האנטומיה של גריי עונה 9 פרק 1

נכון ועדיין...

חצי מהסגל מת/יצא מב"ח, לא יכלו לתת לה כמה דקות פרידה? בלעע אפילו לא אמרו מי האחראי החדש של הלב שיעבוד עם כריסטינה.
עוד 3 פרקים כריסטינה חוזרת לסיאטל גרייס (כי ב"ח החדש הוא לא הסגנון שלה) וגם אז זה לא יהיה אותו הדבר

yaelsn

New member
ועוד דבר

אני יודעת שזה יותר מדי לבקש דברים כאלה משונדה, אבל בחייאת...

מארק מת ואת לא מביאה את הבת שלו להיפרד?
ומה עם אדיסון? איך זה שאף אחד לא מעדכן אותה ואת סאם? גם הם היו חברים של מארק...

הבנו שהוחלט להפריד בין הסדרות אבל יש עלילות שפשוט דורשות קרוס אובר או ביקור של דמויות מהעבר...

ואיפה המשפחה של לקסי בכל הסיפור הזה?
באחד הפרקים (עוד לפני שהיא הגיעה) פגשנו עוד אחות שלה ושל מר'... לא הגיוני שהיא תגיע?

אולי כשיתייחסו למוות של לקסי בצורה רצינית נראה מישהו מהאנשים האלה מגיע לביקור

פגית

New member

מארק-
לגבי אדי, רציתי לראות אותה. לגבי סאם, ממש לא, הם לא היו חברים כאלה קרובים. הבת של סלאון לא באמת היתה הבת שלו, היא הכירה אותו בגיל 19-20 והוא לא גידל אותה, דווקא נראה לי מאוד הגיוני שהיא לא באה.

לקסי-
הפרק הוא חודש אחרי, ולכן, מאוד יכול להיות שהאחיות כן באו לבקר ולהיפרד, הורים הרי אין....

yaelsn

New member
גם לי לא כזה אכפת מסם

אני לא סובלת את רוב הדמויות במרפאה
אבל סתם בשביל שיהיה קצת היגיון... סאם ואדי חייבים להתעדכן במוות של מארק. ואם זה לא בקרוס אובר אז לפחות שידברו על זה בפרק הבא של מרפאה...

ולגבי סלואן סלואן - אז מה אם הם לא הכירו. גם מר' ואבא שלה לא ממש הכירו והיא תרמה לו כבד...

נראהלי שעוד נראה...

בפרק הבא...
סתם הרגשה...
ולגבי שונדה... למה להביא את הבת שלה למצב כזה?
אבל איפה סלואן סלואן .. ?

דקלה34

New member
לאנטומיה ולמרפאה

ראיתי פרומו לפרק 2 של מרפאה פרטית ולפי מה שאני מבינה מספרים שמה לאדיסון על מארק
בסוף הפרומו היא מקבלת טלפון, אומרת OMG ומתחילה לבכות והיא עם סם אז זה הדבר היחיד שעולה לי לראש....
אלא אם כן אני טועה כמובן...

עדושית

New member
אני רק רוצה להגיד,

שאני שונאת את שונדה ריימס.

אפילו הקטעים של מארק לא באמת הצליחו לרגש אותי

לא יודעת אם אני אמשיך לצפות.

Cordillia

New member
מרגישה בדיוק כמוך

וזה מבאס, כי באמת רציתי להנות מהעונה הזאת. טוב, לפחות נשארו קאסל ודאונטון אבי להנות מהם

פגית

New member
טוב, אז הכנתי קפה וצפיתי.

ודווקא אהבתי, לא כמו פעם, אבל יש הרגשה של שיפור.

מארק-אווי מארק, ידעתי שזה יקרה, אבל זה היה לי עצוב מאוד, חיכיתי לראות את אדי נכנסת לשבת עם כולם..

אריזונה- היא לא מפריעה לי בקיומה, אני שמחה שהיא לא מתה, אחרת קאלי היתה באמת שבר כלי ואני מקווה שהיא תשתקם, באמת למען סופיה.

מר-אני חושבת שזה טוב שהיא מגלמת את האטנדינג הקשה, הלא חביב והמפחיד, זה מתאים לה, זה מראה בגרות וזה מראה את מה שכולם חשבו עליה תמיד, כמו שאיזי אמרה, כשאת נכנסת לחדר את נראת כמו אטנדיניג ואני כאחות, היא תמיד היתה כזו וזה כייף לראות אותה מתפתחת. שלא נדבר על זה שכייף לראות שהם נשארו בסיאטל.

אלכס- היה לי ברור שהוא נשאר, מר היא המשפחה היחידה שנשארה לו....

דרק- היד והניתוח עשו לי פלאשבק לברק..... מסכן, הלוואי ויחזור לנתח. והאימרה של ההתחלה, פרייסלס!

קפנר- מה? למה? אויי נו למי אכפת.

לא מרגש אבל לא מספידה...

אז עצוב להיפרד ממארק
באמת שציפתי שאדיסון תכנס בסערה לחדר שלו
התבאסתי בשביל כרסטינה
לגמרי מתאים למר התפקיד החדש
נקרעתי לראות את קפנר בלבוש חווה גוררת חזיר
קראב לא הפתיע אבל זה שימח אותי..
קטע מעצבן .. אריזונה כאילו תתמודדי קאלי סביר להניח לא נהנהתה לכרות לך את הרגל ... הייתי מחליפה.. הורגת אותה ומשאירה את מארק הוא הורס אותי עם החיוך שלו והטיפשות המבריקה שלו...

אז אומנם הרבה מספידים את הסדרה אבל אני אוהבת אותה גם שהיא צפויה או מפגרת ... {כל עוד לא יעשו פרק מחזמר נוסף אני רואה!!!}

pennylane11

New member
מעליי~

הגעתי לרמה שאני יושבת וקוראת את כל ההודעות בשרשור הזה לבדוק מה ספוילרי ומה לא.
אנשים, אין לכם מושג כמה מבאס זה לקרוא ספוילר, ועוד כאלה ספוילרים גדולים, לסדרה שאכפת לך ממנה.
בבקשה, תקפידו לסמן. זה באמת חשוב.

gal255

New member
כמה דברים

- מרדית' היא הלב של הסדרה זאת. לא משנה מה תגידו. כל הקטעים איתה היו מצויינים בלי יוצא מן הכלל. במיוחד הסצנה עם אלכס. הסצנה הכי טובה של הפרק. הם נראים יותר קרובים מאי פעם ואני אוהבת את זה.
- הקטעים עם מארק מאוד ריגשו אותי. ידעתי שזה יקרה, ולא ציפיתי להיות מופתעת. אבל הפלאשבקים תפסו אותי לא מוכנה והם לגמרי עשו את העבודה. מה שגרם לי כמעט לדמוע לא היו דרק וקאלי שאיבדו את החבר הכי טוב שלהם, לא סיפור האהבה של מארק ולקסי. אלא מארק סלואן. הפלאשבקים שניסו לייצג את המהות של מארק בתור חבר, אבא, מאהב הם אלו שהדגישו את החור שיהיה בלעדיו. בדר"כ כשדמויות מתות, מה שמעציב אותי זה הפרידה שלהן מהדמויות הקרובות אליהן. פה מה שהעציב אותי, הייתה הפרידה שלו מהאנטומיה. ממני כצופה. ואני אתגעגע אליו מאוד כדמות בסדרה לא כחבר לדרק/קאלי, אבא לסופיה וכו'....
- ממש ממש ממש אהבתי את אואן הפרק. בדר"כ אני לא יכולה לסבול אותו. אבל הפעם קרה ההפך. הוא היה כזה מרוחק מהכל, ובו בזמן יכולת לראות שהוא קרוב. אהבתי מאוד מאוד את השיחה שלו עם המתמחה. אני ממש לא רוצה שיהיה בינהם איזשהו סיפור. פשוט הצ'יף שנוזף במתמחה. לא יותר. אני עדיין חושבת שלו ולכריסטינה עדיף להיות רחוק אחד מהשני. אבל כשראיתי אותו עולה לטיסה, ממש רציתי שהוא יגיע לכריסטינה. ואז הוא הגיע לאפריל, וכל האהבה שהרגשתי כלפיו התפוגגה.
- אני ממש ממש רוצה לראות מה יקרה עם דרק. זו פעם נדירה בה אנחנו רואים את דרק מתמודד עם החולשות של עצמו. אולי סוף סוף הם ישתמשו בכישרון של פטריק דמפסי למשהו מועיל. אני חושבת שזה די שונה מעלילה שהייתה לברק. כי בניגוד אליו, שבילה את הזמן בלשקר לעצמו, דרק מתמודד עם האמת. יש לזה פוטנציאל עצום שבטח, לא יממש את עצמו.
- BCB קרע אותי מצחוק. ממש צחקתי בכל רם. פשוט כי יוצרי הסדרה ביטאו במילים את מה שאני מרגישה כבר מעונה 6. ביילי נהפכה לבוטי-קאל ביילי. זה ממש הצחיק אותי, פשוט כי זה נכון. הם הרסו את ביילי, לקחו את כל מה שהיה מעניין, מסקרן, וטוב בביילי וזרקו את זה לפח. הכינוי החדש שלה, הוא לדעתי בעצם הכרה של הכותבים בזוועה שנהייתה הדמות שלה. ולפחות עכשיו הם כותבים אותה ככה מתוך מודעות עצמית. ואולי מעכשיו זה יהיה מבדר קצת יותר, ובר צפייה.
- עוד משהו שממש אהבתי הייתה הסצנה של קאלי ואלכס. אני אוהבת את מערכת היחסים בין השניים. היא תמיד הייתה כזו מתחת לראדר. אבל תמיד מסקרנת.
- משום מה, התרגשתי גם מהסצנות של ג'קסון ומארק. מה שעשו עם שני אלה בעונה הקודמת היה אחת הסיבות שאהבתי את עונה 8. והיה נחמד לראות את ההשפעה שיש לזה על ג'קסון. ממש חיבבתי אותו הפרק. אבל נראה לי שזה יעבור לי כשאפריל תחזור.
- סמאשששששששששששששששששששששששששששששש! איזה כיף לראות אותו על המסך שלי! רק שיתנו לו לעשות יותר דברים מאשר להיות המתמחה הבלתי נראה של ביילי.

- קאלי ואריזונה מעייפות אותי בתור זוג. אהבתי את קאלי ממש הפרק וממש חיכיתי לראות מה יקרה לאריזונה. אבל אז כשראינו מה קרה לאריזונה זה היה כזה.. כבד מדי. לא יודעת להסביר. הן מעייפות אותי כשהן ביחד. אני מעדיפה אותן בעניינים אינדיבידואלים. המחסור של אריזונה ברגל זה משהו תמידי שאי אפשר לפתור אותו בשניים וחצי פרקים. אז כדאי להם להתמודד עם זה כמו שצריך. אני אשמח אם היא תחזור לבית החולים איכשהו, כי אם היא לא תחזור, אין כל כך טעם לראות אותה כל כך הרבה.
- כריסטינה במאיו היה די משעמם. ואני מחשיבה את עצמי לחסידת כריסטינה גדולה. אני מקווה שיש לזה איזשהי פואנטה חוץ מ"כריסטינה, את צריכה להיות יותר חברותית!" שראינו כבר באלף וריאציות שונות לאורך הסדרה.

בקיצור. נראה לי שאת הרוב אהבתי.

00נטע00

New member
אוי...

אוי. איזה פרק עצוב..
כאילו כל הפרק היה שזור בעצב עם נקודות קטנות של חצי חיוך..
מרידת הנאצית זה מעולה, פשוט מעולה! ובאופן מפתיע גם זה שביילי כבר לא נאצית היה ממש טוב ומשעשע
דרק כל כך כל כך מסכן, אוף! מסכן שלנו.. וקיילי. תאמת בכלל לא חשבתי על קיילי אבל היא ומרידת מתחרות על מי איבד יותר מההתרסקות..הקטע שהיא בכתה בחדר..
.. ואריזונה

והם היו שבוע באי?!?! מה לעזעזל!? יהיה מעניין לראות את זה.. אלכס ממש הכעיס אותי בשדה תעופה..אבל כשהוא חזר לבר הוא פיצה על זה קצת..מצד אחד באסה שהוא לא הולך להופקינס, מצד שני זה היה ברור..(במיוחד מהרגע שהיה איום על התוכנית מאפריקה..) וכיף שהוא ישאר..ושמרידת לא תהיה לבד..כאילו באמת הכל כבר שונה..כולם עייפים ומרוטים וזקנים ומסכנים..

אין ספק אבל שהקטעים הכי משעשעים היו כריסטינה! כשהיא יצאה עם הכובע אסקימואי נקרעתי מצחוק..חח זה היה מעולה!
, בכלל כל עניין ה"טים" ובלי סופרסטאר והדיבורים והאיטיות..חח חזק! תפור על כריסטינה ויחזיר אותה בטוח מהר אלינו..גם העניין הזה שכולם תקועים איפה שהם כי הם מפחדים לעלות על מטוס זה חזק..מסכנה מרידת, ממש ריחמתי עליה במטוס..

היה עצוב. וזה קצת הוריד מההתלהבות של הפרק הראשון כי במקום לשמוח ולהתרפק על הדמויות האהובות שלנו הם כל כך אומללים שזה הצליח לאמלל גם אותי..רציתי שדרק יחייך.. (יום נפלא להציל חיים..
)
וכל העניין של הלחזור אחורה ולעשות ספר זכרונות למארק היה קצת מעצבן..רציתי שהוא ימות במאבק..לא מקומה..אבל זה כן הצליח לרגש. אפילו כמעט בכיתי.

אופ..עצוב לי עליהם עכשיו..בא לי שיהיה להם טוב..שדרק יתאושש..שיהיה להם ..טוב..

למעלה