שיר מיוחד ותמים של זמר שמזוהה עם שירי ארץ ישראל בעיקר(מול חוף ירדן, נפגשנו שוב, אלעד ירד אל הירדן, חייכי לי בשירים). אני מאד נהנה מהשיר הזה ומהקול שיפה של דודו זכאי ולכן נכנס למצעד!
שיר פחות מוכר של אבי שיצא לרדיו ולא ממש הצליח, אך מיוחד. בשנת 1992 חזר אבי לשורשים שלו והוציא אלבום שקרוי "מרוקר" ובו שירים מקוריים בניחוח מרוקו. השיר היה שיר הנושא של הסרט שצילם ובו תיעד את ביתו ואזור מגוריו במרוקו. אבי זמר גדול ואני מאד מחובר אליו
אחד הזמרים המיוחדים שעבדו עם מנור היה ללא ספק חנן יובל. בשנת 1987 יצא אלבומו של יובל- "אמצע החיים" שזכה להצלחה הניב שירים מצליחים כגון זה. אני מאד אוהב את גוון הקול שלו ולמרות שהוא מהזמרים הפחות מצליחים עדיין יש לו פינה חמה בלבי. השיר נכלל גם באלבום "זה אתה" שיצא כעבור 11 שנים
שיר שהפך ללהיט גדול מהאלבום "רגשות מעורבים". הלחנים של נורית הירש עם מנור בצדק עובדים עלי ועל רבים, כי הם יצרו יחד בחדווה ופרץ של כישרון יצא החוצה. אילנית היא נפלאה ולכן טבעי שאני אוהב את השיר המיוחד הזה שבעבר פחות התחברתי אליו
חוזרים לירדנה היפה והמוכשרת והנה עוד שיר פנטסטי מאלבום הבכורה האמיץ שקרוי על שמה. מאז שנת 1978 כשעזבה את ההרכב- שוקולד מנטה מסטיק, היא לא הוציאה שירים לרדיו וחברות התקליטים הערימו קשיים ולא רצו להקליט אותה כי לא האמינו בה. בעלה לימים- נתן הבין שזה אפשרי ולכן החל להפיק אותה כזמרת אינדי- זמרת שלא תלויה בחברת תקליטים אלא מפיקה את תקליטיה באופן עצמאי. בשנת 1982 יצא אלבום הבכורה שלא זכה להצלחה מסחרית גדולה. השיר הזה יצא כסינגל כפול עם "מחכה לאף אחד". בתכנית "מפגש אומנים" בזמן מלחמת לבנון הראשונה היא ביצעה אותו. למרות שלא הצליח השיר הזה, אני באמת מתחבר אליו ומזדהה עם המילים: "לא אביט לאחור, הזמן עוד לא נואש- זהו דף חדש דף חדש הלאה"
מצרפים את ירדנה לחברותיה- לאה לופטין ורותי הולצמן והפעם בשיר הברזילאי המתורגם שהקליטו ויצא בשנת 1976. הכרתי את השיר רק בשנת 2011 בערך והתאהבתי בו. לשיר אף צולם קליפ בתכנית קיץ 1977 נדמה לי. השיר נכלל באלבום השני של ההרכב "שוקולד מנטה מסטיק" שיצא בשנת 1976