שיר שני ואחרון של אריק במצעד(לא חושב שהיה לו עוד שירים שאהוד כתב לו). שיר שלא הכרתי עד לפני 3 שנים דרך הפרוייקט מצעדים שנתיים של אריה
למדתי להתחבר אליו עם הזמן והיום אני ממש אוהב. השיר הוא אף מתוך האלבום של אריק "לאן פרחו הפרפרים" משנת 1997 שהצליח במידה מסוימת. אריק זמר ענק ומדבר בגובה העיניים- כאילו גם שר אך מגיש את השיר מדהים
מסוג השירים שמושמעים בימי זיכרון ואירועים פחות שמחים. אהוד מנור כתב את השיר על אחיו יהודה ווינר ז"ל. הלחן שייך ליוחנן זראי והביצוע שייך ללהקת גייסות השריון מהתכנית המצליחה "פשוט שיריונר" משנת 1969. שיר יפהפה וכואב
אילנה אביטל היא תופעה מעניינת בנוף המוסיקה הישראלית. עם קול כמו שלה היא היתה צריכה להיות מאד מוערכת אלא שלא כך הדבר. היא לא נעלמה כליל מעשייה מוסיקלית אבל קשה לומר שהיא בולטת בצורה ניכרת במהלך השנים. היא גם היתה ראויה לייצג אותנו באירוויזיון לפחות וזה לא קרה. השיר הזה הוקלט ובוצע במסגרת תחרות קדם האירוויזיון בשנת 1991. השיר סיים במקום ה- 9 והמאכזב. לטעמי שיר מקסים שמשרה עלי רוגע ואילנה שרה אותו מאד רומנטי. אני מתחבר למוסיקה של אילנה בניגוד לרבים ולדעתי היא זמרת מצוינת. את אילנה נפגוש גם בהמשך
שיר פופ מקסים שלו מתוך האלבום המצליח "מתי כספי" שיצא בשנת 1976. השיר זכה להצלחה במצעדים ואפשר לומר שהוא הפך ללהיט קלאסי. אני מעריך את מתי כזמר והוא בעליה גדולה אצלי. השיתוף פעולה בין מנור לכספי היה עילאי
עוד זמר משובח שעבד רבות עם אהוד היה בעז שרעבי. בשנת 1992 יצא אלבומו של בעז "בדרך כלל רומנטי" ובו השיר הזה שלא היה להיט מצעדים בולט אך זכה להערכה ונראה לי שראוי להיות אהוב(השיר). שיר רומנטי מקסים ובעז נפלא
פעם פחות אהבתי את השיר, בשנים האחרונות המניות שלו עלו אצלי ולמדתי לאהוב ממש. הסיפור הוא שבעז רצה להתמודד בקדם אירוויזיון ואז הוא התחיל להלחין סתם לעצמו מנגינה שלמה. הוא חשב לקרוא לשיר "אימתי" עוד בטרם היו לו מילים. אהוד אהב את הלחן אך הציע לקרוא לשיר "הלוואי". אהוד כתב מילים לשיר המולחן ואף השמיע לידידו מתי כספי את השיר שהודה שקיבל צמרמורת ממנו(כספי). לאחר מכן, בעז בחר להציג את השיר בקדם האירוויזיון 1986 תשמ"ו אך למרות הביצוע המרשים השיר לא נחל הצלחה כלל והגיע למקום האחרון עם נקודה אחת מצוות השיפוט של אור עקיבא. לימים השיר הפך לקלאסיקה ועד היום הוא מושר בהופעותיו של בעז. בשנת 1998 חידשה אותו הזמרת יהודית רביץ בביצוע ממש יפה מאד אך אני בחרתי להתייחס רק לביצוע המקורי כי ליהודית יש ייצוג נכבד במצעד