההתעללות בחמורים שהייתה בירושלים לפני כמה זמן - קשה לי לומר.
אנחנו כולנו מקוותים שהכוס הריקה תתמלא, אבל אני לא מתכוון לשבח אף אחד על זה שהוא קצת יותר סובלני. טוב שהוא מסתבלן, אבל שימשיך בתהליך.

Nחמן

New member
מצטער אם שמתי לב למין

אין כוונה לזלזל חלילה.

בהמשך דבריך אינני מכיר כאלה. לו הייתי יודע על כך, לא הייתי מהסס להתלונן במשטרה. לא מעניין אותי דתי או חילוני. חוק או חוק וקריאה לרצח היא עבירה של הסתה. מעבר לכך מי שרוצח ראש ממשלה או להט"ב איננו דתי אלא רוצח הוא יכול להתפלל 30 פעם ביום א בח יישאר רוצח.

לגבי החמורים אומר לך קצת בהומור: יש עם הדומה לחמור. מבלי לפגוע באיש עצם השימוש בחמורים להבעת התנגדות למצעד הגאווה היא מעשה חמוֹר (שים לב לניקוד). גם אני מתנגד למצעד, ואינני מתבייש להביע זאת בפומבי, אולם חלילה לי מלזלזל בכבודם של אלה שחושבים אחרת ממני.

מה הבעייה בסיפא? למה צריך לשבח? זה כל כך טבעי עד שאינני מבין, כיצד אפשר אחרת.

orald

New member
אני אישה, חבר יקר. לשון נקבה היא הראויה כאן.

אז תודה רבה, מותר לנו לחשוק בבני מיננו, אך לא לפעול על פי זאת?

מי שמך לשופט לדון אותנו למיתה על סמך מין אנאלי? מי אתה ומה לך שתבוא להטיף לנו על היותם של בני ישראל רחמנים בני רחמנים כשהם מחזיקים באמונה שדבר אלוהים חיים הוא לטבוח בזכרים שקיימו מין אנאלי עם זכרים אחרים?
אז תודה שהשארת לנו את מתת האהבה והתשוקה, וגזלת מאיתנו רק את הגשמתה. מודים אנו לך מקרב לב שלא מינית עדיין נוגשים לענותנו בחטא מחשבתנו.
שנאמר: האח/ל הגדול צופה!

Nחמן

New member
ראשית - התנצלותי

כבר הקדמתי בתגובה אחרת.

עכשיו יקירתי, תביני. ישנם חוקים דתיים שמעוגנים בספר שהוא רב המכר הגדול בעולם - ספר התנ"ך. אני לא כתבתי אותו אולם אני מאמין בו. יש, להבדיל, גם את חוקי המדינה שעלינו לציית להם, אם נרצה או לא נרצה. הוויכוח שלך איננו איתי אלא עם התורה. לכן איני יכול להשיב במקום התורה.

שנית - מי שמני לשופט? איפה קראת בהודעתי דבר זה? אף פעם לא הייתי שופט וגם אינני רוצה להיות. משום מה הבנת מדבריי מצב היפוטטי שיכול היה להיות קיים לפני מאות בשנים, כאשר הייתה קיימת סנהדרין שהייתה זרועו השיפוטית של המלך ועליה היה לבצע את מה שכתוב בתורה. למרות העונש החמור מתברר, שגם לסנהדרין ניתן פתח הצלה להימנע מעונש מוות מחמת חסר כלשהו בעדות והסנהדרין בהייתה מנצלת זאת היטב למרות החשש, שגם רוצחים עלולים להימלט מעונש ראוי. עם זאת כיוון שתנאי יסודי לגזר דין היה חקירה מצד הסנהדרין עצמה ודרישה למצוא כל נקודת זכות אפשרית, הסנהדרין ניצלו זאת היטב כדי שלא ייקראו סנהדרין חובלנית.
חוץ מזה את כותבת בהמשך לא לעניין. לא קשור לרחמנות. גם אם מישהו חוטא על פי דין תורה, אין לשום אדם זכות להרוג אותו ללא משפט. תקראי שוב את דבריי הראשונים ולא תמצאי שינוי בינם לבין האמור כאן. זאת עלילה לומר דברים כאלו על כלל ישראל. לצערנו יש מטורפים בכל מקום ואחד מהם הוא הרוצח הנפשע, שאני מאחל לו, שייתפס במהרה ויבוא על עונשו כחוק.
אני מבין, שיש לך בעייה עם האמונה אבל כיוון שאין זהנ ממטרות הפורום, חבל לגלוש לנושא כאן. רק חשוב שתדעי, שאין סתירה בין אמונה לבין אהבה וגם אדם מאמין יכול לממש את אהבתו בדברים מותרים. ואנא ממך! הפסיקי את כל ה"עליהום". אם את רואה בציבור הדתי אויב, אזיי באמת יש לך בעייה קשה. אם ההבדל הוא רק בהשקפה, אפשר למצוא בנקל, שהמשותף רב על המפריד.
מקווה שנרגעת.

Apikachu L

New member

משהו כמו 5 ימים אחרי, שמו את ההודעה הנ"ל במקודמים.
נקפיץ.

למעלה