|!|
תחרות "הבייבי שלי" ממשיכה
|מוצץ|

|!|
תחרות "הבייבי שלי" ממשיכה
|מוצץ|

יש לכם תמונה מנצחת של הילד/ה? העלו אותה ואולי תזכו ב-Samsung Galaxy S4 Zoom. http://www.tapuz.co.il/albums/contests/contest.asp?c=144 הזוכים יבחרו באמצעות שילוב של שופטים מקצועיים ושל בחירת הגולשים בהצלחה!

נכון ש... 1. גם אותכם מעצבן שיוטיוב עשו כפתור "הגדרות"? מה קשה להשאיר את זה ככה? לקח להם מקום שגם ככה לא מנוצל?
זה הרבה פחות נוח.
2. לבעלי האייפונים - נכון ש-iOS7 ממש מכוער?

יש טאמבלר שמוקדש לדברים שג'וני אייבי (שעיצב את iOS7) מעצב מחדש: http://jonyiveredesignsthings.tumblr.com/
זה מצחיק כי זה ממש נכון חח הוא לקח עיצוב עם עומק ותיחכום וגרם לו להיראות כמי שילד בן 4 עשה בצייר.
זה הרבה עניין של הרגל, אז נקווה שנתרגל מתישהו כי חבל לי לא לעדכן (אני יותר מקווה שאפל יבינו שהם עשו טעות איומה... מה שכנראה לא יקרה).

LemonLimeLilach

New member
איזה אייפון יש לך?????

למה אין לך טוויטר דיברנו על זה שם שעות!

אני ורננה בינתיים לא מעדכנות כי יש לנו אייפון 4 ולא החלטי איך הביצועים שם!

לא מפריע לי כל כך העיצוב ואני רוצה את האופציות החדשותתת

אני עם אייפון 5. באמת לא ברור איך זה עם אייפון 4, באינטרנט נשמע שזה הולך פחות חלק, אבל לא יודע...
אני גם רוצה את האופציות החדשות אבל הסיבה העיקרית שבגללה אני לא מעדכן זה כי העיצוב מכוער בעיניי!
אבא שלי עידכן (גם אייפון 5) ולראות את זה מקרוב גם לא עוזר. הם שינו כל מיני אנימציות וזה פשוט מוזר, ממש לא המראה הקלאסי שאני רגיל מאפל... (ואני בעד שינוי אחרי 6 שנים. פשוט לא כזה)

אין לי טוויטר כי אף פעם לא הרגשתי צורך באחד חח.. נראה לי קצת חסר פואנטה. אבל איך אני מגיע אליכן?

Rachel47

New member
אני גם בעד שינוי אבל

יש משהו קצת מצועצע וזוהר (
) בעיצוב החדש
נניח התיקיות
אני אוהבת מה שעשו עם איך שהן נפתחות אבל ממש אהבתי את הרקע השחור..הוא היה קודר בדיוק בצורה שצריך
הכל היה כהה
עכשיו הכל בהיר
כואב לי בעיניים קצת

חוצמזה שיש מיליון דברים שפשוט זהים לגלאקסי אנדרואיד בצורה קצת מציקה...שוב, איך נהיה עילאיים ומתנשאים עכשיו?!
אוי ואל תגרום לי להתחיל לדבר על התמונה הזזה והוולפייפר כי אני פשוט בעצבים על זה!!

אין אפשרות לצייץ מהנוטיפיקיישן סנטר
למה?
וגם! אין מזג אוויר בצורה נורמלית
יש
אבל לא בצורה הגיונית

קיצר
איכס

LemonLimeLilach

New member
בואי לא נשכח שאת הנוטיפיקיישן סנטר

אפל העתיקו מלכתחילה מהאנדרואיד
ולפני לא היה לנו את זה. אנחנו עדיין עילאיים ומתנשאים כי פאקינג אייפון. ואנדרואיד זה בלע. לאמא שלי יש ואני לא מסתדרת איתו בשיט!!!

o0Invisible0o

New member
אז אם את לא מסתדרת זה אומר שזה לא טוב?

אגב, אני לא יודעת להגיד כך או כך אבל אני יודעת שיש לי את האנדרואיד שלי כבר יותר מ3 שנים, החליפו לי רום ורוט ו...הוא עדיין ממש גוסס.
אני לא יודעת כמה יותר טוב האייפון אבל האנדרואיד מההתחלה קרטע לי ועכשיו הוא נתקע ממש הרבה, לפעמים אנשי הקשר נעלמים כלא היו עד שהם חוזרים [למרות שהכל על הג'ימייל!] לפעמים המצלמה נתקעת על מסך מצלמה עד שצריך להוציא את הסוללה ולהחזיר!!! ולפעמים מישהו מחייג ואני מושכת עם האצבע כדי לענות והטלפון ממשיך לצלצל בכיף שלו.
אז אני לא team אנדרואיד הארד קור, הוא פשוט יותר זול וגם זה לא בהפרש עצום.

אתן יכולות להמשיך להיות עילאיות ומתנשאות עלינו, אפל תמיד היו יותר טובים בלהעתיק אבל לעשות את זה יותר טוב..

Rachel47

New member
זה עניין אינדיווידואלי

אם היא לא מסתדרת זה לא טוב לה..לא לא טוב בכללי
אני מבינה אותה בקטע הזה
האייפון דווקא עמיד מאוד יחסית ממה שמעתי על האנדרואיד

LemonLimeLilach

New member
תשמעי

בעיקרון אני מחשיבה את עצמי די טובה בטכנולוגיה (מבחינת שימוש כן, לא תיקון) ואני מסתדרת עם די הכל, וזה שלא באתי בגישה שלילית לאנדרואיד רציתי דווקא לשחק איתו ולהבין אותו אבל אני לא מצליחה! אז אני שופטת את כל האנדרואידים האלה כתוצאה מכך.

חוץ מזה, אני מאמינה שברגע שיש לך אייפון כבר אי אפשר להחליף. כנ"ל על מחשבי מאק, כנראה, שזה באמת out of my reach במחיר

וחוץ מזה 2, כל הדברים שאמרת בחיים אבל בחיים לא קורים לי באייפון
ויש לי אותו גם 3 שנים אז אמא.

דווקא יש הרבה שעושים מעבר לאנדרואיד גם לי נמאס לפעמים מהמערכת הסגורה של האייפון, החוסר בקוסטמיזציה והתחושה שאפל לא באמת מוסיפים פיצ'רים הכרחיים.
חבר שלי (שהיה אייפוניסט) בדיוק קנה S4 ואין ספק שיש שם יתרונות. הם דיי השתפרו. אבל עדיין אני לא מצליח להתעסק עם זה.
האייפון בשבילי זה הפשטות של הממשק והעיצוב ועם זאת תחושת היוקרה שאפל מייצרת.. וכאן נכנס iOS7 שדיי הורס לי את זה...

LemonLimeLilach

New member
האמת

שלי לא חסר באייפון כלום. כל פעם שהם מוציאים משהו חדש אני קולטת שוואלה זה היה חסר לי אבל לפני לא הייתי יכולה לשים להגיד כלום. למשל שהם הוסיפו גישה למצלמה כשהאייפון נעול. או עכשיו עם החסימת שיחות. פשוט לא קלטתי שזה אפשרי. ואני לא יכולה לשים אצבע על מה טוב לי באייפון, לא משהו ספציפי כמו "פשטות" "ממשק" "עיצוב", פשוט הכל טוב לי ונוח לי, ועם האנדרואיד אני לא מצליחה להסתדר. וזה כן משהו שיש למי שעבר זמן טוב באייפון, כי אבא שלי גם כמוני.

RenanaD

New member
תכל'ס! חוץ מהאנדרואיד. לפני כמה חודשים

הוחלט במשפחה שאמא חייבת לשדרג את הנוקיה העתיק שלה לסמארטפון, וקנינו לה נקסוס 4. כמובן שהייתי חייבת ללמד אותה על המכשיר הכל מאפס, וכמובן שהייתי חייבת ללמוד הכל בעצמי קודם... אז זו היתה ההיכרות הראשונית שלי עם אנדרואיד. והאמת שהוא דווקא סבבה! אבל עדיין מעדיפה את האייפון שלי.

Rachel47

New member
אני גם ככה

יש לי מה שאני צריכה
ואז בעדכונים פתאום אני קולטת שהייתי צריכה עוד

זו העצלנות האייפוניסטית (
)
אצלנו זה גן סגור
אין דבר כזה לחשוב מה אפשר לשפר ואשכרה לנסות לעשות לבד..
ואני גם לא בנאדם שיעשה את זה (בכל דבר)
אז כשמוציאים עדכון אני מעדכנת ולא מסוגלת לחיות יותר בלעדיו
אבל לפני כן אני מרוצה גם

עכשיו אני לא מרוצה מזה שהשינוי היה פונדמנטלי ורציני והוא סוג של זעזע את ההרגל שלי
עושים דברים כאלה לאט...לא בבת אחת

LemonLimeLilach

New member
מזכיר לי את התגובות עם כל שינוי של פייסבוק

ובסוף אנחנו לא זוכרים איך נראה הפייסבוק הקודם הבכלל

Rachel47

New member
לא לגמרי

כי על שינויים שאני כבר כן מתלוננת עליהם (אני לא קופצת על כל דבר, רק על דברים שמפריעים לי) אני כן זוכרת מה היה קודם וכן עצבנית
פשוט אין מה לעשות עם זה

o0Invisible0o

New member
זהו, עם פייסבוק פשוט מתייאשים!

מה אפשר לעשות? שונה, זה חרא..מקבלים וממשיכים הלאה.
למרות שנראה לי שאנשים פחות משתמשים בו..
אבל עדיין אין שום סכנה שהוא יעלם.. ><

למעלה