האנטומיה של גריי עונה 9 פרק 1

pennylane11

New member
זה בסדר, לא כועסים או משהו,

זה פשוט שצריך להקפיד על סימון בשביל לא להרוס לאנשים שעוד לא ראו, זה הכל

Oh Well...

טוב, כצפוי די השתעממתי. זהגם הרגיש כל כך ארוך כי שום דבר מעניין לא קרה.
הדבר שהכי הטריד אותי במהלך כל הפרק היה השיער של אייברי. מה זה הגוש ליפה הזה על הראש שלו??? שכחתי כמה אני מתעבת את אואן עד שהוא הופיע לראשונה בפרק.
ביילי הייתה מעצבנת ברמה שהתחשק לי להטביע אותה בים (אבל בוטי-קול-ביילי, פרייסלס!). כל המרדית'-מדוזה לא עשה עליי רושם ותכלס', היא לא באמת הייתה מפחידה.לא כמו ביילי הנאצית (זיכרון רחוק).

קאלי הייתה מעולה וממש ריגשה אותי. גם דרק היה נוגע ללב.

בעיקר בעיקר בעיקר? אני לא מאמינה שאני לא הולכת לראות יותר את מקסטימי, אהוב ליבי מחמל נפשי מארק סלואן. איזה דיכאון.

אבל דווקא

אי דווקא שמחתי לראות את אריזונה ככה. מסקרן אותי לראות איך היא תתפתח ומה יהיה איתה. סוף סוף נותנים לה עומק ומורכבות!

omer719

New member
מחכה לתרגום

אבל בא לי כל כך!!! עושים לי ממש חשק. מקווה שכמו בעונה הקודמת מחר כבר ייצא אחד

yam74

New member
אני רק ב-15 דק' הראשונות

אבל הייתי חייבת להגיד -

כמה מקסים אלכס
כשהוא נשאר עם קאלי בחדר בזמן שהיא מתפרקת שם מבכי, למרות שהיא צורחת עליו לצאת. והוא יושב ליד הדלת בלי לגשת, בלי לומר כלום אפילו (כאילו רק כדי לשמור עליה). לגמרי קטע מרגש

טוב. בינתים מעולה. הלואי שימשיך ככה

אוקי א ז

אני רוצה לומר תודה רבה לשונדה שנתנה למארק סלואן את המוות שהוא היה ראוי לו.. בלי כאב על לקסי
פשוט ככה .. קצת עצוב לי שלא היה לי ממש עצוב ,אבל אולי זה חלק מהעניין ,רק בבקשה שונדה בבקשהההה אל תחזירי אותו אף פעם בתור רוח רפאים או משהו אדיוטי אחר ,תודה ..
הפלאשבאקים שלו היו כל כך חמודים... והסוף היה מקסים.
אהבתי לראות את מרדית המדוזה זה כל כך מעולה שתתעל את כל הכעס שלה לשם
והשיחות שלה עם כריסטינה אחד הדברים המעולים שיש
לא מבינה מה כרסיטינה עושה שם לכל הרוחות ... זהנראה בדיחה ממש גרועה ..
אלכס הו אלכס דפוק ומסקים שכמותו ,התגעגעתי אליו

ביילי - אוקי אז ה BCB הצחיק אותי לשניה עד שהבנתי שזה בדיוק הדבר שממנו חששתי. נו מור נאצית?!? לא רוצה !!! אי וונט מי נאצית באק! ועכשיו אם אפשר , למרות שאני בעד הן והכל.. אבל תהיי עם בן ותהיי נאצית.
מהעודמה עוד...
אייברי צריך להסתפר , ולמה לכל הרחות קפנר חוזרת???? למה זה טוב??? איכ! עכשיו נצטרך לסבול אותה שוב ...
דרק בוכה זה מחזה שובר לב אני חייבת לומר :(

זהו תכלס התחלה קצת פושרת אבל נקווה לטוב?!?

yam74

New member
התחלה מצוינת

דמות הפרק
: מארק. דפנטלי. עם כל הפלאשבקים החמודים לעבר, ממש הציגו לנו את מארק על כל צדדיו (החבר טוב, הרווק ההולל, היזיז, הרופא השחצן, האבא וזה שלנצח יאהב את לקסי) בסה"כ נתנו לו "ללכת" ממש יפה

רגע השיא
: שעה 5:00

קטע מפתיע
: אלכס לא עוזב להופקינס

מרגש
: כשדרק בכה בכיתי איתו. כשאלכס נשאר עם קאלי בחדר רציתי לחבק את שניהם, ואריזונה וקאלי היה ממש מרגש גם

המקרה הרפואי
: הו, וול, זה ברור. מארק

הקטע המצחיק: לא בקטע של לצחוק, אבל כשיאנג ומרדית' קוראות לאלכס "לוזר" בסוף, זה היה חמוד
ואם הייתי מבינה מה זה בדיוק Booty call Bailey אולי זה גם היה מצחיק.....
?

קטע מעצבן
: מינסוטה. מה זה בית החולים הקודר, הירקרק והמגעיל הזה?! וכל הבולשיט של עבודת הצוות וה"אין פה מקום לתחרות או מוניטין אישי" (או משהו בסגנון שההוא אמר). יאנג כ"כ הולכת לעוף משם בקרוב

ציון: 9. מעניין לי ומסקרן אותי לראות את ההמשך

חפירה חופשית:
וובר- היה מצוין, עדיין בתפקיד המבוגר האחראי והיציב. זה שיודע הכל כולל מה להגיד ברגע הנכון. שימשיך ככה

אוון- לא נתנו לו מספיק סצינות אבל אני יכולה להבין את זה בהתחשב בסיפור המרכזי של הפרק. אהבתי מה שהוא אמר למתמחה הבוכה של מרדית'

אהבתי לראות את אייברי ואני שמחה שאפריל חוזרת. מחכה לראות אותם ביחד
השלמתי עם מצבה של ביילי. לא תהיה עוד ביילי הנאצית וזה בסדר. רק שלא נצטרך לסבול אותה עם כל הצחקוקים המגוחכים של הילדה המאוהבת
לסיכום, היתה פתיחה ממש טובה לטעמי (או שאלו סתם הגעגועים?) מחכה לאטנדינגס החדשים (מי אמר בן קובינגטון?)

Cordillia

New member
לשאלתך

Booty call - כשמישהו מגיע לפגוש אותך או מרים אליך טלפון להיפגש רק למטרת סקס.

יש סיבה שהם לא המשיכו בדיוק מהפרק האחרון

ולקחו את העונה כמה שבועות קדימה?! אני סקרנית לדעת מה היה בדיוק :(
אבל אכלס פרק נחמד :) חוץ מזה שסר קצת האקשן מהפרק האחרון בעונה השמינית, הפרק נחמד
אם ישהו יודע את הסיבה לחתך העלילה אשמח אם יגיב :)

pennylane11

New member
מעליי ובפנים~

נאמר שהם מתחילים את העונה (AKA הפרק שאנחנו כרגע מחלימים ממנו) בפרק רציף של אחרי ההתרסקות, ושהיא תחזור בפלאשבקים. אני לא בעד, אבל זה לא כאילו שונדה שואלת את דעתנו בנושאים חשובים הקשורים לסדרה. שונדהלנד זה לא מקום דמוקרטי...

סורי על הספויילר, אני חדשה

הפרק היה קצת מאכזב, לא הבנתי אם זה הפרק הנכון כי ציפיתי שיהיה ישר מאיפה שעצרו, מסתבר שלא.... אבל אם זה יבוא בפלשבקים אני מניחה שזו חצי נחמה... הייתי במתח כל הקיץ ובסוף לא שידרו את זה, כן.. מבאס

LeAnnDylan

Well-known member
נו שיהיה

זה לא כאילו שיש לי משהו טוב יותר לעשות בשעות האלה..

דמות הפרק: קאלי

רגע השיא בפרק: הסוף עם ארישונה

קטע מפתיע: הקטע עם אריזונה. הכנתי את עצמי נפשית כבר להפסיק לצפות בסדרה כי חשבתי שהיא מתה. לכמה רגעים פסכיוטים בסוף אפילו האמנתי שקאלי מספיק מופרעת כדי לשמור את הגופה של אריזונה במיטה שלה (בקטע שהראו אותה נכנסת לבית ומדברת אל אריזונה, והראו רק את הגב של אריזונה)
קטע מרגש: הקטע של קאלי בוכה
נשבר הלב
וכמובן גם הקטע בסוף שהיא ודרק מניחים יד על מארק.
המקרה הרפואי: אם היו הדחקתי אותם.
קטע מצחיק: BCB

קטע מעצבן(נו בטוח יהיה...): כל הפרק הזה היה מעצבן! אבל חזרתה של אפריל
ובכלל זה שיאנג עדין לא התפגרה מעצבן אותי! חות מזה שאני מסתכנת בזה שאני אומרת את זה אבל לדעתי היו צריכים להרוג את דרק ולהשאיר את מארק. אני כל כך בנויה לסנצת התמוטטות עצבים של מרדית'.
ציון בין 1-10: 3. וגם זה רק בגלל שאריזונה שלי לא מתה! חסר להם אם הם מפרקים לי את הזגויות של קאלי ואריזונה ולאט לאט מטאטאים אותה מחוץ לסדרה

חפירה חופשית איי מיס ארזונה
איזו מהממת היא הייתה בקטע וידאו הזה בסוף שמארק צילם אותה ואת קאלי יחד

ארורה שונדה על כך שפירקה לי את המשלוש הרומנטי הכי מהמם בטלוויזיה

למעלה