הסיפור המלא לפי הפרטים שביררתי
זה מה ששלחתי לנציב קבילות הציבור במשרד הבריאות ולמבקר המדינה.

א.\ג.נ.,

אני מטופל מזה מספר שנים במרפאה הקהילתית לבריאות הנפש בYYYYY, הכפופה לבית החולים הפסיכיאטרי בYYYYY. היום (2 באוקטובר 2014), בשעה 10:30, באתי לפגישה טיפולית אצל גב' מיכל YYYYY, בה עלו נושאים קשים (כולל תקיפה מינית שעברתי בעבר). בשעה 10:50 לערך, התפרצו לחדר מזכירת המרפאה וטכנאי ואילצו אותנו - את המטפלת ואותי - להפסיק את הטיפול לרגל התקנת ציוד אלקטרוני כלשהו. גם אני וגם גב' YYYYY הסברנו להם בתקיפות כי אנו באמצע פגישה טיפולית בנושאים רציניים, ושהפרעה זו אינה מתקבלת על הדעת בעת טיפול נפשי. אך הם, בשלהם, אילצו אותנו לסיים את הפגישה מוקדם מהרגיל, ולמעשה נשלחתי הביתה באמצע הפגישה, כאשר רגשות קשים מעיקים עליי. למיטב הבנתי, ההוראה לבצע שיפוץ זה, ללא התחשבות בפגישות הטיפוליות הנערכות במקום, באה ממר אביגדור YYYYY, המנהל האדמיניסטרטיבי של בית החולים הפסיכיאטרי בYYYYY, אליו מסונפת התחנה לבריאות הנפש בYYYYY. הטכנאי שהתפרץ לחדר וקטע את הפגישה טען שהוא מצויד באישור מאת דר' YYYYYYYY, מנהל המרפאה הקהילתית לבריאות הנפש בYYYYY.

ברצוני להתלונן על התנהלות זו, שהיא גסה, פוגעת בפרטיות ובחיסיון הטיפול, ואינה עומדת, למיטב הבנתי, בסטנדרטים האתיים המקובלים בתחום בריאות הנפש.

יש לציין כי עקב כך אני שוקל להגיש תביעה לבית הדין לתביעות קטנות בגין עוגמת-הנפש שנגרמה לי.

בנושא זה ייודע גם נציב קבילות הציבור למקצועות הרפואיים במשרד הבריאות.

בברכה,
YYYY גולן YYYY