סיכום שבועי

סיכום שבועי

הטוב של השבוע:

הפחות טוב של השבוע:

מאכל השבוע:

סרט/סדרת השבוע:

ספר השבוע:

בילוי/ יציאת השבוע:

תוכניות לסוף השבוע

Sigal H

New member
זכיתי לסופ"שׁ ארוך

עם אחותי, רגע לפני גיוסה, מה שהשאיר את המחשב בצד לטובת קורנפלקס עם שוקולד (ושקדים וצימוקים ופירות יער), סרטים, המון התקשקשות ובאופן כללי חופניים חיוכים כל יום.

כמו כן, חורף. כל כך הרבה פעמים ניסו ללמד אותי לאהוב את החורף, ומסתבר שכל מה שהיה צריך זה שיפוצים בכביש. מאז התחיל הגשם לא הגיע לפה אפילו מחפרון אחד, והשקט שהתשתרר פה כל כך מופלא והאוויר כל כך פשוט. זה כל מה שהיה צריך כדי שאוהב את החורף, מכל ליבי.

הפחות טוב - נראה לי שהמוח לא בסדר והגיע הזמן להתייעץ שוב עם הנוירולוג, אבל מה זה משנה עם גשם ושוקולד וחיוכים וביחד. עיניים נוצצות.

שיהיו לכם חיוכים הרבה השבוע, ואנשים טובים

את זה פספסתי בשבוע שעבר!

תתחדשו! מזל טוב, ילדה חיילת. איזה כיף.
איך מתרגלת המשפחה?
ומתי היא תבוא לחופשה ראשונה?

ומה ב"מוח" לא בסדר?
את כותבת את זה כבר שבועיים רצוף, בלי לפרט.
זה מדאיג.

Sigal H

New member
חופשה ראשונה? קודם תני לה להתגייס

מחר מחר מחר מחר מחר!

סליחה, לא התכוונתי להדאיג.
בעיקר דברים של הזיכרון. כמו זיכרון של משפט אחד במהלך שיחה: את תגידי משהו, אני אענה, את תגידי עוד משהו ו-קאט! נשאר המשפט האחרון, ולפניו - מה שאמרת ומה שעניתי - לא קיים ואני צריכה לנסות להבין את ההקשר מהמשפט היחיד הזה. דברים כאלה.

סליחה. היה נדמה ממה שכתבת

שזה כבר קרה..
ואולי זה הפוגיות שלי

כן, גם לי יש פוגיות...

נו, עכשיו כבר מחר. ספרי לנו איך היה? מי הלך איתה, לאיזה בסיס? איך הגיבה?
ואוו, את אחות של חיילת.
איזה כיף!

Sigal H

New member
צודקת, באמת כתבתי 'רגע'

פשוט הקדימו לה את הגיוס במפתיע, מה שהפך את כל השבועיים האחרונים לרגע-לפני-גיוס. על כל פנים, יצאה לדרך. היא קיבלה אישור מיוחד ונדיר להתקשר אליי בכל רגע שיתאים לה, גם אם זה בשעות בלתי הגיוניות כמו שבע בבוקר. מעבר לזה, זה הסיפור שלה ולא לי הזכות לספרו

וימימה, איזה כיף שיש לי אותך להתרגש איתך!

למעלה