orald

New member
הנקודה האחרונה שהעלית היא...

מסובכת ויותר בתחום האפור, אני מודה. זה מעין חצי שקר, שקר בפני עצמך. אבל פה מדובר באדם שבבירור משקר לעצמו ולאחרים, וזה כולל את מי שהוא מקיים איתו מערכת יחסים, שהופכת הרסנית ופוגענית בשל כך.
זה "לא יפה", בלשון המעטה.

החשש שלי הוא שבשם ההדחקה העצמית ושמירת האגו הוא ימשיך לפגוע ב"חד פעמי9", ובסוף, כמו שניכר אצל הומופובים, בעיקר גברים שמפחדים על האגו והמוניטין שלהם, הוא עשוי לפגוע בו פיזית.

Bell4Ever

New member
לא כל כך הבנתי

מה בעצם אתה שואל. ברור ששניכם מבולבלים, אבל זה רק כי כנראה החברה אומרת לכם שאתם אמורים להיות :)

האם הוא נמשך אליך? לא יכולה לענות במדויק, אבל בעיניי זה לא מאוד רלוונטי עניין המשיכה. עברתם את השלב הזה שהמשיכה משפיעה על המשך הקשר, מה שמחובר אצלכם בשכל זה קישור בין אותו אדם ספציפי לתחושת הנאה - שקיימת בלי ספק, הבעיה אצלכם שזה נשמע שזה מלווה ברגשות אשם ובושה, שזו בעיה אחרת שקצת יותר מסובכת לפתור.
כמו שיש בנים ששוכבים עם בנות\בנים שהם לא נמשכים אליהן, כמו שיש בנות ששוכבות עם בנים\בנות שהן לא נמשכות אליהם, ככה עניין המשיכה לא נראה לי רלוונטי, כמעט נשמע שהמשיכה שלכם היא אינטלקטואלית ולא גופנית :) אתה יכול להמשך לאדם כי הוא הוא, ולא כי הוא זכר\נקבה, וכן, אני מאמינה שרק אדם יכול להחליט לעצמו על נטייתו המינית. "הומו\בי\סטרייט" לא משחקים אצלכם תפקיד בכלל, אתם מחוץ למשחק הזה.

אז מה הוא רוצה ממך? הוא כנראה בעצמו לא יודע. בדיוק כמוך הוא נשמע מאוד מבולבל, רק שלו אין אומץ לכתוב בפורום :)
הוא כנראה רוצה להפסיק את המגע המיני אבל שיש הזדמנות המוח לבד אומר לו ללכת על זה, ההנאה מובטחת. מה עושים? מחליטים ונשארים עם ההחלטה, גם אם תצטרך להיות המבוגר האחראי.
מה אני הייתי עושה? מה שעושה טוב.

החיים לא מסובכים אם לא מסבכים אותם D:
בהצלחה!

חד פעמי9

New member
....

מה שאת אומרת זה שבעצם אני יזרום כשיש את האפשרות.... אבל אם אני יזרום יש סיכוי שהוא יקח ת'רגליים וילך, ואז באמת איבדתי חבר שחשוב לי לא לאבד.

בקיצור אני יוצא פה מאוד פחדן כי אין לי את האומץ לנסות שום דבר, כי יש פה הפסד גדול..... כשאני בודק את הפלוסים והמינוסים אני חושב שהמינוס הוא גדול יותר.

Bell4Ever

New member
יפה

ענית לעצמך מה עושה לך יותר טוב.
החברות שלכם עושה לך יותר טוב מאשר האקט המיני אם תוצאה אפשרית של איבוד החבר.
נשמע שכבר החלטת, עכשיו רק נשאר להזכיר לעצמך את זה לעיתים יותר דחופות.

asaphxiix

New member
סחתיין על הסיפור - כיף לקרוא

(תרתי משמע, יעני באמת כיף לקרוא)

לגופו של עניין - כמו שכתבו כאן - הוא מפחד המסכן, וגם אתה בטח. תן לו להתנהג מוזר, תראה לו שאתה לא שופט אותו ושהכל בסדר מבחינתך.

אם תתייחס אליו או אל עצמך בתור הומו זה יבהיל אותו - זה גם בסדר, אבל אולי עדיף שלא - תן לזה זמן ותהיה סובלני - והכי הכי חשוב - תהנה מזה כל עוד זה ממשיך - רומנים כאלה בד"כ לא מחזיקים הרבה זמן - אבל היו דברים מעולם.

לא חשוב מה - אל תרגיש אשם.

חד פעמי9

New member
אזזז... למעוניינים...

אחרי שבועיים בבסיס, חזרתי.

והאמת, ששוב קרה מה שקרה בכל פעם..... רק שעכשיו לא רבנו... והוא כמעט קיבל אתזה שזה מה שקורה.... נהיננו שוב... ואתם מבינים למה אני מתכוון.
הפעם גם הוא נגע קצת אבל הראה הרבה הסתייגות.

הוא לפי דעתי רוצה שזה יקרה בכמה שפחות מודעות שהוא צריך להראות.... מבחינתו כאילו הוא לא יודע מזה, ברגע שאי מנסה לעורר אצלו מודעות, הוא לא רוצה שיהיה כלום.

Apikachu L

New member
אתה בטוח שזה טוב?

לפי מה שאתה מתאר, הבחור נמצא בתהליך של לקבל את עצמו. ספק אם הוא יוכל לדבר על זה בקלות. אולי כדאי לזרוק לו שאתה מעדיף לחכות עד שהוא יסגר על עצמו.

אגב, חדפעמי9, אפשר לשאול אותך לזהות המינית שלך? אני מקווה שאני לא פוגעת עם השאלה, ואתה כמובן לא חייב לענות.

בכל מקרה, בהצלחה.

חד פעמי9

New member
אז כבור חודשיים מאז שפירסמתי.......!!!

המשכנו עם זה..... זה רק קרה וקרה שוב ושוב.....
ועכשיו לצערי הוא יוצא בלעדי ולפני לקורס מכי"ם....
אני לא חושב שאני יראה אותו יותר כל השירות..... והאמת שזה קצת חבל לי ובו זמנית גם מאוד מקל עלי!!
שלחתי לו אסמס "בהצלחה אח שלי" והוא ענה "תודה רבה!!!, שמור על קשר..."

והאמת שאני לא לגמרי בטוח שהוא באמת התכוון לזה שנשמור על קשר, אני בטוח שהוא נהינה ממה שאני נותן לו ושהוא היה רוצה אותי זמין כל פעם שהוא חרמן... אבל אני לא יודע אם הוא רוצה שניפגש גם באזרחות... אני באמת גם מפחד לשאול אותו את זה כי הוא לרוב מראה אדישות ואיפוק כלפי ככה שהוא לא פתוח איתי בכלל.... יענו אני רוצה להיות פתוח איתו וכבר ניסיתי כמה פעמים אבל כל פעם הוא כעס....
בקיצור האם בכלל שווה לי את המאמץ לשאול אותו אם הוא רוצה שניפגש כשחוזרים מהצבא... כי יש סיכוי לא מעט קטן שהוא יתן תגובה עוקצת....

למעלה