I'm singing in the rain

I'm singing in the rain../images/Emo183.gif

החורף כבר פה, בערך- גשם כבר יורד
... אז... מה עושה לכם החורף
אתם אוהבים חורף
איך השינוי של עונה מקיץ שיותר מבטא חופש לחורף שיותר מבטא דיכאון, התכנסות בעצמנו והישארות בבית- משפיע עליכם

לקשמי

New member
מי אמר שזה מבטא דיכאון? ../images/Emo13.gif

החורף הוא עונת הטיולים המועדפת עליי. נכון שיש ימים גשומים ואי אפשר לטייל אבל החורף הישראלי מאופיין גם בימי שמש חורפיים ויפים ואז אפשר לצאת החוצה לטבע, לראות את הפריחה והירוק שאחרי הגשם. ממליצה במיוחד לטייל בצפון, שם הכל פורח וירוק אחרי הגשם ונחלים שבקיץ הם יבשים, בחורף הם זורמים וממש יפה. זה דווקא עושה לי כיף לשמוע את הגשם בחוץ ואחר כך לצאת החוצה ולהרגיש את האוויר הצח (יחסית... תל אביב) שאחרי הגשם.

behappy

New member
יוהווו חורף!!!

חורף עושה לי חשק לסרטים בסינמטק ושוקו חם ונרות וקטורת ולטייל ולשמוע מוזיקת-חורף, וללמוד. בחיי, בקיץ הקשב-ריכוז שלי בקאנטים. החורף זו העונה שאני מפיקה מעצמי משהו בלימודים
וכן, יש דיכאון, במיוחד כשקר או כשחולים. אני ממש סובלת מקור בחורף, ועוד גרה בירושלים.. למרות שהשנה אני ממש מחכה לחורף. אתמול היה פה סגרירי כזה וזה עשה אותי מאושרת! משנה לשנה אני אוהבת את החורף יותר ויותר. חורף נעים לכולם!

200611

New member
יחסי לחורף - ככה ככה

מצד אחד האויר הקר והצח כייפי. יש לי יותר מה ללבוש בחורף, אני אוהב מעילים ונעליים כבדות. אני קורא יותר, ושותה הרבה יותר תה. ואני אוהב להכין מרקים ושתות אותם רותחים. מצד שני יותר חולים בחורף, אני מתעב צינון או שפעת. אני גם מעשן והבית בחורף סגור אז מסריח (אפילו) לי. בחורף רטוב, ואני סובל מקור. בחורף אין כמעט פירות. אני מעדיף את שיהיה סתו או אביב תמידי בארץ. כי הקיץ מוגזם.

אפרתs

New member
קשה לי עם חורף ../images/Emo4.gif

אני שונאת לקפוא מקור, ושונאת להתלבש במיליון שכבות מאידך. האפרוריות והחשיכה המוקדמת בחורף אכן גורמים לי לדכאון שכבר ידוע כ"דכאון חורף". בשנתיים האחרונות אני מתאמצת למצוא את החן והיופי והטוב בחורף, בזכות אחד שמאוד מתרגש מהחורף ומבטיח לי מידי שנה שהחורף הזה יהיה לי טוב :)) הגשם (והשלג- געגועיי לירושלים הלבנה
), והרוח נהדרים כל עוד אני בבית, במקום החם שלי.. בעצם, כשירד שלג לא יכלתי להשאיר אותו לבד בחוץ.. אבל זה אירוע נדיר במחוזותינו, בייחוד כשאני גרה כעת במרכז, לכאן הוא כנראה לא יגיע בזמן הקרוב. שיהיה חם ונעים בחורף הזה, לכולנו.

BellA עלמה

New member
אני

אני כנראה (ב'ה) עוברת לאיזור גליל העליון שם החורף פשוט יפה (למרות שקר
) אני טיפוס שחולה על ירוק ןנופים של הרים והריחות של שדות בפריחה. (אני כנראה ב'ה אגור באיזה מושב באיזור) חורף שונאת קיץ שמזיעים והיובש, שונאת לישון עם מזגן. הבעייה היא שחורף זו העונה של כאבי פרקים ,שפעות וכל מיני כאלה גם שזה לא כייף

TheBigBrother

New member
המממ

היה מעמד הר סיני או לא? אם כן-את מאמינה בה' אם לא -את אולי מאמינה, אבל לא ביהדות אלא במשהו יותר כללי

TheBigBrother

New member
דווקא היתי מאוד מעוניין לשמוע

מה זה הדבר הזה שלא נכלל במה שכתבתי

BellA עלמה

New member
שמע

הנושא של דת דתיות וכו מאוד מורכב וטעון אצלי (וגם טיפה כואב) מחזיר אותי למקומות שאני לא כלכך מעוניינת לחזור אלהם מה גם זה שירשור נחמד על חורף לא רוצה להחביד אליו בנושא כזה כבד

TheBigBrother

New member
אולי הוא מביך אותך?

או מגלה עלייך דברים\תכונות שלא הית רוצה שידעו?

למעלה