|!|
תחרות "הבייבי שלי" ממשיכה
|מוצץ|

Rachel47

New member
אני מלכתחילה לא משתמשת בו יותר מידי

אז יש אפילו שינויים שאין לי מושג שקרו

נקווה שזה יקרה.. ברור שזה עניין של הרגל.. אבל השינוי באמת קיצוני ולא יפה לדעתי. ומתישהו אני אהיה חייב לעדכן..

יש דברים שפשוט לא ברור איך לאייפון אין אותם. דברים שבכל פלאפון הכי פשוט יש ולאייפון אין. או סתם פיצ'רים ממש הכרחיים שכולם רוצים, ואפל דיי מתעלמת.
יש הרבה דברים כאלה שעולים לי מדיי פעם, על חלקם ויתרתי וחלקם אפל נזכרו לעשות אחרי 6 שנים... אבל לרוב הם בדיליי.
אגב, תמיד צוחקים שזה האסטרטגיה של אפל. להחסיר פיצ'רים הכרחיים בגרסאות הראשונות, ואז כשהם סוףסוף מכניסים פיצ'ר שהוא מאוד סטנדרט בכל פלאפון קיים, אז זה "ואו" ו"שינוי גדול" מהגרסה הקודמת, מה שגורם לאנשים לשמוח.

דברים שעולים לי עכשיו:
1. בערך מאז שיצא האייפון רציתי שהבלוטוס יהיה פתוח להעברת קבצים, מה שלא קרה. עכשיו פחות רלוונטי.
2. בחירת שיר כצלצול. מה כזה קשה לאפשר לבחור שיר מהמוזיקה שלך כצלצול לפלאפון?
3. בחירת שיר כשעון מעורר - שהם נזכרו להוסיף רק בגרסה 6 (!!!!!!)
4. סגירת כל האפליקציות בבת אחת (ודרך יותר נוחה- שהם שינו רק עכשיו).
5. פחות סיבוך בהעברות של אייטונס (צריך להמיר וידאו.. למי יש כח?)
6. אינטגרציה רחבה יותר של אפליקציות.
7. קוסטמיזציה - זאת מילת מפתח באנדרואיד. האפשרות לשנות מלא דברים לטעמך. למשל הקונטרול סנטר שהם עשו סוףסוף, נחמד אבל אני רוצה להכניס שם לפי מה שנוח לי.
לאפל יש מערכת סגורה שלא מאפשרת כמעט שום שינוי. לפעמים זה טוב, זה חלק מהפשטות (לפעמים זה נראה שלאנדרואיד יש יותר מדיי אפשרויות). אבל לפעמים זה מעצבן.
אז פעם הייתי פורץ, עכשיו כבר לא.

ויש עוד הרבה דברים.
מספיק להסתכל במכשירים אחרים ואפשר לראות כמה פיצ'רים יש, הרבה יותר שימושיים מסירי או דברים אחרים שאף אחד לא באמת משתמש.
אני עדיין בצד של האייפון, מהסיבות שאמרתי קודם, אבל אני גם מודע לחסרונות... (בויכוחים מול אנדרואידים זה הכל נעלם ואייפון זה מלך
)

LemonLimeLilach

New member
הרבה מהדברים שאמרת זה חלק מהקטע שלהם

של להכניס את האייטיונז ולשמור על העיצוב כשלהם ורק שלהם. זה נכון לקוסטומיזציה, לשירים=צלצולים (שאני עושה דרך האייטיונז...), לכל מה שקשור לאייטיונז בעצם (הכל שם יכול להיות אחרת אבל ברגע שקנית אייפון השתעבדת לתוכנה הזאת). אתה לא יכול להעביר קבצים כי הם רוצים שתקנה אותם מהאייטיונז. וכו' וכו'.

עכשיו כשאני חושבת על זה כל הבעיות שיש לי עם אפל קשורות לאייטיונז

נכון, הם מחמירים בקטע של הזכויות יוצרים וכאלה. בגלל זה אני לא מתפלא שהם לא פתחו את הבלוטוס.
אבל למה לא לשים שיר כצלצול? מה ההבדל בין זה לבין שיר בשעון מעורר? זה על אותו רעיון..

ולא הבנתי.. מה הקשר בין קסטומיזציה באייפון לבין האייטונס?
אייטונס זה גם בעיה גדולה שלהם... יש בה גם יתרונות (כמו סידור ספריית המוזיקה כמו שאתה רוצה), אבל הרבה פעמים היא לא נוחה וסתם תקועה.

LemonLimeLilach

New member
לא, הקוסטומיזציה זה בקטע העילאי והמתנשא

של אפל
אבל כל השאר אייטיונז

Rachel47

New member
אייפון אכן מלך

אבל כל הדברים שרשמת מאוד מאוד נכונים ודי מציקים

עם איזה מכשיר את? קשה להשוות בין אייפון (מכשיר ומערכת) לבין אנדרואיד (מערכת שעל מיליוני מכשירים בערך- שזה גם חלק מהבעיה שלה).
אני לא מכחיש שיש מכשירי אנדרואיד שהם ממש טובים ומתקדמים. פשוט אני לא מצליח להתחבר לממשק שלהם. חוץ מהעובדה שאני עם אייפון מאז שהוא יצא (הדור הראשון...) אז זה עניין של הרגל.

גם המכשירים של היום שברמה של אייפון לא באמת זולים...

וזה גם נכון שהאייפון מכשיר יותר עמיד לטווח הארוך. ממה שאני מכיר לפחות (אני שומע מלא אנשים שגלקסי הישן שלהם נדפק).
אחותי (ואמא שלי עד שגנבו לה) עם האייפון 3GS (שזה... 4 דורות אחורה?) ועדיין עובד והכל טוב. איטי מן הסתם, אבל עובד..

לא באמת.. לא צריך לעשות הרבה למכשירים הישנים כדי שהם יהפכו ממש איטיים. זה האייפון הקודם שלי אז אני יודע, לפתוח אפליקציה לקחה כמה שניות במקרה הטוב (וזה היה בגרסה 5)....
אם כבר השידרוג ל-6 שיפר את זה עד כמה שאני זוכר.

LemonLimeLilach

New member
אני שמעתי בדיוק ההיפך

שמי ששדרג ל6 זה האט לו... וזאת בדיוק הסיבה שאני לא מעדכנת ל7, אני מפחדת מזה.

אגב ב7, יש שיפור או הרעה בסוללה? אני שומעת דעות מעורבות.

Rachel47

New member
אני חושבת שהסוללה שלי השתפרה קצת

לאחרונה היא הייתה די גרועה ועכשיו פחות
מצד שני מאז ששדרגתי אני רק עם ההורים שלי כל היום אז אני בקושי באייפון
אנסה כשאחזור לימים שדומים למה שהיה קודם לפני ששדרגתי ואגיד לך

Rachel47

New member
אין לי בעיית סוללה קריטית אבל

עשיתי את זה בכל זאת מה..

RenanaD

New member
יופי! אז תראי מה עוד ראיתי אתמול

חלק מהפתרונות מפגרים מרוב שהם מובנים מאליהם, אבל בכל זאת.

o0Invisible0o

New member
וכן, אני מבינה אותך.

תכלס מה שאתה אומר זה שאפל, זה בדיוק כמו במחשב - מחשב של אפל + מערכת הפעלה ואז ההתאמה מושלמת, לעומת מיקרוסופט וכל סוגי החומרה השונים והתאמה לא מושלמת.

למעלה