התשובות החדשות שלי:
פלאשבאק אהוב: הפגישה הראשונה של מנחל שלא זכינו לראות בזמן אמת
פלאשבאק שנוא: הסיוטים של וירחיניה- בעיקר כי הם היו די קצרצרים ואף פעם לא הצלחתי להעביר אותם בלי לדלג על המשך הסצינה, ואז הייתי צריכה לחזור אחורה ובסוף יצא שכן ראיתי
אבל גם בלי קשר.
פלאשבאק הכי מאוס: כנ"ל
פלאשבאק הכי במקום: אחרי שקצ'ורו מגלה שמרינה היתה גבר, הוא נזכר בכל הרמזים המקדימים מהשיחות שלהם.
פלאשבאק הכי תקוע: נראה לי של אוסוולדו שמתנדב לקחת את התיק. או של המשפט של ג'ימי
פלאשבאק שהיה חסר: פ"ב של אנחל ופרלה על גרגוריו
היה אחד מסכן...
מוות הכי מפתיע: של המוכר תכשיטים בהתחלה! תמיד הייתי בטוחה שזה משהו שלא ראינו בסדרה
מוות הכי עצוב: אני זוכרת שגם אז התלבטתי בין גרגוריו לקצ'ורינה... טוב, גרגוריו! היה ממש עצוב גם כי הוא פיספס את הלידה של הבן שלו, וגם בגלל הסצינות הקורעות לב של אנחל ופרלה וגם כי הייתי צריכה להתמודד עם סדרה שלמה בלעדיו
וקצ'ורינה, אומנם ממש נקשרתי אליהם, אבל כמו שסיכמתי אז בהרחבה, אני מרגישה שעשו את המוות שלהם בצורה שעשתה להם הרבה כבוד, אז יותר קל לי עם זה. יואו חפרתי.
מוות הכי משמח: אני רוצה להגיד כריסטיאן, אבל לא משמח שזה קרה כ"כ מאוחר!! אז אניבל..
מוות הכי מיותר: השומר בבניין. וגם כרמלו. בעצם, הכי- מרטין!!!!!!!!!!!!
מוות שחבל שלא קרה קודם: נו כריסטיאן
מוות שהיית רוצה שיהיה: אוףףףף לגמרי אש"ט
מי יותר פטתי: נינה או כריסטיאן? קשה ממש! מאוד בהיסוס- נינה.
מי האקר יותר טוב: טופו או לאון? לאון רק בגלל שהצעתי לטופו כ"כ הרבה דרכים לעלות על היוזר במהירות והוא בכל זאת בזבז יומיים מיותרים
מי חבר יותר צמוד: מייק (לג'ימי) או הורסיו (למנואלה) ? הורסיו! אני עוד בטוחה שבסצינת אהבה האחרונה של מנחל הוא היה מתחת למיטה. מייק לפחות נתן לג'ימי ווירחיניה פרטיות מדי פעם.
מי יותר אובססיבי לאנחל: רובלדו או לורנסו? רובלדו
מי יותר מורגש: פרדי או מריסלה? מריסלה, רק בגלל ליאת שכל הזמן הגיבה עליה
מי עו"ד יותר גרוע: הורסיו או מנואלה? מנואלה, נראה לי שיש פה הסכמה גורפת.
דמות אהובה: קצ'ורוווווו אבל יש באמת מלא דמויות שאהבתי שזה די נדיר!
דמות שנואה: טוב, יש גם מלא ששנאתי, איך אני אבחר?
שחקנית אהובה: אנג'י
שחקן אהוב: חואן וג'ן ביחד. לא בוחרת כי אי אפשר להשוות ביניהם, זה בקטע שונה לחלוטין. והייתי מכניסה גם את פרו, אבל לא יודעת כמה הוא נחשב חלק מהקאסט...
וחוץ מג'נקרלוס:
סוף סוף יש לאייקון הזה משמעות!
קטע הכי הזוי: ה(אין )בטן של מנואלה!!!!!!!!!!!!