1. חודשים חיכיתי שמישהו כבר ימצא לה שם במה
אז חן חן למתגלחן.
2. א. השיר מיושן וחלק מהחובבים מאוד חרדים לגורלה של התחרות והיו רוצים לראות אותה הופכת לרלוונטית לסצנת המוזיקה העולמית (ע"ע "איכותי", "חדשני", "מחובר" ושאר שמות תואר משומשים לעייפה), הייתי אומר שהם מפספסים את הקמפיין הזה במשהו כמו 30-40 שנה.
ב. ובהמשך לסעיף א', חובבים רבים חרדים להפיכתה של התחרות לקרקס של הופעות ביזאריות, שוב, כי השנה היא 1967 ועדיין לא חזינו בפינגווינים בגודל של רכזים במכבי, תרנגולי הודו דו-לשוניים, כלות לסביות, מפלצות פיניות ושרל'ה שרון. (בנוגע להומואים בפרט, ובלי להכנס לדיון משני וארוך במיוחד, התחרות היא אמצעי להכנס בדלת הקדמית למעוז המיינסטרים הסטרייטי- גם אם תרבותית האירו' כבר מזמן לא, אבל בכל זאת מדובר בתחרות בין מדינות עם דגלים והכל. דבר שלהטבק"ים מודרים ממנו בדר"כ אם מרצון ואם בכפייה- לכן ישנו צורך דווקא אצלם לטשטש את האוחצ'יאדה על הבמה. הרבה יותר נוח לסגוד לסאנה ומיי מאשר לפינצטה, וגם אם תומכים בפינצטה הנימה מאוד פוליטית מצד אחד ונורא מתגוננת מצד שני:"אני מאוד אוהב את *השיר*" וכאלה)
ג. בשל אמירותיו של האדמו"ר הצדיק אראם אייפון נ"י המועמד הוודאי לזכייה, נעשו שמיניות באוויר ע"י חובבים מאוהבים לבטל מסיבות שונות ומשונות את סיכויי ההצלחה של השיר האוסטרי ואת הלגיטימיות שלו בכלל, תוך הסתמכות על סעיפים א' ו-ב'. הצליח להם.
ד.בסופו של דבר ההומואים הם מיעוט מבוטל מהצופים בתחרות. יש אגב, גם מלא הומואים שלא צופים בתחרות. אני לא בדקתי, אבל לתחושתי הם גם מיעוט בקרב השופטים, שלפי הרשימה שפורסמה שלשום מדובר בקבוצה מאוד הטרוגנית של אנשים מרקעים שונים לגמרי. מיעוט ההומואים דווקא עשוי לפעול לטובת פינצטה, כי נראה לי שהצופה הנון-חובב לא סוחב איתו את כל המטענים שהזכרתי, ובסופו של דבר מחפש בידור לא שגרתי. אם פינצטה תפגיז בהופעה היא לחלוטין הולכת להיות מתוגמלת ע"י אותו קהל שסימס ללורדי, לסרדושקה ולדרקולה בשנה שעברה.
לסיום, שסיפרתי לכמה מחברי שהולכים לצפות איתי השנה בתחרות (סטרייטים וסטרייטיות אגב) על זמרת מזוקנת עם בלדת ג'יימס בונד, תגובתם המיידית הייתה "אהה ברור שאנחנו מסמסים לה"
שיווווווו איזו חפירה