זה מה שעושות לי ציפיות נמוכות
דמות הפרק: אני ארצה לחלק את הקטגוריה הזאת לארבעה חלקים שונים, ברשותכן: הראשונה שאני רוצה לציין היא כמובן
מארק. נו, זה ברור מאליו. אני יודעת שזה הדבר הכי נכון לעשות, להרוג אותו, אבל זה היה קשה, בכל זאת. וזה היה הדבר היחיד שבאמת עשה לי משהו בפרק הזה. כי מארק הוא היחיד שנשאר מארק, לאורך מערכות יחסים ולאורך עונות ולאורך קווי עלילה, ועכשיו גם הוא כבר לא שם. מלבדו, כי הוא היה נדרש, אני חושבת שהכי אהבתי לראות את
קאלי, ולא כי היא בכתה בהיסטריה כל הפרק (
) אלא כי היא הייתה הכי אמיתית שם. כי היא לא מתבכיינת על הPTSD שלה, והיא הולכת והיא מנתחת והיא חיה והיא יושבת שם כשהורגים לה את מארק מול העיניים. אז קאלי, כן, ואני מאוד מרוצה מהדמות שלה בינתיים. בהתאם, אני חושבת שאפשר לציין לטובה את העובדה שחיכיתי ל
דרק והוא לא מאוד אכזב אותי. היה צפוי שהוא לא יצליח לנתח אבל אני כבר מזמן לא מחפשת להיות מופתעת פה. דבר אחרון-
מרדית' היא נאצית (מדוזה?) חביבה יחסית, והיא לא הייתה בלתי נסבלת הפעם כמו בדרך כלל.
רגע השיא בפרק: לא יודעת, לא הרגשתי משהו שהיה השיא ממש. אולי הסצנה הראשונה של מר ואלכס בשדה תעופה.
קטע מפתיע: שאלכס נשאר. כלומר, היה לי ברור שבגלל אפריקה הוא ישאר ויעיף את השני, אבל לא יודעת, היה לי איזה משהו בי שחשב עדיין שכריסטינה תחזור לסיאטל והוא יסע להופקינס או משהו.
קטע מרגש: קאלי בוכה, בכל הסצנות שלא הכילו את אריזונה. כי האמנתי לה, במוות של מארק, ובסצנה עם אלכס... כנראה זו הסצנה האהובה עליי בפרק, כשהיא אומרת לו ללכת והוא נשאר. וגם- בשנייה הזאת שקלטתי שזה יהיה פרק מחווה למארק עם קטעים שלכאורה מהעבר, כשרואים אותם בחתונה של דרק ואדיסון... דאמ. וכשהוא אומר "לקסי גריי" וזה כזה "פאק יו שונדה ריימס".
המקרה הרפואי: האפי! מה נראה לכן? ברור שמארק.
קטע מצחיק: הסצנה בהתחלה הייתה הכי קרובה לזה, עם המתמחה החדשה (המעצבנת לחלוטין, יש לציין) ומר. או המראה המצער של אפריל בבגדים משובצים מחזיקה חזיר
קטע מעצבן(נו בטוח יהיה...): המון. אני אתחיל מ
אריזונה וקיומה הכללי והיותה עדיין דמות בסדרה. היה ברור מהרגע שכולם אמרו כמה הם מצטערים עליה שהיא לא מתה, אבל הייתה בי תקווה! הייתה בי תקווה, אלוהים ישמור! ואיך קאלי הייתה מסוגלת לנתח אותה בכלל? כזה
. עוד משהו שלא סבלתי היה
כריסטינה וכל קו העלילה שלה. מיניסוטה והשלג שהוא אובייסלי אפקטים גרועים והרופאים היותר מדי סידני האריס... פשוט היה משעמם, והיה ברור שניסה להצחיק ולא הצליח.
ציון בין 1-10: חמש וחצי, בשביל הקטעים של מארק, בשביל קאלי, בשביל החברות של מר וכריסטינה, בשביל המבט של דרק, ובשביל הדברים הקטנים האלה שעוד איכשהו, אני מקווה, עדיין שם.