האנטומיה של גריי עונה 9 פרק 1

האנטומיה של גריי עונה 9 פרק 1

יאאי!
הגענו לרגע!
לא משנה מאיזה טים אתם!
לא משנה אם אתם עדיין כועסים על הפינאלה!
התגעגעתם-זה בטוח!
אז צפייה מהנה לכולם, ולמי שצריך כיוונים לחפירה...

דמות הפרק:
רגע השיא בפרק:
קטע מפתיע:
קטע מרגש:
המקרה הרפואי:
קטע מצחיק:
קטע מעצבן(נו בטוח יהיה...):
ציון בין 1-10:
חפירה חופשית
צפייה וחפירה כיפיית!

lirazit007

New member
אריק דיין המשגע יתארח אצל אלן דג'נרס

יום רביעי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cordillia

New member
קצת מבאס, אבל בלי ספוילרים

איזה פרק מחורבן. לא ריגש אותי בשיט. והאמת? זה כבר אפילו לא מזיז לי. אף דמות לא נגעה בנפשי ושום סצנה לא המיסה את לבי. פשוט כלום.
אז זהו זה, נראה לי שהאנטומיה ואני גמרנו. בלי כעס או עצב. סתם, מתוך אדישות.
אולי עוד אצפה בעונה, או בחלק ממנה, אבל כבר לא מתוך ציפיה והתרגשות. את זה אני שומרת לסדרות אחרות, מרעננות וטובות יותר.
ובטח גם אבליח כאן בפורום מפעם לפעם, אבל גם כשלא, אתם יודעים איפה למצוא אותי

Cordillia

New member

באמת התבאסתי
.
אני כנראה אתן צ'אנס, אבל לא בטוח שזה יעזור.

אלישבע12

New member
אעעע

שתבינו שעצרתי באמצע הצפייה כדי לכתוב פה! אז-

ראיתי רק דקה וחצי ואני כבר מחייכת!
אני
אוהבת
את
מרדית
נ א צ ית!!!

יאי!

אלישבע12

New member
אז זו היתה הדקה וחצי הכי טובה בפרק

חפירה מבולגנת לפניך

קודם כל, די התאכזבתי, אבל עדין כיף שיש אנטומיה שוב.

למה כולם נראים לי כל כך זקנים ו/או מכוערים?
צ'יף וובר נראה זקן, אפילו דרק נראה זקן (אם כי זקן אטרקטיבי...), אייברי נראה זוועה עם השיער הזה, זה עושה לו אף ארוך,
מרדית' נראית זקנה ומכוערת.
רק אלכס נשאר שווה צפיה. וגם קאלי.

אני שונאת לראות את כריסטינה שם, רק אני חושבת שזה הולך להיות דומה לתקופה שלה עם האן?

שונאאאאאת את קו העלילה שלו ביילי
, למה שונדה? אוףףףףףףף

קאלי במצב חרא, בינתיים ממש לא אהבתי את המקום לשם זה הוביל אותה עם כל הבכי, כן אהבתי איך היא צועקת שלא יבהו בה... מעניין לאן זה יתפתח.

הפלאשבקים לעבר של מארק - לא אוהבת, סורי.
ואם מדברים על מארק - הוא היה נראה מ מ ש טוב! חבל שהוא מת, אבל באמת שכל סוף אחר היה גרוע בשבילו.

דרק - נראה קצת עייף וזקן, וממש אין לי כח שיחזרו על דרמת היד המנומללת(?) של ברק.

אפריל ואואן - סירייסלי? הוא טס כדי להחזיר אותה? דווקא ממש התאימו לה החווה והחזיר והבנדנה!

רופא הילדים החדש לא מוצא חן בעיני, למה? ככה!

המתמחים החדשים - קודם כל, לאן העלמתם את הקודמים? ולאן נעלמה ההיררכיה של מתמחה - מתמחה בכיר (רזידנט) - רופא מומחה (אטנדינג)?
ולמה נראה לי שהמתמחה הזו (וילסון?) הולכת לקבל הרבה מדי זמן מסך על חשבון הדמויות הישנות?

לסיכום:
מקווה לראות שיפור בהמשך, שיביאו הרבה רגעים של מרדית' נאצית / מונסטר / וואטאבר, להחזיר לנו את ביילי דחוף! ולחלץ את כריסטינה מהמקום הנורא הזה!

עד כאן בינתיים

yaelsn

New member

התספורת של אייברי באמת מזעזעת

ואני גם לא הבנתי איך זה שפתאום מרדית' וביילי עובדות ישירות מול האינטרנס... איפה כל ה"שכבה" של לקסי?
אולי עכשיו כשאפריל חוזרת היא תחזור בתור צ'יף רזידנט ותעבוד מול המתמחים החדשים

pennylane11

New member
זה מה שעושות לי ציפיות נמוכות

דמות הפרק: אני ארצה לחלק את הקטגוריה הזאת לארבעה חלקים שונים, ברשותכן: הראשונה שאני רוצה לציין היא כמובן מארק. נו, זה ברור מאליו. אני יודעת שזה הדבר הכי נכון לעשות, להרוג אותו, אבל זה היה קשה, בכל זאת. וזה היה הדבר היחיד שבאמת עשה לי משהו בפרק הזה. כי מארק הוא היחיד שנשאר מארק, לאורך מערכות יחסים ולאורך עונות ולאורך קווי עלילה, ועכשיו גם הוא כבר לא שם. מלבדו, כי הוא היה נדרש, אני חושבת שהכי אהבתי לראות את קאלי, ולא כי היא בכתה בהיסטריה כל הפרק (
) אלא כי היא הייתה הכי אמיתית שם. כי היא לא מתבכיינת על הPTSD שלה, והיא הולכת והיא מנתחת והיא חיה והיא יושבת שם כשהורגים לה את מארק מול העיניים. אז קאלי, כן, ואני מאוד מרוצה מהדמות שלה בינתיים. בהתאם, אני חושבת שאפשר לציין לטובה את העובדה שחיכיתי לדרק והוא לא מאוד אכזב אותי. היה צפוי שהוא לא יצליח לנתח אבל אני כבר מזמן לא מחפשת להיות מופתעת פה. דבר אחרון- מרדית' היא נאצית (מדוזה?) חביבה יחסית, והיא לא הייתה בלתי נסבלת הפעם כמו בדרך כלל.
רגע השיא בפרק: לא יודעת, לא הרגשתי משהו שהיה השיא ממש. אולי הסצנה הראשונה של מר ואלכס בשדה תעופה.
קטע מפתיע: שאלכס נשאר. כלומר, היה לי ברור שבגלל אפריקה הוא ישאר ויעיף את השני, אבל לא יודעת, היה לי איזה משהו בי שחשב עדיין שכריסטינה תחזור לסיאטל והוא יסע להופקינס או משהו.
קטע מרגש: קאלי בוכה, בכל הסצנות שלא הכילו את אריזונה. כי האמנתי לה, במוות של מארק, ובסצנה עם אלכס... כנראה זו הסצנה האהובה עליי בפרק, כשהיא אומרת לו ללכת והוא נשאר. וגם- בשנייה הזאת שקלטתי שזה יהיה פרק מחווה למארק עם קטעים שלכאורה מהעבר, כשרואים אותם בחתונה של דרק ואדיסון... דאמ. וכשהוא אומר "לקסי גריי" וזה כזה "פאק יו שונדה ריימס".
המקרה הרפואי: האפי! מה נראה לכן? ברור שמארק.
קטע מצחיק: הסצנה בהתחלה הייתה הכי קרובה לזה, עם המתמחה החדשה (המעצבנת לחלוטין, יש לציין) ומר. או המראה המצער של אפריל בבגדים משובצים מחזיקה חזיר

קטע מעצבן(נו בטוח יהיה...): המון. אני אתחיל מאריזונה וקיומה הכללי והיותה עדיין דמות בסדרה. היה ברור מהרגע שכולם אמרו כמה הם מצטערים עליה שהיא לא מתה, אבל הייתה בי תקווה! הייתה בי תקווה, אלוהים ישמור! ואיך קאלי הייתה מסוגלת לנתח אותה בכלל? כזה
. עוד משהו שלא סבלתי היה כריסטינה וכל קו העלילה שלה. מיניסוטה והשלג שהוא אובייסלי אפקטים גרועים והרופאים היותר מדי סידני האריס... פשוט היה משעמם, והיה ברור שניסה להצחיק ולא הצליח.
ציון בין 1-10: חמש וחצי, בשביל הקטעים של מארק, בשביל קאלי, בשביל החברות של מר וכריסטינה, בשביל המבט של דרק, ובשביל הדברים הקטנים האלה שעוד איכשהו, אני מקווה, עדיין שם.

ellendili

New member
טוב אז הפרק בידי...

יותר נכון על דיסק און קי. ואני תכף יוצאת לפגוש את סנדרה בבית קפה ולצפות בו יחד! *יאיי!*
אז לא משנה כמה הוא יהיה גרוע, הוא בטוח ייראה טוב יותר בחברה כזאת

עדכונים בהמשך!

אלישבע12

New member
תיהנו! הכי כיף לצפות עם עוד מישהו

לצערי 2 הפרטנריות שלי לאנטומיה לא רלוונטיות לצפיה משותפת,
האחת נטשה בתחילת עונה 7,
והשניה רק בתחילת עונה 3 עכשיו.

yaelsn

New member
חחחחח אתן לא נורמליות

תבו בבית קפה ותבכו מול כל האנשים?

yaelsn

New member
אוקיי, מהההה?????

איכסה של פרק

מארק מת

ביילי לא נאצית

אואן מחזיר את אפריל הסתומה

כריסטינה סובלת במקום החדש

אלכס מוותר על הזדמנות חייו

ואריזונה אהובתי איבדה את כל שמחת החיים

אוףףףףףף

דמות הפרק: מרדית' נאצית!
רגע השיא בפרק: מרדית' נאצית!
קטע מפתיע: מרדית' נאצית!
קטע מרגש: אלכס חוזר והשיחה היפה שלו עם מר' וכריסטינה. נאייברי (אני היחידה כאן שמחבבת אותו?) מדבר עם מארק ומתייעץ איתו, ובסוף הוא מחליט שהגיע הזמן לפרק את הplastics possi

המקרה הרפואי: מארק?
קטע מצחיק: כלום... גם שכניסו להצחיק עם ביילי ובן זה לא הכי עבד
קטע מעצבן(נו בטוח יהיה...): רוב הפרק

ואיך זה שלא היה שום איזכור ללקסי? למה לא ראינו הלוויה? אזכרה? פינת הוקרה בבית החולים?

לפחות אהבתי את המתמחה החדשה...

yaelsn

New member
מלא שגיאות כתיב... זה מההתרגשות

מקווה שתבינו בכל זאת

היה איזכור ללקסי אבל מה עם טדי?

ממש ממש קטן אבל - שאלכס אומר לאייבורי שהוא לא זיין מאז לקסי (נו...הוא לא יודע עליו ועל אובדן הבתולים של אפריל (אגב, החלק שאוון החזיר את אפריל היה הקטע שאני כבר לא יכלתי והתחלתי לבכות, דווקא מהתרגשות. נו באמת, אבדנו כ"כ הרבה דמויות!!!! איך אפשר עוד אחת?)

נ.ב - איפה לעזאזל טדי??

למעלה