מאוירה קלילה עוברים לשיר יותר קודר שכתב אהוד והלחין יהודה פוליקר עבור אלבום הבכורה של יהודית תמיר- "יהודית תמיר" שיצא בשלהי שנת 1990. שיר יפהפה וזמרת מפוספסת עם כישרון וחבל שנעלמה מאז שנות ה- 90
שיר פחות מוכר לנו שיצא לרדיו והצליח יחסית אך קצת הרבה נשכח. השיר הוא הסינגל החמישי והאחרון שיצא מתוך אלבומה הכושל מסחרית- "ממריאה ברוח" משנת 1984. אלבום זה הופק ע"י מתי כספי והיה בסגנון פאנק ג'אז. אני מאד אוהב את המוסיקה והרפרטואר המגוון של גלי הנהדרת ולדעתי לא פספסה בשום שלב בקריירה מבחינת בחירות מוסיקליות.
שיר נפלא ואנדרייטד של אדם(חיים כהן) שבוצע לראשונה במסגרת הפסטיגל שנערך בחנוכה תשמ"ט דצמבר 1988. אדם היה אז בשיא הפופולאריות שלו ולאחר שקטף את תואר זמר השנה פעמיים ברציפות. יש משהו אותנטי בשירים שלו שנשכחו לצערי אך הם מיוחדים ומיאד מוסיקליים
הנה קישור בצורה אחרת: https://www.youtube.com/watch?v=qxtp_FyksLs
התקופה היא בתחילת 2004 ונינט היא הדבר החם ביותר בארץ. היא מקליטה שירים(לא אלבום עדיין) ומופיעה בעיתונים ואף מצטלמת לסדרה "השיר שלנו". אהוד מנור כתב שיר על הסרט "בסוף העולם שמאלה" ונינט נאותה לבצע את השיר. השיר הוקדש ונכתב על בנו של אהוד- ידי או יהודה(תלוי את מי שואלים) ומדבר על נסיעתו של הבן לחו"ל. אני מוכרח להיות כן אבל בכוכב נולד לא אהבתי בכלל את נינט כי לדעתי היא לא הבריקה בקאברים והיה לה משהו מעצבן בקול(מעט לחצני) אך בחומרי הסולו והלאה התחלתי להתחבר אליה בעיקר בשנים האחרונות ואני מעריך מאד את הדרך שלה. כאן היא שרה נפלא
אין הרבה ב70 שנות שהגיעו לעוצמתיות, הקול, הכריזמה והרגש שהיא מביאה בשירים שלה.
מת עליה גם בכוכב וגם בשיר המדהים הזה שממש נדבק אליי במקרה בימים האחרונים
שיר מיוחד מאד שכתב אהוד מנור והלחין שלמה ארצי ובוצע במסגרת החלק האומנותי של פסטיבל הזמר המזרחי(בסגנון עדות המזרח) בשנת תשמ"ב 1982. אילנית שרה בצורה כובשת. שיר עם מלודיה יפה כל כך. השיר יצא לרדיו אך לא הצליח במיוחד
קלאסיקה מוכרת בביצוע הדיוואי של הזמרת הצרפתייה- אדית פיאף. השיר במקור יצא בשנת 1945 נדמה לי והפך ללהיט גדול ומוכר בעולם. בשנת 1990 העלתה קורין מופע משירי אדית פיאף לצד שירים בסגנון צרפתי שאנסונים ובעקבותיו יצא לאור האלבום "שפת אמי" שאת כולו כתב אהוד מנור. לשיר הזה צולם קליפ וכנראה שיצא לרדיו כסינגל למרות שלא צעד במצעדים כי לא היה שיר עברי בלחן ולא במילים.
מישהו מכיר את השיר הזה? שיר פחות בולט ברפרטואר העצום של חוה הנפלאה. בשנת 1971 העלתה חוה תכנית יחיד- מופע שבו אספה שירים מתורגמים ולצידם גם שירים עבריים מקוריים וחדשים. המופע זכה להצלחה ותועד על גבי אלבום כפול שנקרא "חוה בתכנית יחיד". השיר הזה יצא כסינגל מתוך האלבום וצעד במצעדים אם כי לא הפך ללהיט ענק. את הלחן הלחין צביקה פיק ואת המילים כתב אהוד מנור כאמור. אי אפשר לומר שזה מהשיאים של חוה אך אני עדיין מתחבר גם לשירים הפחות איכותיים שלה שהם ברמה טובה
להיט שהתמודד בקדם אירוויזיון בשנת 1992. השיר הגיע למקום האחרון אך נהפך ללהיט. אני חושב שזהבה זמרת מקסימה ואני אוהב הרבה מאד מהשירים שלה
השיר הזה כלול באלבומה הרביעי "גשם בוכה" שיצא בשנת 1992