כל מה שפורים !!!!

תושה

New member
מישהי ראתה כובע לתינוק עם הדפס פיראטים?

אנחנו בענין של תחפושות משפחתיות. אז הילד יהיה פיראט, וכולנו מיישרים קו איתו. עבורנו זה קל - חולצת פסים, בנדנה ורטיה, עם איזה אבנט וחרב - ואנחנו פיראטים.
אבל מה לעשות עם התינוק?
אני זוכרת שראיתי לא מעט בגדי תינוקות עם גולגלות, אבל עכשיו אני לא מוצאת בכלל.

בנדנה גם לקטן? לקשור לו מסביב לחזה?

לגזור מלבד לבן ולתפור לחולצה שחורה? לא ראיתי כובע...

תושה יש לי בשבילך פיראט שהכנתי לאוּרי לפורים

הראשון שלו. הוא יליד יוני, היה בן 8 חודשים.
יש לי גם כוע פיראטים שאני הלכתי איתו.
בקיצור תתקשרי אלי אני חושבת שאת יכולה לראות את התמונה שלו בפייסבוק, שולחת לך מסר

פגאזיס

New member
ברשותך שומרת את הרעיון לשנה הבאה

אני בעניין של לחפש משהו פשוט להכנה לשנה הבאה (בלי תפירה!!!!!!!) ולשכנע אותו מעכשיו שזה מה שהוא רוצה

ששת22

New member
תעזרו לי לאתלר תחפושת ליצנית בשבילי

מה צריך חוץ מכובע של ליצן?
אני אוטוטו צריכה ללדת אם זה משהו שצריך לקחת בחשבון

kramerkaren

New member
תקני שלייקס בחנויות צעצועים

אף אדום
ובגד מזעזע כלשהו....
(או לקחת פונפונים ולתפור על חולצה חלקה.

שוליקה10

New member
צריכה עזרה בהכנת כנפיים לחיפושית

לבת שנתיים. כל הכנפיים הנמכרות בחנויות כאלה גדולות ולא פרופורציונליות שאין סיכוי שתסכים ללבוש אותן.
איך מכינים כנפיים קטנות וחמודות, שאוכל לחבר לחולצת החיפושית? אני לא יודעת אם זה מתאים, אבל נשאר לי עוד לבד שחור, אפשר איכשהו להקשיח אותו שלא יהיה "מדלדל"? עם איזה חוט תיל? איך עושים את זה?
אה, וכשרון היצירה-תפירה פה מאוד מוגבל, כך שאשמח לפתרונות תואמים...

נסי לרפרש. זה מין באג כזה.

גם אצלי לא נפתח כשהעלתי ועכשיו כן. אם לא יסתדר תשלחי לי מסר.

אני תפרתי כנפיים מלבד אדום עם עיגולים שחורים

על החולצה ומילאתי באקרילן.
היה לו נוח מאוד להסתובב עם זה.

עכשיו תורי להתעצבן על הגן

השעה 6 בערב.
מגיע מייל.
בבקשה להביא למחר תמונה של הילד מחופש משנים קודמות.
חשוב מאוד.
למחר.

kramerkaren

New member
WTF????

אני הייתי זועמת. באמת. כבר לא שותקת.
מוציאה אמייל בתפוצת נאטו, מבהירה שאת לא יכולה לארגן דבר כזה ב"שלוף". אם היא רוצה, היא יכולה לקבל תמונה כזו לסוף השבוע. ואז ניגשת אליה ומסבירה לה שוב את העניין. מבהירה שאת זקוקה ללפחות 3 ימי עבודה למטלות כלשהן. בין אם זה להביא תפוח או לצלם או לקפוץ עם הילד על רגל ימין 8 פעמים. תבהירי שזה עניין של התארגנות בסיסית ושאין שום דרך אחרת בעולם.

שסק5

New member
זה יותר מבסיסי

לנו אין מדפסת בבית..
וגם אם נמצא תמונות אין לי איך להביא אותן למחר בבוקר.
וזו כבר חוצפה של הגננת

begonia

New member
אם יש לך בשלוף, תביאי.

ואם לא- אל תביאי. לדעתי, מעטים ההורים שישלחו מחר, עד סוף השבוע יצטרפו אליהם עוד כמה, אבל ממש לא כולם יביאו וממילא אחרי שבוע הבא זה כבר לא יהיה אקטואלי כי יעברו לדבר על פסח. אם אין לך תמונה, אל תשתגעי. אני די בטוחה שהוא לא יהיה יוצא דופן שאין לו אחת ושלרוב לא תהיה (אלא אם כן לו עצמו זה חשוב ואז זה משהו אחר).

הבעיה שלי זה המסר שמועבר פה

מצד אחד אני אומרת לו תקשיב לגננת, תעשה מה שהגננת אומרת, ומצד שני, כשהיא אומרת להביא משהו מהבית אז זה בסדר לזלזל בה? מבחינתו היא ביקשה להביא, הוא "זכר" להגיד לי (רגע לפני אמבטיה, אבל נגיד...) ואני לא עשיתי את זה. עכשיו הגננת עוד עשויה לנזוף במי שלא הביא והתסכול שלו במצב כזה עצום. ואני יודעת כי חוויתי אותו על בשרי ולא פעם. אבל מעבר לתסכול ולבעסה שלו אין ולאחרים אולי יש, המסר שנשלח פה הוא נורא בעייתי בעיני, כי זה מסר שאומר שבעצם, לא חייבים לעשות מה שהגננת אומרת והיא לא באמת קובעת בגן. זה בדיוק הפוך מהמסר שאני מנסה להעביר.
מצד שני, אם הגננת באמת לא מכבדת את הזמן וההתארגנות של ההורים, אם היא מבקשת דברים ומתכוננת נפשית לזה שלא יעשו / יביאו, אז היא מראש פותחת את הדלת לזלזול בה. וברגע שהילדים רואים את ההורים שלהם מזלזלים אז גם הילדים יזלזלו. ופה חבל לי על הגננת.

joshjulia

New member
מישהי יודעת איפה משיגים פסים זוהרים?

לתחפושת של כבאי, הפסים הצהובים הזוהרים, אני רוצה לשים שני פסים על כל יד ועל כל רגל. איפה קונים?

למעלה