|!|
תחרות "הבייבי שלי" ממשיכה
|מוצץ|

וואי, זה ממש ישן למרות שזה יצא שנה אחרי ה-3GS.. תקני אותי אם אני טועה הם גם פחות מתחזקים מכשירים ישנים בעדכוני גרסאות וכו'.

וכן, מה שאמרת. אני מניח שזה יוצר מלא בלגן, כי גוגל צריכים לעבוד על התאמה למיליוני מכשירים, ועד שהם מוציאים כבר גרסה,
היצרן של המכשיר (למשל סמסונג) צריך לאשר אותה (ולפעמים לדחוף אפליקציות חובה משלהם) וזה לוקח זמן עד שהם משחררים את העדכון באמת למכשיר.

במחשב אני לא מצליח לדמיין את עצמי עוזב את חלונות חח

o0Invisible0o

New member
כן, יצאו מאז מלא מכשירים יותר טובים

אבל אתה יודע, לשלם על כל מכשיר כזה..
.
ותכלס? אני לא כזה יודעת על עדכוני גרסאות, ידיד שלי גם החליף לי רום אז זו גרסא אחרת לגמרי של אנדרואיד ממה שיש לאלה שנשארו עם הרום שאיתו הם קנו את המכשיר? אין לי מושג איך זה עובד.

Rachel47

New member
אני גם לא מסתדרת עם אנדרואיד

אני יודעת שהם העתיקו וגם אז זה שיעשע אותי אבל הנוטיפיקיישן סנטר היה נהדר מבחינתי
ועכשיו הוא פשוט זוועה (רציני..אני לא מרוצה ממנו בשיט וזה ממש שינוי מיותר ולא יעיל)

את מה שהם עשו עם התיקיות ממש לא אהבתי וגם לא הבנתי.
מילא הם עושים שהתיקיה תפתח בדף בנפרד, אבל איך זה הגיוני שרואים בדף פחות אפליקציות מהדרך שהם נפתחו מקודם?
(במערכת החדשה תיקיה נפתחת לדף חדש ומראה 9 אפליקציות עד שעוברת לדף הבא. עד עכשיו תיקיה הייתה מכילה 16 אפליקציות באותו דף, בלי צורך בדף חדש. להמחשה>)
אני לא מבין את זה! זה היה הרבה יותר חכם ונוח לפני זה!

וכן, דיי העתיקו מאנדרואיד, הקטע זה שבד"כ הם עושים את זה יותר טוב.
עכשיו זה כאילו לא רק את הרעיון אלא גם את הביצוע הם לקחו מהם (כל המסך פתיחה בכלל).

Rachel47

New member
גם אני לא הבנתי את הקטע של ההפחתה

ומרוב שאני רגילה שאין דבר כזה עוד דף הייתי בטוחה שאני הוזה! הזזתי אפליקציה לתוך תיקיה ולא ראיתי אותה שם..עד שניסיתי להזיז
קיצר יצא מה זה מפגר ולא הגיוני
והתיקיות מכוערות
והצבע שלהן תלוי בתמונה ששמת אני חושבת אז נגיד אצלי זה לא כחול יפהפי כזה
זה מין כתמתם אפרסק מכוערי כזה

המסך פתיחה יש לו יתרונות וחסרונות
כן אההבתי את הפאנל שנפתח מלמטה שאפשר לחבר וי פפי,אור,בהירות
זה כן נחמד כי זה דברים שאני באמת משתמשת בהם הרבה יחסית (בהירות בעיקר אבל בבניין שלי גם אור)

LemonLimeLilach

New member
הכי חשוב: חסימת מספרים וסמסים

סוף לשיחות קבר רחל/דיאטות/הגדלת חזה/שידוכים מרב!!!!!!!!!

מעבר לזה, שזה משני כי החסימה זה ה-ד-ב-ר:
דרך נוחה יותר לסגור אפליקציות
שעות לכל הסמסים
ועוד כל מיני דברים מגניבים שקראתי עליהם באינטרנט. אבל בינתיים עדיין לא מעדכנת (רק חולמת בלילה על החסימה)

Rachel47

New member
מה מה מה

על איזה חסימת שיחות ואסמסים את מדברת?!

את מתכוונת דרך יפה יותר לסגור אפליקציות..יש סיכוי שנוחה יותר אך לא הייתה לי בעיה עם הקודמת

ואיזה עוד דברים?
צילום פנורמי זה די נחמד
והם גם הוסיפו אפשרות לצלם בריבוע וזה יותר מתאים לאינסטגרם..אני עדיין מצלמת על המצב הרגיל, אז זה לא באמת קריטי לי...

והעיצוב עצמו, פשוט
זוהר
ברייט כזה
מידי

Rachel47

New member
ברור שאפשר, גם אני עושה את זה

אני מדברת על העיצוב..הוא...לבן מאוד

את באמת סובלת כ"כ משיחות לא רצויות?

אני מנסה לחשוב... הדבר שיכול להיות נוח בשבילי זה הקונטרול סנטר (הקיצורים שעולים מלמטה).
למרות שגם הוא מעצבן כי הם לא נותנים אפשרות להתאים את זה כפי שנוח לך.

לגבי השעה לסמסים לא ידעתי, ובדקתי עכשיו אצל אבא שלי וזה נראה אותו דבר, אז.. :S

LemonLimeLilach

New member
אני מאודדדד סובלת משיחות לא רצויות

וסמסים לא רצויים. באמת, זה משהו יומיומי. חלום לחסום אותם.

עם השעות, בIOS6 יש טיים סטמפ בכל תחילת שיחה או אם עוברות כמה שעות בין סמס לסמס ועכשיו אמור לפחות להיות אפשרות לראות לכל סמס.

נורא
צודקת, בדקתי עכשיו שוב, מה שצריך לעשות זה להחליק משמאל לימין (אין אופציה לראות את זה באופן קבוע... מה שגם לא ברור).

Rachel47

New member
דווקא זה בסדר..

יחסית לאיך שהם עיצבו
העיצוב מאוד בהיר ונקי כזה
אז השעות סתם יהיו יותר מידי

Rachel47

New member
כן אהבתי את זה שהוסיפו

שעות לכל האסמסים
אז איך בדיוק חוסמים שיחות ואסמסים (שגם אני סובלת מהם באופו יום יומי)?

אה ולגבי סגירת האפליקציות הם כאלה טיפשים, באמת!
עד שהם עשו שינוי שהוא טיפה יותר נוח, למה לא להוסיף אופציה לסגור את האפליקציות הפתוחות בבת אחת?
רציני, זה כאילו שהם עושים בכוונה וצוחקים עלינו מהצד... זה כ"כ פשוט לעשות.

למעלה