כל מה שפורים !!!!

חג פורים- המלצות, טיולים ובילויים..

שלום לכולן

הבת שלי בת שנתיים ואני מחפשת אירועים/פעילויות נחמדות לחג פורים באזור רמת גן/ תל אביב
אשמח לשמוע המלצות...
תודה!

ליבי28

New member
זקוקה לעזרה - הכנת כובע למכשף

שלום לכולם,

הקטנצ'יק רוצה להתחפש למכשף. סבתא תתפור לו גלימה. אני לא מוצאת כובע, אזל מהחנויות..
אשמח אם מישהי יכולה לכןן אותי - איך מחפשים או איך יוצרים כובע הזה?

yulinka

New member
אפשר מסרים?

לגננת של הבן שלי ששלחה לי כרגע מייל לגבי חגיגות פורים בגן:
יום שני איפור בסדר נגיד ..הוא גם ככה לא יסכים

יום שלישי פיג'מות? נו טוב למרות שזה נורא יבלבל אותו והוא לא יסכים ללכת ככה לגן

יום רביעי אינדיאנים? עד שסנג'רתי את אמא שלי לתפור לו תחפושת וגם הצלחתי לעשות החלפות והשגתי תחפושת גם לקטן ..את מפילה עלי עכשיו תיק ללכת לחפש אביזרים לאינדיאני?

אבל יום חמישי יום אדום? עד כאן!!!
אבא שלו אוהד מכבי חיפה!
בגדים אדומים לא נכנסים אלינו הבייתה !

אה ואם תהיתם יום שישי זה יום תחפושות....אני שוקלת להבריז ולא לשלוח אותו לגן ובמקום זה לעשות בוקר כיף עם אמא ואבא

תחפושות זולות באזור השרון

שלוםף, אני מחפשת תחפושות זולות באזור השרון.
מישהי מכירה חנות שיכולה להמליץ לי?
ת ו ד ה

אמאמרבל

New member
נייר עבה/קרטון +בדים+צמר גפן+דבק

תעשו קונוס מקרטון ועליו בד שחור ובד מבריק, לריפוד חלק תחתון אפשר להכניס צמר גפן.

או משהו פשוט יותר רק מקרטון/נייר שחור+נייר כסף+דבק.

kramerkaren

New member
בן כמה הוא?

אצלי מתים על יום פיג'מות, *ה*להיט, בקרב בת ה- 4 בדיוק כמו בקרב בן ה 9 ובת -12.
אינדיאני עושים כתר מבריסטול ונוצה. לא צריך יותר מזה, הם בטח יעשו פעילויות בעניין בגן.
ופורים? לא חושבת שיש יום שהילדים שלי יותר אוהבים. הייתה שנה שהייתה אופ' לנסוע לחו"ל ולא להיות בפורים והם פשוט סרבו.

אני לא מבינה את זה

וסליחה שאני יוצאת נגד קולגות שלי...

אבל אני שונאת להעביד את ההורים.
אצלנו רק ביקשנו מראש להביא משלוח מנות ולהגיע מחופשים ביום שישי, ולהביא חטיפים ושוקולדים שאנחנו אוספים לתרומה.
אנחנו מחפשים את הילדים בעצמנו כל יום.

התחפשנו כבר לליצנים, התחפשנו למלכים/ות, היום נתחפש לאינדיאנים, ביום רביעי לסינים....

הכל על ידי דברים שהילדים מכינים ומעט איפור-בהסכמת ההורים (וגם הוא איפור היפואלרגני שזה משהו שמתעקשת עליו).

יולינקה, לדעתי כן כדאי שיבוא לגן לראות את כולם מחופשים, אווירה חגיגית וכו'-מקסימום תוציאי יותר מוקדם.

עד כמה שאני איתך בד"כ, זה נראה לי קטנוני

יום אדום ויום פיג'מות זה להעביד את ההורים?
מה, אין לילדים פיג'מה בבית? אין להם שום פריט אדום? אפילו לא של ההורים שלהם או החברים שלהם בגן או סבא וסבתא? (ויסלחו לי בבקשה אוהדי מכבי ושאר חבריו, לסרב להלביש את הילד שלך בבגד אדום בגלל שהקבוצה שה*אבא* אוהד מתהדרת בצבעים אחרים זאת עילה לפסיכולוג, לא לתלונה נגד הגננת!)
לתחפושת אינדיאנים באמת שמספיק שני פסים של שפתון על הלחיים ואיזו נוצה או שתיים. באמת אף אחד לא יוצא החוצה ולא יכול להרים נוצה מסכנה מהרצפה?

אני מודה שקיטרתי על אותו דבר בפורום השכן, אבל אנחנו קיבלנו משימות בסגנון יום ספורטאים ויום שדונים ויום חיות וכל מיני כאלה שבאמת דרשו מאמץ יצירתי מינימלי. אבל להתלונן על יום פיג'מות? זה בערך הדבר הכי קל שאפשר לבקש. קחו את הילד כמו שהוא ותביאו אותו לגן. פטור מבלאגן הבוקר ליום אחד. מה הביג דיל? ואם הילד הספציפי של יולינקה לא ירצה ללכת לגן בפיג'מה (לא שברור לי למה, אבל נגיד) אז שלא יילך. שתביא את הפיג'מה בשקית ואם ירצה ילבש. מה נורא בזה כל כך??

באמת לא כזה סיפור...

אצל חברה שלי למשל היה יום אינדיאנים, ראיתי תמונה של הבת שלה שהיא העלתה לפייסבוק- 2 צמות, חתיכת בד נמתח שכנראה היה לה בבית היה קשור למצח, היא תקעה עליו נוצה כזאת ירוקה מהנוצות האלו שתמיד מסתובבבות בבית מהיצירות של הילדים, ציירה לילדה נוצה על הלחי ושני פסים והיתה לה אחלה אינדיאנית.

אצלי דווקא הפיג'מה זה בעיה כי אין לנו פיג'מות בבית, לקחתי מחברה פיג'מה של הבן שלה (גם לפני שנה השאלתי פיג'מה מבת של חברה, מזל שזאת לא היתה פיג'מה ורודה
)

מה שכן- כשהיינו בגן היו שם שלל תחפושות ובכל יום הם התחפשו מהתחפושות שבגן (ומי שרצה גם תרם לגן תחפושות ישנות במהלך החג ואחריו), לא נתבקשנו להתארגן ל"שבוע פורים"
את זה יש בדרך כלל רק בבתי ספר אז אני יכולה קצת להבין את ההורים לילדי הגן שזה נראה להם טרחה.

מה עשית בסוף עם ה"יום שדונים"?

עוד לא היה. אני רוצה לעשות אותו ציקלופ

אבל הוא מסרב בינתיים. יש מצב שאני אתעקש כי *אני* תמיד רציתי לאפר ציקלופ.
בפיג'מות גם אצלנו היו ילדים שאין להם פי'גמה פרופר או שלא רצו אותה אז הם לבשו איזשהו טרנינג נוח והגיעו עם כרית/שמיכה/נעלי בית.
בלי קשר לבן שלי יש פיג'מה שקניתי בתור פיג'מה וכבר פגשתי שני ילדים שמסתובבים עם הסווטשירט הזה ביום-יום בתור סווטשירט רגיל. הרי אין ביניהם שום הבדל.

polegra

New member
האמת? אצלנו יש תחפושות בגן והגגנת כל יום

עושה סבבה ומחליפה בין הילדים...גם תחפושות וגם אביזרים וכו...
אפילו יום פיגמות אין
היא מאוד דוגלת בזה שהגן מספק את הכל ולא ההורים ואותי זה משמח
נכון ביום שיש צריך להכין משלוחי מנות וגם ההורים באים מחופשים אבל מעבר לזה הכל זה הגן
אההה ובלי איפור כמובן ובתור ילדה ל2 ילדים עם עור רגיש אני עוד יותר שמחה!!!

טלי

קוקידו

New member
כובע של מכשפה גם טוב?

היום ראיתי בכפר השעשועים
את המגזרות אפשר להכין מברסטול עטוף ברדיד אלומניום ולהדביק\לתפור לכובע

punti

New member
ואם כבר שאלת תחפושות...

אז הכנתי תחפושת תות שדה לבת ה 3.5 . (אם יורשה לי לאמר, באמת שיצא לי יפה
). אני רוצה להכין סוג של כובע, נניח משהו בצבע ירוק, בצורת עלים, אבל תקועה, וגם לא מוצאת שום דבר ברשת....יש למישהי רעיון?
תודה.

אמאמרבל

New member
כובע ברט ועליו לתפור בד פליז ירוק בצורת עלים?

אם בכלל יש עדיין בחנויות

אבל אם עשית תחפושת אולי כובע יהיה לך גם קל להכין לבד

מחפשת לקנייה אוברול כחול או גינס

מישהי ראתה בחנות ספציפית או ברשת ספציפית?
רלוונטי אזור צפון תל אביב.
אין לי פשוט זמן לשוטט בחנויות ולחפש ואני צריכה את זה לתחפושת ביום שישי. (הילד היה חולה רוב החודש האחרון מה שתקע את הכנת התחפושת לרגע האחרון)
תודה !

למעלה