NEW POST in Qua-Qua

1סטודנט1

New member
NEW POST in Qua-Qua

אגב- אשמח אם תוכלו לנתב את ההודעה הזו לשרשור הרלוונטי- אני לא מצאתי כזה בעמוד הפורום (שרשור מכוון וכו') ולכן פתחתי חדש, יתכן מאוד שהלכתי לאיבוד בפורום?:/
בכלמקרה:
פוסט חדש בהשראת תנועת הרומנטיקה (בעיקר בציור)
כמו תמיד, אשמח לשמוע הערות והארות.

http://quaquafashionblog.blogspot.com/2012/04/influence-of-romantic-vision.html
Photo&Art by Tzipi Vilmovski

תודה ושיהיה סופש נעים והמשך יום מקסים:]
אסף.

sheffys1

New member
יש לי בקשה אליך...

בימי שלישי נפתח שרשור מקוון (ואם אין אחד פתוח - אתה יותר ממוזמן לפתוח אחד כזה).
זה המקום שאליו אמורות להשתרשר ההודעות האלה (ואם אתה מעלה פוסטים בימים אחרים - אז בבקשה שרשר אותן לפוסט של יום שלישי האחרון, או חכה איתן ליום שלישי הבא).
בצורה הנוכחית ההודעות שלך פשוט נדחקות מטה ולעמוד הבא...

1סטודנט1

New member
אוקי- פשוט לא הבנתי מה אמוריםלעשות כאשר

אין שרשור מקוון- עכשיו הבנתי.
אין צורך להתרגז פשוט להסביר לי כמו אדיוט:]
להסביר "לא לפתוח הודעה חדשה"- זה לא בדיוק פותר את הבעיה:] כי אז אני לא יודע מה אמורים לעשות(עד עכשיו כאמור)
כי עד הרגע באמת לא הבנתי מה אמורים לעשות.
אז סליחה אם החרבתי את הסדר בפורום.

אני פשוט אוסיף הודעה לשרשור המקוון של יום שלישי האחרון

סופש מקסים,
אסף:]

lisa s

New member
בגלל שאתה כותב הרבה

אני מציעה לך לשים לינקים לפוסט אחד או יותר בשרשור המקוון בימי שלישי.. את זה כבר הבנת..

אבל כדי לא לחכות רק לפעם בשבוע של חשיפת היצירתיות שלך, תכנס לשרשור היומי ותשים תמונות שלך עם הסבר קצר (תסתכל איך המשתתפות האחרות עושות את זה) ובחתימה שלך תשים את הקישור לבלוג, כך שלמי שמתחשק להציץ בו לא רק בימי שלישי יש את האופציה המהירה לעשות את זה דרך ההודעה שלך באופן קבוע. אני חושבת שככה תהיה פחות מתוסכל ותזכה להרבה תגובות ולא רק פעם בשבוע. מקווה שהסברתי כמו שצריך, אם לא תשלח לי מסר... בהצלחה

אגב, חבל מאוד שפורום אופנת גברים נסגר. אולי תוכל לעניין את תפוז בניהול הפורום הזה על מנת שיפתחו אותו מחדש.

sheffys1

New member
אני אסתכן בלצאת ה - bitch פה...

אבל לטעמי אין לזה שום מקום למעט מאשר בשרשור המקוון או כ -

זה פורום "אפנת נשים" ואני לא חושבת שיש מקום בשרשור היומי למשהו אחר.

lisa s

New member
חח.. never

את מותק אמיתית

בגלל זה הצעתי שאולי ינסה להקים את פורום אופנת גברים לתחייה...

1סטודנט1

New member
אוקי אז ראשית תודה רבה על העצות- אקח אותן

לתשומת ליבי.
וכן, מה שהיום נראה מובן מאליו נראה לי קודם לא כ"כ ברור:] מודה.

ב. אם הג'נדר כ"כ אישו ומפריע לכן או לחלקכן לא אעלה קישור לפוסט, לא נעים "לדחוף את האף". אך חשוב שתבינו, אני מאוד ליברלי בדעותי, לכן העניין של המגדר שלי לא כ"כ מרכזי בבלוג כיוון שהפוקוס בפורום הוא החזון או ההבעה העצמית שלי כאדם- לא ספציפית כגבר ולכן אני, מנקודת מבטי, לא רואה עניין גדול= פורום אופנה או פורום אופנת נשים לצורך העניין עונה על העיקרון שעולה בפורום ולכן הם חופפים,
מדובר בדעה ובתיאוריה שאני מרגיש בנוח לחלוק עמכן כבעלות אהבה אסתטית ולאו דווקא כיוון שאתן נשים
שוב אם זה מפריע לחלקכן לא אפרסם פה הודעות שלי ואני מתנצל אם פגעתי במישהי/ו- זו לא הייתה הכוונה.
ולדעתי זאת שכתבה שהיא "ביצ" היא ממש לא, היא פשוט אומרת את דעתה וזו זכותה המלאה ואני מקבל זאת בהבנה- אם היא תעמיד אותי על טעותי עד רבה זה מבורך.

ג. הכוונה לא הייתה לדחוף/לייגע אותכן בפרסום הפורום אלא לשתף- פורום כמו בלוג זה סוג של מדיום שיתופי לדעתי.

שיהיה לכן שבוע קל ונעים
אסף:]

efrato1

New member
אתה לא נדחף ולא מיגע!

אני אישית תמיד שמחה לראות דברים חדשים, ואם הם לא שיגרתיים אז בכלל מעולה.
מצד שני, זה פורום אופנת נשים וחשוב לנו לשמור על הצביון שלו.
כך שאני חושבת שהפיתרון הטוב ביותר הוא לפרסם את הפוסטים שלך בשרשור המקוון של יום שלישי, אם אתה לא מוצא ביום שלישי את הפוסט (ותחפש טוב, לפעמים הוא קיים אבל קצר), תרגיש חופשי לפתוח חדש.

bumpygirl

New member
הערה

אולי אני לא מי יודע מה מבינה באופנה אבל אני לא התחברתי.
זה נראה קצת אממ מוזר במילים עדינות :)

למעלה