הימור חכמת ההמונים

Princess Lotta

New member
מה זה משנה? זה עדיין בידיים של הדנים..

ארמניה יכולה להגריל חלק אחד ולהיות משובצת בשיר 2
היא יכולה להגריל חלק שתיים ולהיות משובצת בשיר 14 - עדיין פחות ווינרי מ19 או 21 למשל...בכל אופן זה בידיים של ההפקה וזה מאוד מושחת לדעתי שיש להם כזו יכולת הטיה של התוצאות (למרות שזה גם האינטרס שלי ששבדיה נניח תנצח ולא ארמניה). לא רוצה לחשוב איפה הם יתקעו אותנו אם מיי תגריל את החלק הראשון של המופע...

eurotrash

New member
זה די נורא למען האמת

למרות שאני בספק לגבי השפעת המיקום וסדר השירים על התוצאות הסופיות. אפשר להתווכח על זה עד אין סוף, אבל השורה התחתונה היא שבתחרות הכי הוגן לגריל מראש ולהמנע מבליל הספקולציות בנוגע לבחירת סדר השירים.

uk23

New member
אין לי בעיה שזה ינצח. כי זאת שבדיה והשיר

באמת ווינרי. היא נותנת הופעה ממש טובה, ווקאלית,
נראית טוב סוף סוף בהתאם לגילה (פלוס שנה שנתיים שלוש).

s a g i 87

New member
אני פשוט לא רואה מדינה אחרת למעט ארמניה שכן

תצליח לנצח השנה..פשוט לא
אולי בריטניה??

Ran Bimba

New member
לא באלי שהיא תנצח רק בגלל שזה הורס את הרצף

שכל שנה מדינה אחרת זוכה החל מ-2001..

eurotrash

New member
מחכה לראות עד כמה זה ידייק

שאלה: האם הסתמכות על שקלול של אתרי ההימורים לא נחשבת לחוכמת ההמונים? ואם לא, אז למה? הרי כמות המהמרים בעודשקר הרבה יותר גדולה מאשר פה בפורום, ועדיין יש להם נפילות לא רק בנוגע למיקומים אלה גם בחיזוי הזוכים...

מישהו014

New member
מעניין מאוד , כל הכבוד על ההשקעה וזה

מעניין לראות עם השיטה הזאת תקלע פחות או יותר לדירוג הזה

E u r o b o y

New member
כל הכבוד על ההשקעה
הימור מוצלח בהחלט

האמת היא שהימור ההמונים בחצאי הגמר זהה כמעט לחלוטין להימור שלי, למעט סלובניה בחצי הגמר השני, שהשארתי בחוץ.

השלישייה הראשונה בגמר זהה לשלי, רק שאצלי המקומות הוחלפו: הונגריה ראשונה, ארמניה שנייה ושבדיה שלישית. את ישראל מיקמתי במקום השביעי, ואת גרמניה במקום ה-25. אירלנד אצלי אחרונה.

אני חשב שהימור חוכמת ההמונים יקלע להרבה מיקומים נכונים, אלא אם צפויות לנו הפתעות מרעישות כמו: נורבגיה ואסטוניה לא בגמר, מה שבהחלט יכול לקרות!

למעלה