I'm not gonna cry bout some stupid

BaBy LiS

New member
I'm not gonna cry bout some stupid

~
~
~
~ככל שלמדתי להכיר בנים כך גדלה אהבתי לכלבים~
~
~
~
רגע.... אני לא מבינה כבר כלום....!!! אם הוא אמר שהוא לא אוהב אותי.... [והוא לא..] למה הוא מייחס אליי ככה!? למה לבנים יש מוח כזה?! בלאט!!! זה
לחשוב שהוא מתייחס לכולם.. אבל ראיתי שהוא לא מתייחס לכולם ככה..!! כשהיינו בסרט עם עוד אנשים ראיתי שהוא לא מתייחס לכולם ככה...!!! בויז יטס סוו פאקינג פינג..!! =\

BaBy LiS

New member
מדריך השתמשות ב[י]-ליסה

קניה: 1.) תסתקלו טוב מאוד... [מאוד אמרתי..!! לא על הכלב ששם.. עליי..!!] 2.) תבחרו אותי [בגלל שאני חמודע ויאפה ומתוקע..!! לא בגלל שסוגרים ת`חנות וחבל..!!] 3.) תשאלו ת`מוכר מה האופי צ`לי [סורי במקרה כזה אי אפשר לקנות אותי למה כי אני לא למכירה כי אני יותר מידי חשובה למשפחה =]] 4.) תתפלאו מהאופי צ`לי.. [אמרתי להתפאל לא להגעל..!!!] 5.) תרצו אותי [ולא בראש כחול!!! חיחיחי..] תרגול או: איך לאלף אותי?! : 1.) דרך: קחו צ`וקולד זרקו אותו תוצאה: אכלתי ת`צ`וקולד [מה...?!?! היה טעים =]] 2.) דרך: שימו לידי כוסון תוצאה: הוא בלי בגדי [נו מה?!!? חחח אתם הייתם צריכים לחשוב על זה.!!] 3.) דרך: שימו לידי מחשב תוצאה: וירוס.. [סורי אני סכנה לציבור...=)] 4.) דרך: שימו לידי עגיל תוצאה: אין עגיל... איפה הוא..?!!? חפשו טוב [רמז: על האוזן הימנית =>> השמאלית כואבת מהעגילים של אלונה כבדים מידי... לכו תבינו..] 5.) דרך: שימו לידי בגד יאפה תוצאה: אין בגד... חפשו אותו [רמז: עליי.. נו מה...?!?! אני צריכה ללבוש משו יאפה נוט?!] אזהרות: 1.) אסור להשים אותי ליד חפצים שכוללים: * צ`וקלוד * כוסון * מחשב * עגיל * בגד[ים] 2.) אסור להזכיר ת`מילה "תעשי לי" כשאני במחזור [ואני עכשיו. אז לא להזכיר..!!]=>> אלא אם זה "ליסה תעשי לי ילד" חחח סתם צוחקים אל תקחו ל..!! 3.) לא להשים אותי בשמש להרבה זמן למה כי אני יהיה חמה [דיי יא סוטים..!!!] 4.) לא להביא אותי לים כשאני במחזור [מוקדש לאמאבא שהביאוני עד הלום] 5.) אנשים שקוראים חייבים להגיב לי.!! [כי אני במחזור ואני עצבנית.!!] מקווה שתהנו בשימוש בי..!! [סורי אבל השימוש נסגר... למה כי כבר היו מספיק ש =ז]

sh53

New member
ליסה תעשי לי ילד ../images/Emo6.gif

את שרוטה עם תעודות
העליתי למאמרים

BaBy LiS

New member
=]

חחח מואהההה אבל אל תגידי לאפחד ת'תעודות זייפיתי=]

נינושש

New member
אמאאאאא קרעת אותי עכשיו...

אני קוראת את זה ונשפכת מצחוק... מאיפה הקרצת את זה... חחחחחחחחחחחחח

ThE BluEyeS

New member
../images/Emo6.gif

חחחחח איזה מגניייייבה..
ל-י-ס-ה ת-ע-ש-י ל-י י-ל-ד -!-!-

BaBy LiS

New member
חחחחחחחחח אני מכונת ילדים

אל תקחו רציני חחח מתה עלייכם מוואההההה

spiritspirit

New member
ליסה תעשי לי ילד ../images/Emo9.gif ../images/Emo8.gif

חחחחחחחחחחחח גמני ב..... ב(ביפ) חחחח SO WHAT? גם אני מעוצבנת חח אנ'לא אני סתם מאוהבת =]

למעלה