Apikachu L

New member
מקווה? מה עוד אני יכול לעשות?

זה לא שאני יכול לתרום למשטרה כסף בנוגע לפתרון הפרשה - הם לא מקבלים תרומות. המעט שאני יכול לנסות לעשות זה לעזור לשפר את המצב וההסברה בנוגע לקהילת הלהט"ב כדי שדברים כאלו לא יחזרו.

לא הבנתי את ההקשר של שאר ההודעה שלך.

Nחמן

New member
לא התכוונתי לתקוף את דבריך

אלא לחזק אותם.
מסכים בהחלט עם דבריך בסיפא ומה שאני ביקשתי לומר זה הרבה מעבר לתקווה. כולנו צריכים לדרוש מהמשטרה להמשיך לפעול במישור המודיעיני ולא להרפות עד שייתפס הרוצח ויבוא על עונשו.

orald

New member
אוי כן, כי קשה לנו להבין שהכוונה לנטייה עצמה.

כי מה אלוהים היקר יצווה, שכל מי שנמשך בסתר ליבו לבני מינו מות ימות? ואיך בדיוק יאכפו את זה, ע"י הקמת משטרת הטלפתים?
ברור שהכוונה היא לפן החיצוני והברור של הנטייה, קרי, מימושה.

נמאס מדוסים שמנסים לתרץ את אמונתם בדת רצחנית, פרימיטיבית, מיזוגניסטית ואולי החשוב מכל, דמיונית.

מאחר ואני לא חושבת שדתיים מבינים אל כלשהו

גם אני לא מתכוונת לנסות ולפרש את כוונתו, לכאורה. קל וחומר כשאני לא מאמינה בו. אני חושבת שאני מעדיפה אנשים שמפרשים את הדת שלהם כסובלנית יותר לאנשים ופחות לאקט, מאשר שמפרשים את דתם כרצחנית, בכל מקרה.

orald

New member
אני לא מתייחסת לכוונה של "אל" כלשהו.

וזאת מהסיבה הפשוטה שאין כזה. עכשיו, גם אם נדמיין לעצמנו שיש, עדיין ברור לכל בר/ת דעת שכל כתבי ה"קודש" השונים נכתבו בידי אדם(ולא אדם ממש נפלא ברוב המקרים).

התנ"ך, שעליו רוב הויכוחים התיאולוגיים בישראל נסובים, הוא טקסט רצחני, פרימיטיבי, מלא שנאת נשים/זרים/להט"בים ושאר ירקות.
הציוויים שם ברורים לכל. הכוונה ב"תהרגו כל מי ששוכב עם בן מינו" ברורה. הכוונה ב"תהרגו כל מי שלובש בגדים של מגדר אחר" ברורה.
הניסיון להתייחס לזה בצורה חדשנית וסובלנית היא מגוחכת.

ועל אלו שמנסים ליישב את האמונה באל היהודי והתנ"ך שלו עם דעות ליברליות נאמר: טובל ושרץ בידו.

טובל ושרץ בידו...

מתייחס לאדם אשר מנסה לתקן את דרכיו אבל ממשיך לעשות דברים רעים.
אני לא חושבת שהאמונה במשהו בפני עצמה היא דבר רע. ועל כן, אם מישהו מנסה ליישב אותה עם דברים חיוביים ולהיות אדם חיובי - ואני מכירה אנשים כאלו - ובכן, לדעתי זה די הזוי ביחס לדת היהודית, אבל אני לא חושבת שזה פסול לכשלעצמו. אדם הוא לא אוטמטית רע אם הוא מנסה ליישב מעשים טובים עם דת מעאפנה. יכולים להיות לזה הרבה סיבות, כמו למשל הדרך בה הוא גדל או ההשפעה של משפחתו. ובהרבה מקרים זה גם יכול להיות הצעד הראשון למשהו אחר.

orald

New member
כאילו, אני נאצית, אבל זה בסבבה ואני אדם טוב.

דווקא כל החברים הכי טובים שלי יהודים/להט"בים.

נאצית? כיצד אני מעזה להשוות את היהדות הקדושה לנאציזם(או בשם השני: "גודווין והקבר המסתובב")?

*גזענות ו"עם נבחר"? יש.
*ציות ללא פקפוק לצו השליט העליון התורן? יש.
*שוביניזם, מיזוגניה ויחס כללי לאישה כנחותה וכמיועדת להרבעה תוך ציות ללא עוררין לבעלה? יש.
*שנאת להט"ב? יש.
*מצווה מפורשת על השמדת עם? יש.
דיני מלחמה שמעודדים רצח עם, עבדות ואונס שבויות מלחמה? יש.
*כיבוש שטח של "ארץ נבחרת" לצורך "מרחב מחיה" וסילוק שאר העמים מתוכה? יש.

אני בטוחה שאפשר למצוא עוד כל מיני מקבילות חמודות שכאלו.

Apikachu L

New member
לאנשים שגדלו בתוך זה קשה להתנתק בבת אחת

זה משהו שדורש חשיבה ויציאה מתוך מה שלמדו - וזה לא קל.

אכן, גדווין מתהפך בקברו.

orald

New member
ברור שהוא מת, אחרת הבדיחה נהרסת.

ואני לא אתן לו להרוס לי את הבדיחה!

אני גדלתי בלב האפל של כל זה, הלכתי לישיבה תיכונית עד כתה י"א ולמדתי כל בוקר 4-5 שעות גמרא, ישר אחרי תפילת השחרית.

אם אני יצאתי מזה והגעתי לעמדה הדי ברורה שלי בעניין אז כל אחד יכול לצאת, קל וחומר אם הם להט"ב כמוני.

להמשיך להאמין באמיתותו וקדושתו של טקסט מבולגן וחסר היגיון בן יותר מאלפיים שנה למרות שהוא אומר שאתה, כלהט"ב, צריך למות אם תממש את תשוקותיך? פטתיות. עליבות נפש. מנטליות של אישה מוכה.
לא!

ואני הייתי במערכת החינוך הזאת עד סוף התיכון,

ועדיין חושבת שלצמצם את כל הלהטבאקי"ות למין אנאלי זה צמצום מיותר.

orald

New member
מין אנאלי?

יש איסור לקרוסדרסרים/טרנסג'נדרים כי אסור ללבוש בגדי מין אחר.
במידה ומדובר בטראנסית שמעוניינת גם בגברים ומקיימת עימם יחסי מין אז שני האיסורים תקפים לגביה.

אני מניחה שאת בחורה סיסג'נדרית, אז לך אין שום איסור דאורייתא לקיים יחסי מין עם אישה, וברור שלא עם גבר, שלא לדבר על לבישת בגדי מין אחר(אלא אם את אוהבת חליפות משרד, ודאורייתא, במצב החברת-אופנתי הקיים, זה אסור...ואל תמציאי לי "אבל אלו חליפות משרדיות לנשים", אני לא מחפשת פה תירוצים) אז לא את שסובלת כאן.

אני ברת מיתה כי בהיותי זכר מלידה קיימתי יחסי מין אנאליים עם זכר אחר, וכי אני מתלבשת בבגדי נשים כחלק מהיותי טראנסית.

אז תודה על ההבנה וההבלגה של חלק מהציבור הדתי, אבל אני מעדיפה לבטל את החוזה שהוצא עלי בקרב הציבור הדתי מתוקף התנהגותי דלעיל.

זו תחרות מי סובל מהדת יותר?

כי כפי הנראה את צודקת. אז מה?

את לא צריכה להתחשב בדתיים, ואם תרצי לתלות מגשר קלטרבה את דגל הגאווה בענק אני הראשונה שתעזור לך עם זה (חלום ישן...). אבל את מדברת בכזו שנאה כלפיי דתיים באשר הם שנראה שלא נותר בך מקום לסובלנות כלפיהם בכלל. לומר "אני יצאתי אז כולם יכולים" זו אמירה מכלילה שמבטלת לחלוטין את ערכם של אנשים שקשה להם לעשות את זה. אני לא מנסה לסנגר על הדת, היא ממני והלאה. אבל אני בהחלט אתמוך באנשים שעושים צעד לכיוון הנכון. כן, אפילו אם הם מתעקשים לטעון שהם חלק מדת מיושנת עם אל לא קיים.

Apikachu L

New member
מבינה את עמדתך.

כאשר אומרים שלהכניס פין לפי טבעת של מישהו/י אחר/ת עם פין, וזה עוד שווה ללהדליק אש בשבת... אין לי אלא להגיב ב... הא?

orald

New member
ההשוואה היותר מתבקשת היא...

לגילוי עריות.

אז לזיין את אחותי(האונס דווקא לא חשוב ביהדות, את זה מותר כל עוד אני מתחתנת עם הקורבן אח"כ או משלמת לאבא שלה על הסחורה הפגומה) זה שווה ערך ללהתאהב בבחור ולקיים איתו יחסי מין אנאליים.

Apikachu L

New member
התכוונתי, מבחינת עונש

יש אפילו את האיסור הנ"ל על יחסי מין אנאלים פעמיים, לא? אחד בויקרא ואחד בדברים, אם זכרוני לא מטעני.

orald

New member
נדמה לי שכן.

מה שמוכיח שבני ישראל הצדיקים היו נושכי כריות ידועים לשימצה.

למעלה