I'm backkkkk

I'm backkkkk

מה קורה אנשים אנשותתת??? אני מכריזה על שירשור OT או עידכוניישן או וואטאבר למי ששואל איך היה אז היה כיףףףףףף ישנו במקום ג'יפה כזה סטייל טיול שנתי אבל היה כיף חחח נו מה עשיתם בחופש *שהיה קצר מדי!!* הזה??

itay is back

New member
ברוכה השבה../images/Emo24.gif

ומה עשינו
אני לפחות השלמתי שעות שינה והשלמתי שעות יציאה עד מאוחר והיה יותר זמן לבלות עם חברים במיוחד כאלא שעברו לבית ספר אחר ומסימים מאוחר ולא היה זמן להפגש איתם, בעעעעעעעעעעעעע מחר בית ספררררררררררר אני לא מאמין כמה שאני שונא ת'מקום הזה, הייתי נותן הכל כדי לחזור לחטיבה, כבר הגעתי למצב שאני מחכה ליום כיפור העיקר לא ללכת לבית ספר
וד"א איך אתם מתכוונים להעביר את יום כיפור
אני יצום וזאת תיהיה הפעם השלישית שלי, אני נראה לי בערב של יום כיפור יסתובב עם חברים ויהיה בבית כנסת עד אזיה 6 בבוקר ואחרי זה יישן עד הערב, אני מקווה שיהיה לי צום קל ושלכולם יהיה

יום כיפור יוצא שישי שבת..

גם ככה יש חופש..ומחר אני מתחילה ללמוד.. אין לי מה להתלונן..

איפה היית בכלל?????

לי היה נוראא אני כבר לא יכולתי יותר לראות את הבית שלי! 3 ימים בלי טלפון, פלאפון, מחשב וטלויזיה! בעעע הייתי מנותק מהעולם החיצון!!!!

itay is back

New member
למה לא היה לך טלויזיה ומחשב../images/Emo35.gif

אההה ואגב מדונה בארץץץץ איזה יופי, קשה לי להאמין שהיא נמצאת שעה ממני

itay is back

New member
ווואי איזה כיף לך../images/Emo70.gif

אני מת לראות אותה, היא אחת מהזמרות שאני הכי אוהב, כמובן אחרי ג'ן
אהה ולא ידעתי שבראש השנה אסור לראות טלויזיה וחשמל

חחחח

כן אסור, זה כמו שבת! ולמה נראה לך שאני באמת אראה אותה??? היא בטח תהיה בפנים! אני הולך יותר בשביל החוויה של לראות את כל המעריצים והניידות שידור והכל!

itay is back

New member
יש מצב שהיא תצא....

הרבה אמרו שראו אותה יוצאת, אפילו רק לראות אותה קצת מאחורה ייעשה לי את היום
אני אפילו לא רוצה לחשוב מה היה קורה אם ג'ניפר הייתה באה לארץ, הייתי הולך מול המלון שלה ויושן עם שק שינה עד שהיא תצא

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifלא מתלהבים ממנה כ"כ

זה לא המורדים...חח בארץ הדפוקה הזאת מתלהבים מהמורדים יותר חוצנזה אל תלך למלון...לך לזה של הקבלה...בטח היא נמצאת שם לומדת תנ"ך

הכנס של הקבלה

הוא בתוך המלון.... וחוצמזה, כנראה שאני לא הולך מחר, בבוקר אני בכלל נוסע לירושלים לאחותי ולא נראה לי יהיה לי כוח להמשיך להיסחב באוטובוסים עד לת"א וחזרה לפ"ת..... בעע גם ככה בטח לא היה יוצא לי מזה כלום....

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifמאמי...

זה כבר לא מדונה...זאת אסתר והיא נמצאת ר10 דקות בלחץ ממני...ואני לא עושה כלום בנידון
מור את באה לפגוש את אסתר???

../images/Emo77.gif../images/Emo42.gifרוצים לשמוע מה אני עשיתי!?

ים ים ושוב ים...(זה לא היה ארוך) ובאמת איפה היית

שאלוםםםםםם

מה קורה?? מה המצב?? אמממ בעיקרון אכלנו כל החג.. בוקר ערב בוקר ערב.. חיינו מארוחה לארוחה.. אבל עם המשפחה הקרועה שלי היה כיף.. מוי כיף.. ובין הארוחות טחנו שוקולדים.. חחחחח.. איך היה אצלכם??

היינו באיזה כפר נופש או משו ליד

ים המלח או מעלה אדומים *אמאאאאאאא בואי נלך להגיד שנה טובה להראל מויאל חחחחחח כל הדרך שמענו תדיסק של כוכב נולד אז כל פעם שהיה שלט של מעלה אדומים אנחנו בהתלהבות חחחח נראה לי לאט לאט אני אמא ואחותי עוברים מסקעת למויאל חח* מגילה קבלו חחח זה לא ארוך כמו שזה נראה זה תגובה כללית לכל מה שתכבתם פה כי אני מתעצלת הודעה הודעה חח ואמממ... האמת המקום עצמו די גרם לנו להתגעגע לתל אביב חחח.. בן אדם ורבע בלחץ היה שם, פווווולללללל זבובים וג'וקים *מסתבר שיש רפת ליד.. חח משו כמו שעה ביום היה ריח של רפת ואז זה נעלם.. וואטאברררר* ורוב הזמן היינו בבריכה.. היה גם יום אחד שעשינו איזה טיול... שלא נדעע חחח בראסמי אני ובת דודה שלי הרצנו פול צחוקים אז היה כיף אבל אם לא היינו עושות את זה היינו מתות משיעמום או מהקושי של המסלול או משו כזה חחח ובערב אחד היה דיסקו עם DJ ברק המאאאאאאגניב.. חח ניגן שירים מלפני 200 שנה בערך בלחץ בן אדם וחצי רקד חחחח ואז בת דודה שלי דחפה את בן דוד שלי לבריכה עם הבגדים והכל חחחחח זה היה מצחיקקקק... אחר כך דחפו אותי ואת בת דודה שלי לבריכה כנקמה חחחחחחח היה די כיף האמת.. אבל קררררררררררררררר נראה לי חזרתי מצוננת או משו חפיף והיה גם ערב שירי ארץ ישראל... אני אפילו לא יטרח להגיב על זה חחחח והיה ערב אחד שהלכנו למסעדה ממש ממש אחלה.. לא יודדעת איך להסביר אבל משו שא תמצאו בעיר.. גם היום אכלנו שם.. ככה זה כשישנים בשומקום ואין אפילו מסעדות מסביב חחח אבל בראסמי המעפנות של המקום זה מה שעשה תאוירה אז כמו שאמרתי היה ממש כיףףףף ואמממ.. מי שכתב פה על אין פלאפון ואינטרנט וטלויזיה.. אני מבינה אותךךךך... נגמרה לי הבטרייה בפלא ביום ה1 או ה2 או משו.. אינטרנט?? לא נראה לי ששמעו שם על המצאת המחשב חחח וטויזיה היה שם.. היה יס בעעע אין להם MTV שווה ראיתי בערך מיליון פרקים של פרוייקט וואי כל החג חח ומדונהההההההה איזה שווה זה סלבריטיז בארץ זה מזה קרוב לפה אולי אני ימצא מישו ללכת איתו מחר או משו *היא עדיין פה right??* ואין לי מושג מה אני עושה יום כיפור.. איזה זבל זה יוצא שישבת.. גם ככה אנחנו לא לומדים שישבת

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifיוווו מור

בואי נלך מחר לראות את אסתר!!!אני רצינית טוב קבענו מחר ב-16:30 את אצלי יופי!!!ד"א ניקח מיניבוס או משו...

יאללהההההה

גמני רוצה לראות את מ-ד-ו-נ-ה *סורי אסתר לא נשמע משו חחח* ואת אחראית למצוא מיניבוס או אוטובוס או וואטאבר כי אני לא טובה בזה חחחח

למעלה