מדריך השתמשות ב[י]-ליסה
קניה: 1.) תסתקלו טוב מאוד... [מאוד אמרתי..!! לא על הכלב ששם.. עליי..!!] 2.) תבחרו אותי [בגלל שאני חמודע ויאפה ומתוקע..!! לא בגלל שסוגרים ת`חנות וחבל..!!] 3.) תשאלו ת`מוכר מה האופי צ`לי [סורי במקרה כזה אי אפשר לקנות אותי למה כי אני לא למכירה כי אני יותר מידי חשובה למשפחה =]] 4.) תתפלאו מהאופי צ`לי.. [אמרתי להתפאל לא להגעל..!!!] 5.) תרצו אותי [ולא בראש כחול!!! חיחיחי..] תרגול או: איך לאלף אותי?! : 1.) דרך: קחו צ`וקולד זרקו אותו תוצאה: אכלתי ת`צ`וקולד [מה...?!?! היה טעים =]] 2.) דרך: שימו לידי כוסון תוצאה: הוא בלי בגדי [נו מה?!!? חחח אתם הייתם צריכים לחשוב על זה.!!] 3.) דרך: שימו לידי מחשב תוצאה: וירוס.. [סורי אני סכנה לציבור...=)] 4.) דרך: שימו לידי עגיל תוצאה: אין עגיל... איפה הוא..?!!? חפשו טוב [רמז: על האוזן הימנית =>> השמאלית כואבת מהעגילים של אלונה כבדים מידי... לכו תבינו..] 5.) דרך: שימו לידי בגד יאפה תוצאה: אין בגד... חפשו אותו [רמז: עליי.. נו מה...?!?! אני צריכה ללבוש משו יאפה נוט?!] אזהרות: 1.) אסור להשים אותי ליד חפצים שכוללים: * צ`וקלוד * כוסון * מחשב * עגיל * בגד[ים] 2.) אסור להזכיר ת`מילה "תעשי לי" כשאני במחזור [ואני עכשיו. אז לא להזכיר..!!]=>> אלא אם זה "ליסה תעשי לי ילד" חחח סתם צוחקים אל תקחו ל..!! 3.) לא להשים אותי בשמש להרבה זמן למה כי אני יהיה חמה [דיי יא סוטים..!!!] 4.) לא להביא אותי לים כשאני במחזור [מוקדש לאמאבא שהביאוני עד הלום] 5.) אנשים שקוראים חייבים להגיב לי.!! [כי אני במחזור ואני עצבנית.!!] מקווה שתהנו בשימוש בי..!! [סורי אבל השימוש נסגר... למה כי כבר היו מספיק ש =ז]